Letné dámske Papuče Luxusné Značky Dizajnér Listov Candy Farby Jelly Beach Listov Bežné Otvorené Prsty PVC Reťazca Dizajn Plochý List

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€25.04

€33.38

OK, najnovšie reťazca jelly papuče z 2021, kupujeme pôvodnej formy otvorenie, formy náklady, ktoré stojí za to 100 000 RMB, obnoviť pôvodné s najvyššou výškou, kvalita je high-end, keď ste dostať svoje ruky, budete vedieť, či to stojí za túto cenu!

⚠⚠⚠ PABITO sa nikdy predávať nevyžiadanej za každú cenu.Videli sme príliš veľa www.projekt-psa.sk predajcovia predaj povýšeneckým tovar za vysoké ceny.Sme vyhlásili naša firma opozície na takýto úkon. Pretože Pabito predáva iba tie najlepšie Produkty navždy!

Σ(っ °Д °;)っ Pabito má vlastnú továreň a máme desať rokov skúseností vo výrobe dámske šľapky a sandále. O Pabito :

1. Pabito pochádza z Wenzhou,Čína. Wenzhou, je slávny obuv základne v Číne a dokonca aj sveta. Wenzhou topánky sú kvalitné a cenovo dostupnú cenu, so širokou škálou produktov a dokončenie kategórií. To je dôvod, prečo naša cena je tak lacné.

2.V záujme zachovania kontroly kvality, sme sa osobne prezrieť každý výrobok pred odoslaním. Všetky položky sú 100% nové a odskúšané.

3. Ako výrobca, tešíme sa na založení úspešné obchodné vzťahy s novými zákazníkov po celom svete. Ponúkame prvotriednu kvalitu a dobré služby .

Poznámka:

Názov, adresa , psč , mobilné telefóny a telefónne číslo kontaktu, musia byť vyplnené správne. Nepresné medzinárodnej logistiky informácií je veľmi nepríjemné veci.

Pozornosť Prosím

1.Vyberte si veľkosť podľa vašej nohy dĺžka (nechcem vyberte si veľkosť podľa vašej krajiny obvyklého veľkosť !)

2.Lepšie zvoliť 1-2 väčší ak vaša noha je trochu široký alebo priehlavok je trochu hrubé

3.Prosím, aby 0-0.5 cm chyba vo veľkosti topánky. Ak máte akékoľvek otázky, náš služby zákazníkom bude túži, aby vám pomohol von

4.Svetla a kamery, zariadenia a zobrazí môže spôsobiť farebné rozdiel.ak ste si mysli,potom prosím, neplatí.vďaka

Vážení priatelia, vitajte na Pabito obchodu. Ďakujeme vám za vašu lásku pre náš obchod.

Sme neprinesie obuvi políčka v expresné doručenie od dnes. Jeden je zachrániť vaše prepravné náklady, ostatné je, aby sa zabránilo vplyvu násilné express na vzhľad topánok. Vezmite prosím na vedomie, a ďakujeme vám za vašu podporu. Pokoj v Pánovi!

❤ Veľmi vám ďakujem za vidieť tu. Pabito pôvodný zámer je len na to, priniesť vám čo najviac nákladovo efektívnych produktov v Číne. Pracujeme na tom a bude tak robiť aj naďalej.

Štítky: ženy črievičku, ženy, muža, papuče, mule obuvi ženy, womenswear luxusné dizajnér značky, najnovšie dizajnér papuče, dizajn črievičku, muž gucci, furr listov papuče, gucci list, jelly luxusné dizajnér papuče
Vrchný Materiál Gumené
Číslo Modelu A6
Módny Prvok Reťaz
Rozhodné Miesto Vonku
Vzor Typ Pevné
Fit Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
Sezóna Leto
S Platformy No
farba čierna,červená,biela,zelená,khaki
Pôvod CN(Pôvodu)
Topánky Typ Listov
Oddelenie Meno Dospelý
Položka Druh Papuče
Päty Typ Byt s
Obkladový Materiál PVC
Štýl Sexy
Výška Podpätku Nízka (1 cm-3 cm)
Stielka Materiál EVA
Materiál Podrážka Gumené
Názov Značky faaodoen

Napísať recenziu

Letné dámske Papuče Luxusné Značky Dizajnér Listov Candy Farby Jelly Beach Listov Bežné Otvorené Prsty PVC Reťazca Dizajn Plochý List

Letné dámske Papuče Luxusné Značky Dizajnér Listov Candy Farby Jelly Beach Listov Bežné Otvorené Prsty PVC Reťazca Dizajn Plochý List

Súvisiace produkty