Multi mincovníka programable pre 6 rôznych hodnoty mince výber pre automat doprava Zadarmo

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€14.18

616 Multi mincovníka mince Výber automatov arcade časti mince validator token acceptor

Aplikácia

Naše mincovníka široko používané v minca kiosk, auto, práčka, TV, správa stoličky, handričku na vlasy, cyber káva, Práčovňa, čistiareň,počítač ,zábavný stroj , arcade machine atď

Spôsob Platby

Prijímame len Viazaný,Western Union.

Prosím uhradiť do 5 dni od objednávky.

Prepravné Podmienky

Štandardná Služba je Čína príspevok letecky

Máme loď pondelok - sobota s výnimkou sviatkov. Prosím, pošlite nám e-mail PRED platby v prípade, ak si želáte zmeniť adresu doručenia.

Štandardná Služba trvá asi 18-25 pracovných dní. Vezmite prosím na vedomie, že táto služba NIE je sledovateľné.

Urýchlené Služba trvá asi 10-15 pracovných dní. Je to sledovať vo vašej krajine post na stránke úradu (Čína EMS webovej stránky).

Dodacia lehota počas prázdnin (Vianoce, Čínsky Nový Rok, atď.), by mohli byť dlhšie, než je obvyklé čas. Prosím pridať ďalšie 5-10 dní ako odkladu.

Vráti Výraz

V prípade, že ste dostali chybné položky, má zákazník do 7 dní od dátumu doručenia na žiadosť o vrátenie alebo výmena za novú.

V prípade, že ste dostali nesprávnu položku, tovar musí byť vrátený v jej pôvodnom a nevyužité stave a musí byť aj v pôvodnom box a balenie.

Nepovoľujeme náhrady alebo výmeny, pretože zmenu mysle. Prečítajte si prosím všetky description poskytujeme ako sprievodca skôr než si cenovú ponuku. Pri každom kroku boli prijaté opatrenia na zabezpečenie toho, aby sme loď z správnu položku, tam bude príležitosť, keď dostanete položky, ktoré sú odlišné od popis. V takom prípade vás prosíme, aby ste nás kontaktovať hneď, tak môžeme nápravu situácie. Vaša spokojnosť je pre nás dôležitá hodnota vášho podnikania.

O Nás

Neváhajte a kontaktujte nás kedykoľvek pred a po kúpe; zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti. Sme späť náš záväzok s vynikajúce služby, 100% plná peniaze späť a záruka spokojnosti.

Ponuka S Dôverou

Štítky: vintage predajné automaty, automat masky malé, 2 pól 6 pozícia otočný spínač, fujitsu kdb05105hb, acceptor, arcade mince mech, arkádová hra token, motor predajné automaty, Mince, Tlačné, hopper mince stroj
Druh mincovníka
Vek >6 Rokov
Dodacia Lehota do 7 dní
Hrúbka mince 1.8 mm~3.0 mm
Názov Značky jammaplus
Nastavenie Zadarmo nastaviť strukoviny' výstup.
Pracovné Napätie DC12V
Funkcie Schopné prijímať všetky na celom svete Mincí a Žetóny.
Číslo Modelu ROK-616
Priemer Mince 15 mm~ 29mm

Napísať recenziu

Multi mincovníka programable pre 6 rôznych hodnoty mince výber pre automat doprava Zadarmo

Multi mincovníka programable pre 6 rôznych hodnoty mince výber pre automat doprava Zadarmo

1 Recenzie
€37.55

CH926 BOX radič mince USB čas ovládacie zariadenie cafe kiosk multi mince výber acceptor s časovač doske počítadla Poznámka: Vzhľadom na rôzne monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farebné položky, je potrebné pochopiť. Ďakujeme, že ste Položku farby: môžete

1 Recenzie
€79.12

2020 Pôvodné Pandora Poľa DX železa konzoly 3000 v 1 Uložiť hru pokrok Vysoké skóre záznam 3P 4P 3D hra tekken Zabijácky inštinkt Balenie Výrobkov Zoznam: 1.Arcade Radič Stick(Kolo Loptu Povrch / Modrá Plocha) ( Konzola vnútorná inštalácia (Pandora poľa DX) palube ) 2.HD kábel

0 Recenzie
€6.05

koktail arcade sklo klipy hĺbka 25/26 mm detal lakovaná čierna oceľ kabinetu tabuľka stroj klip diely príslušenstvo Funkcie: Kvality vyrobené z lešteného ocele a lazer rez Lakovaná Čierna Oceľ,nastriekané čierna Klip hĺbka medzi kartami: 25~26m / 1

5 Recenzie
€17.52

Ste stále strach, že vaše dieťa nebude vedieť, čo robiť po škole? Hrať s mobilnými telefónmi? Sú budete hrať na počítači? Pozerať sa na TELEVÍZIU? Play hry? Nie, kúpiť, pazúr stroj, môže chrániť zrak, a môžete tiež povoliť detí k cvičeniu a stať sa zaujíma o šport.

Súvisiace produkty