Vysokotlaková Sprchová Podložka Lance Turbo Tryska+Sandblasting Trubice Pre Karcher K2-K7 Auto Podložka Mokrom Piesku Blaster Auto Príslušenstvo

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€10.82

€13.35

Funkcie:

Môžu byť použité na odstránenie laku alebo odstránenie nečistôt a hrdze.

Tryska je vyrobené z medi alebo geramic, tyč je z nehrdzavejúcej ocele, plášť je vyrobený z plastu, to môže fungovať lepšie.

Stačí pridať brúsny materiál a Odstraňuje potrebu chemických látok a miesto.

Potrebné položky pre auto opravovne a domov.

Kompatibilné pre Karcher K2-K7 série.

Špecifikácie:

Hlavný Materiál: nehrdzavejúca oceľ, plast

Farba: ako je znázornené

Veľkosť(cca): Sandblasting Rúrky Dĺžka: 300 cm; Zbieranie Potrubia Dĺžka: 270 mm; Tryska Rúrky Dĺžka: 550 mm

Package Zahrnuté:

1 ks x Sandblasting Trubice

1 ks x Zbieranie Rúry

1 ks x Tryska Trubice

1 ks x Tryska

Poznámka:

1. Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

2. Prosím, aby 0.5-2 cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie.

Poznámka:

1.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory,obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je znázornené na obrázkoch,ale nie rovnaký výkon na rôznych orgánov, ako na modeli.

2.Porovnať detail veľkosti s na vás,nechajte 2-4cm sa líši vzhľadom na ručné meranie na oblečenie, vďaka Všetky merania v cm a vezmite prosím na vedomie, 1cm=0.39 palec

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2 Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1) DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

DHL UPS, TNT, FEDEX trvá 3-7 dní ,EMS trvá 8-12 dní. Post air mail je potrebné 2-8 týždňov.Ale všetky z nich sú závislé od krajiny doručené.

2) SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

1) Kupujúci je skoro potvrdenie bude vysoko ocenil po prijatí položky.

2) Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.

3) skontrolujte si Prosím kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy.Ďakujeme za pochopenie!

Štítky: keramické dýzy pre tig, zubné sandblast tryska, piesok sandblast, piesok výbuch, ventil karcher k2, mini sandblasting zbraň, auto čerpadlo karcher, karcher wd, príslušenstvo karcher, karcher
Tryska Materiál Medi
Rukoväť Typu Prst Typ
Materiál Telesa Inžinierske Plastové
Pôvod CN(Pôvodu)
Rozhranie Materiál Medi
Vodné Sprej Typ Sprej

Napísať recenziu

Vysokotlaková Sprchová Podložka Lance Turbo Tryska+Sandblasting Trubice Pre Karcher K2-K7 Auto Podložka Mokrom Piesku Blaster Auto Príslušenstvo

Vysokotlaková Sprchová Podložka Lance Turbo Tryska+Sandblasting Trubice Pre Karcher K2-K7 Auto Podložka Mokrom Piesku Blaster Auto Príslušenstvo

0 Recenzie
€4.67

Auto tlakový čistič Adaptér Nastaviť Rýchle Pripojenie Súpravy, 5000 PSI M22 14 mm Otočný na M22 Metriku, Montáž na hadicu na sneh pena gun Hot Popis Produktu: *100% Zbrusu Nový a Vysoko Kvalitný *Balík obsahuje: Metrický M22 14 mm žena otočný + 3/8 plug , M22 14 mm s vonkajším

2 Recenzie
€36.00

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height:

Súvisiace produkty