Akryl kúpeľňa mobilephone/ipad/poháre na víno, Zásobník, Jasné Vaňou Caddy Tácky(Eco-friendly,potravinárska Akosť materiálu)

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€100.15

Vysoká Transparentnosť Akryl kúpeľňa mobilephone/ipad/poháre na víno, úložný stojan,Lucite Vaňou Caddy Vaňa Zásobník -3 veľkosť možnosti

Rozmery:

Drahý priateľ, prosím, skontrolujte hrany a vnútorné šírku vaňou prvý,a potom vybrať vhodné veľkosti podľa toho,

Ak nájsť všetkých dostupných veľkostiach, nemôže pracovať,neváhajte a kontaktujte nás na zákazku.

Veľké 960mm x 180 mm

v časti kde kvapky do kúpeľa je 680mm dlhá a 80 mm hlboké.s 140mm pre každú stranu okraja

Stredné 820mm x 180 mm

v časti kde kvapky do kúpeľa je 680mm dlhá a 80 mm hlboké.s 70 mm na každej strane okraja

Malé 740mm x 180 mm

v časti kde kvapky do kúpeľa je 560mm dlhá a 80 mm hlboké.s 90 mm na každej strane okraja

Vyrobené z Hustej Priehľadný Akrylový Materiál

(Eco-friendly,potravinárska Akosť materiálu)

Ďalšie Detaily:

O Zásielke:

1 - Pretože vysoké hodnoty akryl nábytok a iný tovar v našom obchode,ako aj v snahe zabezpečiť našim zákazníkom bude mať dobrý zážitok z nakupovania,tak sme len vybrať 3 spoľahlivou kuriérskou spoločnosťou ( DHL,Fedex,UPS), ako náš hlavný spôsob dopravy.

2 - čas spracovania budú 2-3 dní po zaplatení overenie.

3-TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a môže sa líšiť, a to najmä počas prázdnin.

4-My len loď na www.projekt-psa.sk potvrdenej objednávky adresy. Ak chcete zmeniť adresu, pls pošlite nám e-mail s 24 hodín po vykonaní platby.

5-Dane a skryté poplatky nie sú zahrnuté v predajnej cene. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, aké dodatočné náklady, bude pred ponúkanie/nákup.

Špeciálne Upozornenie Pre Všetkých Kupujúcich :

1-Kupujúci by mal skontrolovať tovar pri jeho doručení,ak nejaké chyby alebo poškodenia,pls fotografie a robiť nárok miestneho Express spoločnosť naraz..

2, Okrem škody,ak iné unsatisfactions, Prosím, kontaktujte nás bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálne alebo negatívne spätné väzby alebo SPORU. Prosím nezabudnite predložiť ", aby spor" priamo bez akéhokoľvek kontaktu s nami . Ďakujeme.

3-Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! A sľub ponúknuť najlepšie služby pre vás.

Štítky: ipad mini sim zásobník, víno držiteľ psa, rack sprcha, jazzi spa, skladovanie potravín, vaňa bebe, na nechty, akryl zásobník, dekor zásobník, vaňa zásobník, displej zásobník
Typ Inštalácie Typ Podlahy
Platné Priestor kúpeľňa
Špecifické Použitie vaňa úložná polička
Zákazku prijateľné Áno
Funkcia Skladom
Materiál Akryl
Názov Značky JEDEN LUX
Číslo Modelu 501702101
Veľkosť 96CM/82CM/74CM
Klasifikácia Non-skladací Stojan
Použitie vaňa zásobník
Druh Skladovanie Držiteľov & Stojany
Č. z Stupne Jeden

Napísať recenziu

Akryl kúpeľňa mobilephone/ipad/poháre na víno, Zásobník, Jasné Vaňou Caddy Tácky(Eco-friendly,potravinárska Akosť materiálu)

Akryl kúpeľňa mobilephone/ipad/poháre na víno, Zásobník, Jasné Vaňou Caddy Tácky(Eco-friendly,potravinárska Akosť materiálu)

1 Recenzie
€19.90

Description chceš vašej kuchyni byť čisté a upratané? Bojíš sa o baktérií v kuchyni? Tento prútika organizátor vám pomôžu problém vyriešiť. Je vyrobený z vysoko kvalitnej nerezovej ocele materiál, ktorý je odolný pre použitie. Odvodnenie dizajn v spodnej plní celkom dobre

0 Recenzie
€2.10

Pod Umývadlo Misa, Tanier stojan na riad Rack Plastové Knihy Pokrievky Kryt Držiaka úložná Polička pre Kuchyňa Organizátor Príslušenstvo Funkcie: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné. Veľké kapacity na skladovanie dosky a jedál Fantastický pomocník

0 Recenzie
€10.59

Popis Tento jednoduchý drevený stojan sa používa na upevňovanie a zobrazenie kvetináč, ozdobné nádoby a fľaše, foto s rámom, a tak ďalej. Nemá speical požiadavka v inštalácia tak môže byť umiestnená kdekoľvek, ako je litttle bit miestnosti. Navliekol do twisted juty

1 Recenzie
€9.59

Tento produkt je vyrobený zo železa manuálne s presnosťou spracovania. Moderný štýl a retro modelu tohto produktu predstavuje jednoduchý vášeň a lifelikeness. Tento ornament s unikátny model môže byť uvedený na displeji skriňa a skrinka na deti izba, pracovňa,

Súvisiace produkty