Kúrenie Rukavice USB Nabíjateľné Nastaviteľné Ruky Teplejšie

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€17.39

€24.16

Odrážky:

1、Nádherné Materiály: Dovezené vysokou účinnosťou kompozitných uhlíkových vlákien kúrenie vodič, ktorý ponúka vysoko vykurovacej teploty, rýchly ohrev, dlhá životnosť, skladanie odolnosť, bezpečnosť a spoľahlivosť.

2、Prst Dotyk: môžete použiť rukavice hrať mobilné telefóny, volanie, veľmi užívateľsky príjemný dizajn, prsty a zadnej strane môže teplo, teplejšie, než mnoho rukavice na trhu, ktoré môžu iba teplo zadnej strane.

3、Tri Úrovne Prepínač: stlačte a podržte tlačidlo na tri sekundy, ak chcete začať alebo ukončiť, červená vysoká teplota vzduchu je okolo 35-50℃, čas ohrevu je 2-3 hodiny; modrá stredná teplota vzduchu je okolo 30-35℃, čas ohrevu 3-4 hodiny; zelené nízka teplota je okolo 20-30 ℃, čas ohrevu 5-6 hodín.

4、Jednoduché Použitie: Tento výrobok používa dva 5v6000mAh power bánk, dal moc banky do vrecko na zips na zadnej strane ruky rukavice a zapojte do vrecka, a potom stlačte a 3 sekundy podržte tlačidlo zapnúť smart switch na zadnej strane rukavice strane.

5、Rôzne Použitie: Vhodné na rôzne outdoorové športy, ako je pešia turistika, kempovanie, rybárčenie, lov, beh, jazda na koni, lyžovanie, horolezectvo, jazdy, atď.

Funkcie:

Vetru a teplé, päť prstov, kúrenie, dotknite sa na obrazovke, to power banku môže byť vykonané na rovine.

Špecifikácia:

Názov: USB Nabíjanie Kúrenie Rukavice

Napätie: 4.5 v/5V

Rozhranie: USB

Farba: čierna

Výkon: asi 4,5-5w

Textílie: nylon

Kapacita: 5v 6000mAh

Štýl: power bank/batérie poľa

Pracovný čas: vysoká teplota 2-3 hodiny; teplota média 3-4 hodiny; nízke teploty 5-6 hodín

Balenie Zoznam:

Rukavice * 1 Pár

Batérie Poľa * 1 Pár/Power Bank * 1 Pár

Štítky: exo vyhrievané rukavice, usb ruky teplejšie, crowne ženy rukavice, strane ohrievača, vyhrievaný, univerzálny rukavice, usb vyhrievané rukavice batérie, neoviva, ručné teplejšie, ruky teplé, Vyhrievané rukavice
Pohlavie Univerzálny
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu Iné
Materiál Polyester

Napísať recenziu

Kúrenie Rukavice USB Nabíjateľné Nastaviteľné Ruky Teplejšie

Kúrenie Rukavice USB Nabíjateľné Nastaviteľné Ruky Teplejšie

2 Recenzie
€3.21

Veľkosť je jedna veľkosť,palm obvodom 21 cm, celková dĺžka 23 cm, stredný prst dĺžka 9 cm (Prosím, aby 0,5 cm chyba pre ručné meranie, ďakujem) Odporúčame Rukavice nerobia veľký zisk. Drahé vec je, prepravné náklady, tak to stojí za to kupovať viac.

0 Recenzie
€5.32

ZÁPAD CYKLISTIKA Plný Prst Cyklistické Rukavice Dotyková Obrazovka Anti Slip Anti-shock Bicykel Bicykel Motocykel Športové Rukavice Funkcia: - Rýchle a citlivé dotykovej obrazovky s ľahkým vysoká citlivosť vodivé vlákna tkaniny - Vysoká pružnosť, bez obmedzenia:

0 Recenzie
€2.78

Popis: 1. Zladené s zips dizajn, je možné voľne upravovať. 2. Vyrobené z kompozitných z vetru tkaniny,vynikajúce teplo uchovávania 3. Palm je s skidproof dizajn. 4. Palec & index ruky s vodivého materiálu, takže môžete používať telefón v každej

Súvisiace produkty