Sexy Boho Svadobné Šaty Vestidos De Novia 2020 s Bočným Otvorom Spp Rukáve Nášivka Pláži Svadobné Šaty pre Nevestu Plus Veľkosť

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€65.93

€131.87

1. Ako čestný predajcu, garantujeme, že šaty budú 90%- 99% isté, ako pôvodný obrázok zobrazený . Ak chcete&nb sp;100% presne rovnaké, prosím ťa, odpusť mi. Žiadne dve presne rovnaké l odkvapov vo svete. Nemôžeme zaručiť, takže prosím, nenechajte miesto na objednávke, ak ste stále trvajú na tom, 100% similari ty. Vďaka za vašu undertstanding.

2. Šaty neobsahuje žiadne accessaries ako&n bsp;závoje, rukavice, spodnička vo vnútri a tak ďalej. Ponúkanie cien je iba za šaty! Ak chcete accessaries, prosím, kontaktujte nás!

3. Vlastnú Veľkosť (Vrátane Plus Veľkosť)/ Farba potrebné dodatočné poplatky USD30.00.

4. Akékoľvek zmeny Veľkosť/Farba/Špeciálne požiadavky nie sú prijateľné, po objednávka presiahne 24 hodín.

5. Ak chcete objednávku zrušiť: Sme prijať plnú náhradu do 24 hodín po zadaní objednávky; tam je len 50% čiastočné vrátenie peňazí, po miesto objednávka viac ako 24 hodín(50% je cena nášho materiálu).

6. Sľubujeme, Doprava Šaty do 10-15 dní(nejde o veľké objednávky), zvyčajne dodaný Aliexress štandardná doprava cesty, a to je zadarmo.

Doba dodania: 15 až 30 pracovných dní, aby hlavné ciele, nie vzdialených krajín.

Ak potrebujete súrne, prosím, kontaktujte nás na loď rýchle dodanie(ako DHL,Fedex...), ale to treba zaplatiť poplatok. inak budeme trvať na tom, doprava poštou air mail.

Vaša spokojnosť je najviac dôležité pre nás.

Po príchode z vášho balíka, sme povzbudiť, aby ste skontrolovať a uistiť sa, že šaty alebo oblečenie, dosiahol v štandardnej veľkosti alebo vlastné merania, ktoré ste zadali. Skúste na vaše šaty alebo oblečenie, akonáhle je to možné bez odstránenia značky, meniť, alebo umývanie šaty. Ak ste vrátenie alebo výmena šaty, oblečenie alebo doplnky, prosím, uistite sa, že sú v pôvodnom stave - unworn, neumytými, nezmenený, nepoškodený, čistý, bez žmolky a vlasov a s tagy neporušené a pripojené.

Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške. Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu.

Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

Vážení, desses o zákazku na Všetky ich ručné šitie a potrebujú dlhý čas na dopravu, tam možno trochu flitrami/lištovanie/crystal/pierko/kvety spadne, to nepatrí k otázkam kvality, prosím, druh, aby sme to pochopili, budeme robiť pre vás len to najlepšie, sme sincerly dúfam, že sa vám môže páčiť, ďakujem moc!

1.Veľkosti alebo Nosenie Problémy,

Ako všetky naše šaty sú ručne šité a zákazníka na mieru, hotové šaty môžu líšiť v závislosti od približne 1 palec v uvedených meraní.

Ak chcete zabezpečiť, aby vaše šaty budú stále fit vás dokonale, naše výstavné vytvorili všetky naše šaty s dodatočné textílie v švy umožňujú menšie veľkosti zmeny ľahko. Ak zistíte, že výrobky nie sú vhodné pre vás a máte otázky, môžete nás kontaktovať priamo.

2.Farba Nesúlad

Rozdiely vo farbe, môže byť spôsobené tým nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba odraz v monitor, osvetlenie, pozadie, atď. Avšak, ak si myslíte, že položky prijaté v nesprávnej farby, prosím kontaktujte nás a zistite, či sa vrátiť, alebo vrátenie peňazí je možné.

3. Návrat Procesu

Kontaktujte nás do 7 dní od prijatia objednávky. Aj vysvetlenie a fotografiami dokumentujúcimi dôvod pre návrat. Vráti nebudú akceptované bez predchádzajúceho súhlasu.

Raz sme schválení vašej žiadosti, prosím posielať položky do 5 dní.

Vrátenie bude vrátený na www.projekt-psa.sk priamo, nižšie odkaz sa predstavia:

Štítky: šaty žena, šaty, bunda šaty 2020, vysoká svadobné šaty, šaty st, krátke svadobné šaty 2021, boho chic šaty žena, nevesta šaty značky, svadobné obliekanie boho, šaty bielizeň maxi
Späť Dizajn backless
Min 1 Kus
Pôvod čína(pevninská časť))
Pasu Prírodné
Svadobné Šaty Textílie Šifón
Silhouette Pláže
Rukáv Štýl Bez rukávov
Položka Druh Svadobné Šaty
Doprava Aliexpress štandardná doprava alebo ako žiadosť
Kvalita vysoká
Vlak ŽIADNE
Módny Prvok Ilúzia
Príležitosti Svadobné Party
Pre Tehotné Ženy No
Názov Značky Jiayigong
Dekorácie Čipky
Skutočné Obrazy No
farba Zákazku
Číslo Modelu 4000589938172
Rukáv Dĺžka(cm) Bez rukávov
Veľkosť Custom Made
Výstrih V-Neck
Príslušenstvo No
Vstavaný Podprsenka Áno
Typ Obrazu Odkaz Obrázok
Dĺžka Šiat Poschodie-Dĺžka

Napísať recenziu

Sexy Boho Svadobné Šaty Vestidos De Novia 2020 s Bočným Otvorom Spp Rukáve Nášivka Pláži Svadobné Šaty pre Nevestu Plus Veľkosť

Sexy Boho Svadobné Šaty Vestidos De Novia 2020 s Bočným Otvorom Spp Rukáve Nášivka Pláži Svadobné Šaty pre Nevestu Plus Veľkosť

0 Recenzie
€269.09

VEĽKOSŤ GRAFY 1.Model Merania 2.Meranie Sprievodca perfektný padnúce šaty začína ideálne merania. Pred objednaním na mieru-šaty z www.projekt-psa.sk , odporúčame nájsť profesionálne miestneho krajčíra, ktorý vám môže pomôcť opatrenie presne. Tu vám ukážeme,

1 Recenzie
€199.40

Vitajte na našich sen šaty shop Keď ste hobľovanie kúpiť tieto šaty od nás, prosím, láskavo si to jasne, ako je to uvedené nižšie : 1. Skontrolujte prosím vaše Poprsie veľkosti , Pás Veľkosť , Hip Veľkosť , Prírodné výška naše štandardné veľkosti,a ak

0 Recenzie
€215.32

Všetky reálne foto, kopírovanie všetky práva vyhradené. Horná časť tela je bez podšívky a podprsenka, ak potrebujete, napíšte prosím v objednávke.

0 Recenzie
€37.69

[xlmodel]-[custom]-[48692] Dostať Svoje Kupóny [xlmodel]-[custom]-[44021] Describtion Vážený zákazník, prečítajte si prosím nižšie poznámky starostlivo pred uskutočnením svojej objednávky, 1. Normálne, Veľkosť 2-14 je na sklade, môžeme vyslať do 3 dní.

Súvisiace produkty