8 mm Karbid Volfrámu Prstene Biele Meteorit/Black Carbon Fiber Vložkou Pre Mužov, Ženy, Svadobné Kapela Pár Darček Dome Leštené

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€12.69

€14.93

8 mm Volfrámu Prsteň Biele Meteorit/Black Carbon Fiber Vložkou Dome poľský

- Kupujúci show -

- Veľkosť Prsteňa Odkaz -

Medzinárodné Veľkosť Prsteňa Konverzie Graf

Ako merať ^ V, Nájsť svoju vlastnú veľkosť v tabuľke vyššie

- Rytie Služby -

1. Môžete engrave meno alebo logo na krúžku?

-Áno, je to zadarmo vnútri rytie, ako meno+dátum, jednoduché slová alebo jednoduché, prihláste sa. Mimo rytie vám bude účtovať USA$3 rytie poplatok.

Tu je engrave služby:

2. Koľko písmen môžete engrave?

-Čím menej, tým lepšie, ako viete, je veľmi obmedzený priestor pre krúžku na engrave, sa môžete skontaktovať s nami o rytie pred uskutočnením objednávky.

3. Môžeme si vybrať rôzne písma?

-Áno, ale zadarmo vnútri rytie, môžeme poskytnúť iba písmo "Arial" "Times New Roman" "Script" alebo "Helvetica" pre vás vybrať.

4. Môžete engrave ruský/francúzsky/anglický arabský alebo iný jazyk?

-Áno,môžeme engrave všetky jazyky, ale budeme potrebovať, môžete nám poslať jasný obraz.

5. Môžete engrave v akejkoľvek farby?

-Ľutujeme, farba nemôže byť zvolený.

6. Ako môžem povedať, predávajúci slová potrebujem engrave?

-Ak chcete uskutočniť objednávku ,môžete zanechať odkaz do poriadku o rytiny, ktoré potrebujete.

- Proces Toku -

- Package & Poštovné -

1. Tovar bude dodaný ako sľúbil dodacie lehoty po www.projekt-psa.sk potvrdil platby.

2. Normálne položka dorazí v 15-30 pracovných dní od vyvesenia. Ak chcete získať položky skôr, pls vybrať, DHL alebo Fedex express a zaplatiť extra expedičný poplatok (cca 5-9 pracovných dní dorazí k vám).

3. Pls poznamenať, že dovozného cla, daní a/alebo iné zvyky súvisiace poplatky nie sú zahrnuté v položke cena ani poštovné poplatky, tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

- Hrdina Z Rôznych Príležitostiach -

- Platby -

1. Escrow je našim preferovaným platobnú metódu, pretože je to oveľa bezpečnejšie pre vás.

2. Prosím, uistite sa, že vaša dodacia adresa je správne pred uskutočnením platby.

3. Vaše peniaze sú v bezpečí v www.projekt-psa.sk účet, pls, aby potvrdenie na www.projekt-psa.sk a uvoľniť peniaze, keď dostanete vaše položky.

- Zákaznícky servis -

Náš služby zákazníkom pracovný čas v Číne je: 9am na 6pm (Sme off-daň z víkendy a sviatky).

Ak by ste nemali dostať odpoveď od nás, pretože čas rozdiel, prosím, zanechajte nám odkaz na www.projekt-psa.sk alebo e-mailu nám, dáme vám o prvú odpoveď do 24 hodín,vďaka za svoje hlboké pochopenie vopred.

- Vrátenie tovaru -

Každá položka ponúkame je podporená 100% záruka spokojnosti. Ak sa vám nepáči, že z akéhokoľvek dôvodu a kvalitu položka je dobré, ihneď nás prosím kontaktujte na vrátenie alebo výmenu pokyn, budeme robiť to pravé pre vás. Tovar musí byť poslaný, aby nás v pôvodnom stave a nepoškodený do 7 dní.Vrátime vám všetky svoje peniaze, s výnimkou prepravných a manipulačných poplatkov po prijatí vášho vrátenie tovaru.

- Spätná väzba -

1. Vaša odozva je náš najväčší poklad. Akonáhle sa dostanete položky a uspokojiť so našich produktov a služieb, prosím zanechať POZITÍVNE spätná väzba a 5 Star pre nás, a my vám urobiť to isté pre teba.

2. Ak máte akékoľvek otázky o našich produktoch, pls kontaktujte nás pred odchodom negatívna spätná väzba (opustenie negatívnu spätnú väzbu nemôže vyriešiť problém),budeme sa snažiť v našich silách, aby to riešili a dať uspokojujúcu odpoveď.

Štítky: oxid krúžok, krúžok, volfrám karbide krúžok, uhlík, kt volfrámu, sa snubné prstene, byt krúžok pre mužov, carbid krúžok, gibeon, tmavo fialový kameň
Nastavenie Typu Napätie Nastavenie
Názov Značky Knightode
Povrch Šírka 8 mm
Tvar\vzor KOLO
Krúžky Typ Snubné Prstene
Pohlavie milovníci'
Položka Druh Krúžky
Číslo Modelu T402S
Materiál Kov
Kompatibilita Všetky Kompatibilné
Pôvod CN(Pôvodu)
Štýl Trendy
Jemné alebo Módne Móda
Kovy Typ VOLFRÁM
Príležitosti Svadba

Napísať recenziu

8 mm Karbid Volfrámu Prstene Biele Meteorit/Black Carbon Fiber Vložkou Pre Mužov, Ženy, Svadobné Kapela Pár Darček Dome Leštené

8 mm Karbid Volfrámu Prstene Biele Meteorit/Black Carbon Fiber Vložkou Pre Mužov, Ženy, Svadobné Kapela Pár Darček Dome Leštené

0 Recenzie
€4.87

Kov: Biele Zlato Naplnený Hlavný Kameň: Akvamarín Prsteň Hmotnosť: Približne 5 g Veľkosť Prsteňa(cca): 6/7/8/9/10 Hlavný Kameň Veľkosť (cca) : 3*3 mm, Čo je Zlato Naplnené ? Zlato Plné Šperkov je pevná vrstva kvality zlata teplo viazané na internú klenotníkov metal.. má všetky

0 Recenzie
€3.10

Produkty patria: 1 x Krúžok Typ Položky:Krúžok Stav: 100% Zbrusu Nový a Vysoko Kvalitné Hlavný Kameň: Zirkón Kov:Meď Kameň Tvorba:Lab-Vytvorené Veľkosť prsteňa: Nastaviteľná otvorenie Príležitosti: Denná/Svadba/Business/Účasti/Výročie/Narodeniny/Party/Gift

0 Recenzie
€2.99

Kvalita: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné Štýl: módne, jemné, elegantné, lesklé, romantické Materiál: vysoko kvalitnej zliatiny, zelené sklo, lesklé zirkón vták Farba: zelená Cut: Extrémne Veľkosť prsteňa: NÁM 5 6 7 8 9 10 11 12 Balenie:

Súvisiace produkty