MJJC Ručné Čerpadlo Foampress Postrekovač

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€21.62

Ručné Čerpadlo Pena Postrekovač nepotrebuje plynu alebo electirc sily, ale iba ruky moc.

Len tak dal auto umyť mydlom/šampónu a vody (200 ml/800ml)zmesi do 1,5 L nádrž, dať to 30 - 50 čerpadlá, potom môžete vytiahnuť spúšť na vašom aute s jemným suds peny.

Nádrž Veľkosť: 1,5 L (1500ml)

FAQ:

Otázka: Ako dlho bude trvať, než sa na mňa?

Odpoveď: Zvyčajne parcela, bude trvať 15 až 20 dní, aby si na vás, ale niekedy to bude trvať 2 mesiace (Brazília môže trvať 3 mesiace) na niečo mimo nášho dosahu počas prepravy. Ak sa nechcete dostať zásielky do 2 mesiacov, ktorý sa zdá, že pozemok je stratené alebo niečo iné, mohli by ste si otvoriť spor a my by sme vrátime vám.Dúfam, že pre vaše porozumenie a ďakujem.

Q: môžem Si vybrať iné prepravné spôsobmi?

Odpoveď: Áno, môžete si vybrať doprava spôsoby, ako pri zadaní objednávky. Ďakujem.

Otázka: Prečo trvá tak dlho, získať peniaze?

Odpoveď: nebojte sa, za normálnych okolností, to bude trvať 5 až 20 pracovných dní, ak chcete dostať náhradu späť. Ak nie, musíte ísť požiadajte Zákaznícky Servis pre pomoc. Ďakujem..

Otázka: sledovanie stavu ukazuje doručenie neúspešné, čo by som mal robiť?

Odpoveď: v tejto situácii, budete musieť vyzdvihnúť zásielku sami na miestnej pošte s sledovacie číslo alebo požiadajte personál, tam vám sledovať zásielku. Tak, ospravedlňujeme sa za nepríjemnosti.

Otázka: Prečo sledovania stavu nezmení vôbec na dlhú dobu?

Odpoveď: To si vyžaduje určitý čas pre lodnej dopravy na trati tovaru a aktualizovať sledovanie informácie, najmä keď tovar, ktorý je pod dopravy na prepravu rôznych skladov. Dúfam, že za pochopenie.

Otázka: môžem dostať digitálnu faktúru?

Odpoveď: Áno, pošlite nám, prosím váš E-mail. Pošleme vám ju. Ďakujem.

1. Otázka: koľko si značku na obale?

Odpoveď: Ako obvykle, sme nemôže označiť tovar ako darček. Zároveň, tieto krajiny sa môže uplatňovať len za reálne ceny: Austrália, Indonézia, Izrael, Japonsko, Južná Kórea, Mexiko, Rusko a Spojené Štáty.

Štítky: záhradné ručné postrekovače, postrekovač, MJJC, Záhradný postrekovač, ručný postrekovač, pena mjjc, bass k5, ručné postrekovače, mjjc uterák, pripojiť
Tryska Materiál Inžinierske Plastové
S Vodné Fajky No
Materiál Telesa Inžinierske Plastové
Vodné Sprej Typ Fanúšikov
Rozhranie Materiál Inžinierske Plastové
Rukoväť Typu Prst Typ
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky MJJC

Napísať recenziu

MJJC Ručné Čerpadlo Foampress Postrekovač

MJJC Ručné Čerpadlo Foampress Postrekovač

0 Recenzie
€4.67

Auto tlakový čistič Adaptér Nastaviť Rýchle Pripojenie Súpravy, 5000 PSI M22 14 mm Otočný na M22 Metriku, Montáž na hadicu na sneh pena gun Hot Popis Produktu: *100% Zbrusu Nový a Vysoko Kvalitný *Balík obsahuje: Metrický M22 14 mm žena otočný + 3/8 plug , M22 14 mm s vonkajším

2 Recenzie
€36.00

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height:

Súvisiace produkty