Comica CVM-V30 LITE Video Mikrofón Kondenzátora Volgging Nahrávanie Mic pre Canon, Nikon Fuji DSLR Fotoaparát,Mikrofón pre Smartphone

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€9.92

€11.68

Na Comica CVM-V30 Brokovnice Fotoaparát, Mikrofón je hlavne používané pre streľbu rozhovory a videá pomocou vašej kamery alebo DSLR Fotoaparáty a zabezpečiť vám čo najlepšiu kvalitu zvuku sprevádzať vaše vizuálne a urobiť alebo rozbiť svoje umelecké dielo.

Hlavné Funkcie

1. Super-Cardioid Polárnych Vzor

2. Podpora Smartphone & Fotoaparát

3. Vynikajúce Šok Mount

4. Žiadna Batéria Jednotka Dizajn

5. Super Nízka Hlučnosť Elektroniky

6. Super Anti-interferencie

7. Zima-obuvi Dizajn s 1/4 Závit na Spodnej

8. Kompaktný a Ľahký, Ľahko prenosný

Oznámenie

Tento výrobok je kompatibilný s oboma IOS a Android systému, a keď sa používa s iPhone 7 alebo vyššie verzie, budete musieť použiť pôvodné kábel adaptéra.

Pre systém IOS smartphone (iPhone), Mic funguje dobre a to buď v Audio alebo Video režim. Pre systém Android, smartphone, Mic funguje dobre v Audio Móde. Kým ste v režime videa , skúste použiť 3rd party video APLIKÁCIE ak zistíte, že váš smartphone

nefunguje.

Tento windmuff je špeciálne navrhnutý pre Comica CVM-V30LITE brokovnice video mikrofón.Ak ste zvyknutí na nahrávanie vonku, môžete tiež kúpiť, keď si zakúpite našu CVM-V30LITE video mikrofón.

Dozvedieť sa viac o to na Youtube -- Hľadania pre "CVM-V30LITE"

1. Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2. Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3. Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. 5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 6. Ak ste nedostali vašu zásielku v rámci Odhadovaný čas doručenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. 2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#. 3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.projekt-psa.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.projekt-psa.sk!

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: bm800 kondenzátorových mikrofónov, fotoaparát microfone, led neewer, fotoaparát nikon, šaty comica, mikrofón superlux, iphone mikrofón rode, andoer statív, microphon, skupina mikrofón
farba ČERVENÁ/ČIERNA
Názov Značky COMICA
Prevodník Kondenzátorových Mikrofónov
Súbor Typ Jeden Mikrofón
Štýl Fotoaparát/Smartphone Video Mikrofón
Package Áno
Kompatibilné Pre Canon, Nikon, Sony Panasonic Olympus Kamery&Videokamier/Smartphones
Pomer signálu k šumu >68dB
Polar Vzory Cardioid
Použitie Audio/video nahrávanie, rozhovory, svadobné fotenia, YouTube, Facebook
Komunikácia Káblové
Číslo Modelu CVM-V30LITE
Frekvenčný Rozsah 40Hz-20KHz
Pôvod CN(Pôvodu)
Max.SPL >100db

Napísať recenziu

Comica CVM-V30 LITE Video Mikrofón Kondenzátora Volgging Nahrávanie Mic pre Canon, Nikon Fuji DSLR Fotoaparát,Mikrofón pre Smartphone

Comica CVM-V30 LITE Video Mikrofón Kondenzátora Volgging Nahrávanie Mic pre Canon, Nikon Fuji DSLR Fotoaparát,Mikrofón pre Smartphone

0 Recenzie
€13.62

USB Mikrofón pre Počítač a Notebook Otočná Flexibilný, Profesionálny Mikrofón pre Youtube, Skype, Nahrávanie, Vysielanie Hlasovej Podcasting Funkcie: Vysoko Kvalitný Mikrofón Core Redukcia šumu mikrofónu jadro, presné zvukové pole polohy, bezstratový prenos. 360°

3 Recenzie
€35.80

LO-U21 Cirkvi Karaoke Mikrofón Microhone Multi Frekvencie Dual Spôsobom UHF Bezdrôtový Mikrofón s 2 Plastové HandheldsLO-U21 Cirkvi Karaoke Mikrofón Microhone Multi Frekvencie Dual Spôsobom UHF Bezdrôtový Mikrofón s 2 Plastové mobilné zariadenia 1. Kľúčový Bod: 1) Prijímač napájanie:

0 Recenzie
€7.47

Odrážky: 1、Široká Kompatibilita: vstavaný Bluetooth reproduktor je možné pripojiť k akémukoľvek Bluetooth zdroj signálu, takže mikrofón je vhodný pre smartphone 2、Bezdrôtové Pripojenie: mic funkcie Bluetooth 5.0, bezdrôtové spojenie, môžu sa použiť kedykoľvek

0 Recenzie
€4.08

3,5 mm Klip Mic Typ C Mikrofón Telefónu Káblové Mic Klip Kondenzátorových Mikrofónov Klip Lavalier Mikrofón Položka Špecifikácia: Funkcie: 1. 1/8 (3,5 mm) TRRS konektor sa pripája do mobilného telefónu alebo tabletu s headsetom vstupný jack pre mikrofón 2.

Súvisiace produkty