HDMI+DVI+VGA+ZVUKOVÝ LCD Radič Doske auta 27" M270HGE-L20 M270HGE-L23 M270HTN01.1 1920*1080 LCD radič rada DIY sady

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€23.35

HDMI+DVI+VGA+ZVUKOVÝ LCD Radič Doske auta 27" M270HGE-L20 M270HGE-L23 M270HTN01.1 1920*1080 LCD radič rada DIY sady

To je skvelý set ľahko reassembling LCD radič kit, ktorý sa používa na zapnutie holé LCD panel 27" M270HGE-L20 M270HGE-L23 M270HTN01.1

1920*1080 ; do desktop/PC monitor. To bude prekvapenie, že vaše holé LCD bude dobré použiť, a už sa odpadu. Alebo to je veľmi insteresting veci, ktoré chceme, aby monitor úspešne sami. Dať vaše lcd nový život s vaším fantastický nápad.

Potrebné Príslušenstvo pre sústruženie LCD na ploche monitor: LCD Radič rada, Invertor, LVDS kábel, Klávesnica, VGA kábel, Napájací Adaptér. Ak ste už mali kábel VGA a sieťový adaptér (12V,4A),

Potrebné pre ploche displeja LCD svietidlá:

1. LCD radič rada

2. LED Konštantný prúd rada

3. Je LVDS kábel

4. 5 tlačidlo klávesnice a kábel

5. Kábel VGA/DVI káble/HDMI kábla (nie je súčasťou)

6. Napájací adaptér. (nie je súčasťou)

M. N T68676.2 A rady pre monitorovanie, môže podporiť LED/LCD panel. To môže podporiť 2048 x1152 rozlíšenie.

M. N T68676.2 môžu byť automaticky synchronizovaný s počítačom. Horizontálna a vertikálna synchronizácia potrebné synchronizácia synchronizácia oddelenie.

M. N T68676.2 môže podporovať dynamický kontrast kontroly, zároveň headset vstup a digitálne ovládanie hlasitosti.

Regulátor doska veľkosť: 139 mmx58mmx17mm

Tento nástroj: dôležité kroky, vysporiadať sa s vašou objednávkou

Krok 1: uveďte, prosím, vaše LCD panel model č. Zaslaním správy pred ponúkania cien pre tento projekt, aby sme mohli navrhnúť správne nástroje pre vaše LCD. (zvyčajne, číslo modelu. Môžete nájsť nálepke na zadnej strane LCD panel. Ak je to potrebné, odstráňte plastový plášť, nájdete značky). Ak je to možné, prosím, daj nám viac špecifikácia LCD. A potom čakať na našu odpoveď.

Krok 2: odpovieme vám čo najskôr, v starostlivo vybrané našu technickú podporu a testovanie zariadení, a potom si môžete objednať a zaplatiť.

Krok 3: čakám na zásielku.

Budeme napísať príslušný program, aby zodpovedali vašej LCD LCD radič palube, takže súpravy bude zápas veľmi špecifické LCD panelov či iných rovnakej špecifikácie. Avšak, programátor môže v rôznych tekutých kryštálov, to znamená, že zmeny v predstavenstve LCD radič firmvéru. Vezmite prosím na vedomie, že rôzne an LVDS kábel a meniča sa musia zhodovať rôznych LCD displej.

Poznámka:

1. Prosím, uistite sa, že váš LCD môže uchádzať pred projektu, budete zodpovedný za nezlučiteľnosti.

2. Ak si starosti veľa o rozlíšenie Nastavenia, prosím, zvážte, ako ponuky!

3. My sa budeme snažiť pripraviť správne vybavenie, napríklad napísať príslušný program, ovládač, vyberte príslušný e LVDS kábla a vhodnú invertora. Ale nie sme LCD úplne, podľa vás, môžeme použiť náš vlastný test LCD radič. Pre vás, musíte vyskúšať sami skontrolovať, či je dobre fungovať. Ako viete, existuje veľa LCD trhu existuje mnoho druhov, niekedy nemôžeme zaručiť presné kompatibility. Prosím, zvážte, ako ponuky! Avšak, máme veľa úspechov v reálnom obchode zariadenia pre zákazníkov. Tak prečo neskúsite prekvapenie!

4. Ak nie ste špecializované prevádzky elektronickej alebo máte nejaké otázky, prosím, kontaktujte nám na poučenie, sme nie je zodpovedná za nesprávne fungovanie.

5. Spojenie je kompletné, prosím, nenechajte sa dočkať, až moc! Po prvé, použiť uzemnenie multimeter na test LCD radič je uzemnený. Ak nie, kontaktujte nás, prosím, znova. Ak áno, prosím, test, či je skrat medzi červenou čiarou a čierna linka je LVDS kábel. Ak nie je skrat, čo znamená, že oproti spojenia alebo iné chyby. Akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás. DIY potrebuje určité odborné znalosti, prosím, prevziať zodpovednosť rizika. Kontakt kovu, nie je povolené na ovládači ovládač palube, alebo skratu môže dôjsť, ktoré môžu viesť k ovládanie nie je k dispozícii.

Štítky: kontrolu rady pre lcd, diy kit set, electron auta, ovládanie monitora, diy electron auta, diy nastaviť, 40 pin vga, lcd radič rada ltn170x2, box mod, rada monitor
Pôvod CN(Pôvodu)
S USB NO
Názov Značky Knowletter
Kompatibilné Značka/Model ŽIADNE
Číslo Modelu tx278

Napísať recenziu

HDMI+DVI+VGA+ZVUKOVÝ LCD Radič Doske auta 27

HDMI+DVI+VGA+ZVUKOVÝ LCD Radič Doske auta 27" M270HGE-L20 M270HGE-L23 M270HTN01.1 1920*1080 LCD radič rada DIY sady

1 Recenzie
€10.87

Poštovné a Dodacie podmienky: 1.Budeme loď položiek do 1-3 pracovných dní po zaplatení je dosiahnutá. 2.Môžeme loď, aby vám spoločnosť UPS/DHL/TNT/EMS/Fedex/DPEX Čína Post&HK Príspevok. Pls obrátiť priamo na nás a budeme používať tak, ako si prajete. Pre Krajinách

5 Recenzie
€8.59

Pre hodí požiadavky Multimeter 80BK-A F17B Snímača Teploty Kábel Teplotný Senzor Line D escription : l 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné l Pohodlné jeden kus konštrukcie l Každý výrobok bol prísne testované a funguje dobre l MPN: 80BK-A Balík

0 Recenzie
€7.60

Predný Nárazník pre WPL D12 Mini Truck RC Auto Predný Nárazník DIY Dekorácie, Doplnky Funkcie: Vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, odolné a opotrebovaniu Román vzhľad a vynikajúce spracovanie Aby vaše RC auto viac v pohode a atraktívne To

1 Recenzie
€7.44

AK BUDETE POTREBOVAŤ ĎALŠIE FARBY OBRÁŤTE SA NA NÁS. 2.0 verzia má 2 vrstvy a viac stabilné CENA JE ZA 4 KS/VEĽA. PROTIŠMYKOVÉ PODLOŽKY NEOBSAHUJÚ PODPORUJE PRE PS4 PRO. VĎAKA!

Súvisiace produkty