Nová hlavná Doska/matka doske PCB opravy dielov pre Canon EOS 800D ; Rebel T7i SLR

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€104.32

Ste vítaní, aby visity žiadne z mojich ostatných položiek,predám 10 alebo viac,prosím kontaktujte nás,My vám novú zvýhodnenú cenu.

My sa špecializujeme sa na širokú škálu digitálny fotoaparát&videokamery príslušenstvo:LCD Obrazovka/Displej,Objektív,LCD/Shutter flex kábel zariadenia a iné na opravu a náhradné diely.

Existuje viac produktov, ktoré nie sú uvedené v zozname,Ak potrebujete kúpiť ďalšie príslušenstvo,prosím, kontaktujte nás.

Naše výhody: Kvalitné výrobky;najkonkurencieschopnejšou pri;Rýchle a kvalitné služby.

Akceptujeme Alipay,TT,Western Union,Moneygram atď.Prosím, vyberte si najpohodlnejší spôsob, ako pre vás.

Tovar vám bude odoslaný do 2 pracovných dní po prijatí overené platba,ale zvyčajne nasledujúci pracovný deň po úhrade,tovar vám bude expedovaný doporučene air mail s sledovania služby.

Za normálnych okolností,to bude trvať 7-20 pracovných dní pre dodanie.

Ako všetci vieme,medzinárodnú dopravu čas je vždy mimo kontrolu,najmä colnej proces je zložitý a nepredvídateľný,Ale my bude odoslaný, akonáhle je to možné,budeme loď položky v rámci určitých biz dní, ako sľúbil v našom zozname.Po vydaní tovar,budeme mať sledovacie číslo Pridať do vášho nákupu položky.Ak nechcete prijímať položky na dlhú dobu,pozrite si Prosím váš miestny post office, alebo nás kontaktujte.

Dovozné clá,dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.Tieto poplatky sa kupujúci je zodpovednosť.

Všetky produkty budú dodané ako dary, aby sa minimalizovalo dovozného cla.

Yout 100% spokojnosť je naším cieľom,Ak máte niečo, čo sa sťažujú,Prosím, kontaktujte ma prostredníctvom e-mailovej správy.Ja odpoviem hneď ako to bude možné(prosím allow1_2 pracovných dní odpovedí).Sme radi, že môžeme vyriešiť problém,nepoužívajte, prosím, opustiť Netural alebo Negatívnu spätnú Väzbu a 1,2,3 nízke skóre.Zanecháva negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu nemal pomôcť vyriešiť problém.

Ak môžete spokojní s našimi producst a našich služieb,prosím, zanechajte nám pozitívna spätná väzba a 5 skóre DSR,boli by Sme veľmi vďační!

Sme poskytli našim zákazníkom vith kvality istí, produkty a rýchle služby.Všetky diely sú odskúšané dobre fungovať pred odoslaním.

Ak zistíte akékoľvek poškodenie v našich položiek,kontaktujte nás prosím najneskôr do 7 dní od prevzatia tovaru.

Ak sa potrebujete vrátiť,prosím, skontrolujte, či je položka nebude fungovať a, kontaktujte náš služby zákazníkom zástupcu,dajte nám vedieť, podrobné problém.Potom získate jedinečnú adresu pre návrat.

Prijímame len návrat na originálnom obale.Prosím, uistite sa, že položka nemá človekom sabotáže.

Ďakujem za pozornosť!!!

Štítky: canon eos 1000d, canon 80d základná doska, ma, fotoaparát canon t7i, 800d, t7i, sl2, kamerová jednotka, canon eos základnej dosky, canon 1000d nástroj
Kompatibilné Kameru Štýl Digitálnych zrkadloviek
Číslo Modelu 800D ; Rebel T7i
Názov Značky goglibee
Kompatibilné Značky Canon

Napísať recenziu

Nová hlavná Doska/matka doske PCB opravy dielov pre Canon EOS 800D ; Rebel T7i SLR

Nová hlavná Doska/matka doske PCB opravy dielov pre Canon EOS 800D ; Rebel T7i SLR

1 Recenzie
€37.56

Tento produkt bude prísne testované pred dodaním. Nemusíte sa obávať o kvalitu výrobku. Ak si nie ste istí, či je vaše zariadenie môže byť použité, prosím, pošlite mi modelu vášho TV prijímača a box fotografie. Ďakujeme za vašu spoluprácu!!! TV model sme nahrali

1 Recenzie
€8.16

DOSKY SÚ POUŽÍVANÉ A TESTOVALI VŠETKY POLOŽKY, KTORÉ BUDÚ TESTOVANÉ . MÔŽEME VÁM UKÁZAŤ OBRÁZKY PRE TESTOVANIE Plný odskúšané, Záruka dní: 60 dní YIXIN Elektronika je profesionálny NOTEBOOK príslušenstvo dodávateľa, vlastní mocný zdrojov výhodou a dokončený

0 Recenzie
€13.35

Nie je nová, zo starej TV!!! Sme priamy predávajúci, nie je obchodný zástupca. Všetky výrobky sú dodávané po kontrole kvality. Zaručujeme, že všetky výrobky sú dodávané po kontrole. Zákazníci potrebujú vám môže poskytnúť inšpekcii videá MT5461D01-3-C-1

Súvisiace produkty