Nepremokavé Nohu Zahŕňa Leginy Návlek Lezenie, Kempovanie Turistika Ski Boot Cestovanie Topánky Snehu Gamaše Nohy Ochrany

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€2.75

€3.92

Funkcie:

1 Tohto leginy návlek je vyrobený z vysoko kvalitnej 420 D oxford látky. Je vodotesný a snowproof, pohodlné na nosenie, odolnosť voči roztrhnutiu, svetlo a vetru. To je nielen praktické, ale aj módne a krásna.

2 hornej časti leginy návlek má elastické kapely, ktorá bude pevne zaistil návlek, môže byť vetru a teplé, zabrániť snehu častice piesku pozdĺž nohavice do topánky.

3 Tejto leginy návlek používa 3D kosiť technológiou, ktorá môže fit na nohu, v pohybe spracovať viac pohodlné a výhodné.

4 Toto leginy návlek má háčika a slučky upevňovač dizajn, háčik a slučky upevnenia na celom návlek, jednoduché a rýchle opotrebenie a vyložiť, silné lepidlo schopnosť nie je ľahké stratiť návlek.

5 leginy návlek dizajn shoelace háku, dno je vybavené plastové shoelace háčika tak, že sneh návlek a topánky sú spojené v mieste, perfektný strih hornej, môže posilniť ochranu síl, vyhnúť sa pádu.

6 leginy návlek navrhnuté jediným prackový opasok, sneh návlek dno s nastaviteľné buckled pás, ktorý sa dá nastaviť do vhodnej dĺžky, pohodlnejšie na lezenie.

7 leginy návlek je široko používaný, či v horolezectvo, lyžovanie, pešia turistika, jazda na bicykli, horolezectvo alebo denné cestovanie, môže byť používaný ako cestovný ochrany nástroja.

Špecifikácie:

Materiál:420 D Oxford Handričkou

Hmotnosť:0.08 kg/0.17 lb/2.8 oz

Farba:Červená,čierna,modrá,zelená

Sezóna:Jar,leto,jeseň,zima

Šport Typ:Horolezectvo,Turistika,Horolezectvo,Jazda Na Bicykli

Téma:Šport

Vhodné pre:Vonkajšie

Pohlavie:Muži,ženy,unisex

Funkcie:Vodeodolný,Ľahký,Priedušný,Anti-slza

Funkcia:Leginy návlek

Horný Obvod:34 cm

Spodný Obvod:45 cm

Hadica Výška:25 cm

Package zahrnuté:

1 pár leginy gamaše

Balené:funkcie opp taška

Štítky: nepremokavé topánky zahŕňa nohy, bežecké lyžiarske pól, ženské snežníc, nohu ponožka, vyliezť laná, vojenské štýl topánky, leg warmers pou, lyžiarske gamaše turistika, garsing trekingové topánky, návlek túru
Textílie Typ Satin
Položka Dĺžka 25CM
Šport Typ Jazda na bicykli
Číslo Modelu /
Materiál Polyester
Položka Druh Leg Warmers
Pôvod CN(Pôvodu)

Napísať recenziu

Nepremokavé Nohu Zahŕňa Leginy Návlek Lezenie, Kempovanie Turistika Ski Boot Cestovanie Topánky Snehu Gamaše Nohy Ochrany

Nepremokavé Nohu Zahŕňa Leginy Návlek Lezenie, Kempovanie Turistika Ski Boot Cestovanie Topánky Snehu Gamaše Nohy Ochrany

Súvisiace produkty