1 ks Strojník Vise Priemyselná Hliníková 2,5 palca Vŕtať Stlačte Vice Frézovanie, Vŕtanie Svorka Stroj Vise Nástroj Workshop Nástroj

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€13.86

€25.20

Strojník Vise Priemyselné Ťažkých 2.5" Drill Stlačte Vice Frézovanie, Vŕtanie Svorka Stroj Vise Nástroj Workshop Nástroj

Funkcie: Vise čeľuste sú zvýšené a rozšírila na viac uzatváracou silou s cieľom udržať obrobku viac stabilný počas obrábania. Základný dizajn pre tyč zaisťuje rovnomerné, plynulý pohyb čeľuste bez odchýlky. Na vise telo je vyrobené z hliníka, pre vysokú tvrdosť a odolnosť. V spodnej časti je jemne spracované, ktorý má lepšiu presnosť kontaktnú plochu medzi vise a stroj, na zabezpečenie presnosti výrobkov. Špeciálne povrchové farby, aby vice krásne, odolné a ľahko sa čistí nečistoty a mastnotu. Zvyčajne sa používa v frézky, vŕtačky stlačte a strojov, údržba, atď.

Špecifikácie:

Stav: 100% Zbrusu Nový

Materiál: Hliník(telo), Uhlíkovej Ocele(čeľuste)

Farba: Strieborná

Kategória: Ako na obrázku

Hmotnosť: 809g

Balenie Obsahuje:

1 * Stroj Vise

Poznámka:

1.Monitory nie sú kalibrované isté, položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne odlišný od skutočného objektu. Vezmite prosím na ten skutočný ako štandard.

2.Prosím, aby 0-1 palcový chyba kvôli ručné meranie. Vďaka za vaše porozumenie.

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

O dopravu

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku v lehote, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

8. Sme predávajúci nie je zodpovedný za dovozného cla, kupujúci je zodpovedný za to. Všetky spory spôsobené je to nerozumné.

9. BR kupujúci uveďte prosím cpf alebo cnpj, bude to pre vás lepšie, aby si to rýchlejšie. vďaka

Vrátenie a Vrátenie peňazí

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.projekt-psa.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

O spätnú väzbu

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: bench vŕtačka, Bench Vŕtací Stojan, podpredseda, nástroj workshop, kľúčové stroj vise, chuck dremel, cnc podpredseda, strojník nástroj, bench vise, svorka podpredseda
Číslo Modelu podpredseda
Funkcia 3 Frézovanie Vise
Názov Značky WALFRONT
Druh bench vise
Certifikácia ŽIADNE
Funkcia 5 Workshop Nástroj
Drive mode vise
Funkcia 4 Strojník Vise
Funkcia 2 Vŕtačka Stlačte Podpredseda
Pôvod CN(Pôvodu)
Funkcia 1 Stroj Vise

Napísať recenziu

1 ks Strojník Vise Priemyselná Hliníková 2,5 palca Vŕtať Stlačte Vice Frézovanie, Vŕtanie Svorka Stroj Vise Nástroj Workshop Nástroj

1 ks Strojník Vise Priemyselná Hliníková 2,5 palca Vŕtať Stlačte Vice Frézovanie, Vŕtanie Svorka Stroj Vise Nástroj Workshop Nástroj

1 Recenzie
€13.07

Frézka Tabuľka Multifunkčný 3-T-slot Workbench Stroj Lavičke Vŕtať Vise pracovný stôl X Os Y Úprava Koordinovať Tabuľka Funkcie: 1. Tri T-slot pracoviská. Štandardná veľkosť štrbiny je 15 x 8 x 3 metre. 2. Pravítko na prednej strane môže byť presunutý na určenie

1 Recenzie
€8.70

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height:

1 Recenzie
€10.17

6Inch Vise Čeľuste Silné Magnetické, Univerzálny Mäkké Vice Čeľuste Podložky, Obaly, Multi-Účel Chránič Kovových Podpredseda,2 Ks VÝKON: Hliníkový 6 palcový Vise Čeľuste môžu použiť na akýkoľvek kovový Vise na držanie drevo, kov, plasty, hadice, závitové položky

0 Recenzie
€1.95

Nový Štýl 57mm Nastaviteľné Mini Čeľuste Lavičke Svorka Vŕtať Stlačte ViceTable Vise DIY Socha Plavidlá Ruky Nástroj, Tesárstvo Funkcie: Svorka objekt s malým kliešte pre ľahké brúsenie a vŕtanie. Pohodlné a praktické. Môže mať rôzne pravidlá

Súvisiace produkty