Dieťa spací vak, Obálka na leto, Pre novorodenca pyžamá, Split-nohu spací vak, detský spací vak, 0-5 rokov

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€8.47

€12.10

Pripomienka: Tento spací vak je tenký spací vak, vhodný pre vnútorné teploty s dĺžkou 16 až 30℃, prosím, vyberte si podľa vašej vnútornej teploty!

Som matka tri-rok-staré dieťa. Po tom, ako matka, som zistil, že je ťažké zaspať. V noci som sa bál, že moje dieťa by nádchu, keď kope dekou a nemohla spať. Potom som našiel spací vak. S ním, nie je potrebné sa starať o deti kope deka a lov v studenej noci. Môžem vás ubezpečiť, že môžu spať zdravo, tak som sa podeliť s vami teraz. Existuje mnoho výrobkov, ktoré som starostlivo vybrané v mojom obchode, a ja dúfam, že prinesie vašim deťom pohodlné a bezpečné život.

[Bezpečnosti]: Naše výrobky prísne dodržiavať A-úroveň štandardov pre dojčatá a malé deti, bez prídavných látok, žiarivka, zástupcovia, a žiadny formaldehyd je detekovaný.

[Nevyhnutnosť života]: Po uplynutí šiestich mesiacov, dieťa sa stáva veľmi aktívne a môžu sa zmeniť držanie tela v bude. Často kopy viac, keď zaspáva. Je ľahké byť kopol preč a spôsobiť prechladnutie.

[Zabrániť chlad]: Naše spací vak nielen rieši problém bábätka kope deka a lov v studenej, ale aj podporuje voľný pohyb plodu a uvoľní dieťa činnosti.

【Platné teplota 16°-30°C] vyzýva

Štítky: l spací vak, pajama žena, maska spánku, bebi spací vak, babi, tous plienka taška, happyflute veľké, deka hodiť, nes posteľ kryt, tin obálky
Plnka Čistá bavlna
Platné veku Dieťa
Textílie Čistej bavlny (95% a vyššie)
Kategória Produktu Spací vak
Štýl Split nohu
Vekové Rozpätie 3-6y
Vzor Typ Karikatúra
Materiál Bavlna
vzor Karikatúry
Pohlavie Unisex
Pôvod CN(Pôvodu)
Veľkosť S kód, M kód, L kód, XL kód

Napísať recenziu

Dieťa spací vak, Obálka na leto, Pre novorodenca pyžamá, Split-nohu spací vak, detský spací vak, 0-5 rokov

Dieťa spací vak, Obálka na leto, Pre novorodenca pyžamá, Split-nohu spací vak, detský spací vak, 0-5 rokov

0 Recenzie
€35.72

{infomdescirption} 1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. 2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky. 3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte,

2 Recenzie
€4.38

Popis: Nádherné svetelné režimy, možno ľahko prepne tvarov a farieb pomocou diaľkového ovládania. Farba mohlo byť viac, alebo jednej. Vysoký prietok vzduchu a veľký objem chladiacej 9 lamiel dizajn, super tiché. Hydraulické ložisko s dlhšia životnosť znížiť

4 Recenzie
€14.10

Vysoko kvalitné pierko vankúš core kačacie perie goose vankúš core rozkladacia pohovka auto vankúš 45*45 50*50 55*55 60*60 65*65 70*70 Zaviesť 1. Hmotnosť: 530g/pic-2000g/pic 2. Materiál: Pierko 3. Balík obsahuje: 1 ks vankúš core OZNÁMENIE 1.

Súvisiace produkty