OPA549 modul Audio Zosilňovač 100W Vysokého napätia 8A Vysoko aktuálne Zosilňovač rada

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€32.25

€52.86

Zaujímavosti:

Modul je audio zosilňovač s vysokým napätím a vysoký prúd. To môže výstupný prúd 8A neustále so špičkovou hodnotou 10A. To môže v ideálnom prípade jednotky rôznym zaťažením, ako sú motorové jednotky, roh jednotky, transformačné mechaniky a audio zosilnovacom. Tiež to môže zosilniť trojuholníkové, sínusovej a štvorcová vlna signály.

Podrobnosti: OPA549 je low-cost, vysoko-napätie, vysoko aktuálny operačný zosilňovač, ktorý môže v ideálnom prípade jednotky rôznym zaťažením. Tento laser orezávanie monolitický integrovaný obvod poskytuje vynikajúcu presnosť nízka úroveň signálov a vysoké výstupné napätie a prúd. Flexibilita OPA549 dizajn podporuje jednoduché alebo dvojité prevádzku. Vstup Bežný Režim Rozšírenie Rozsahu Nižšia ako Negatívne Napájanie OPA549 má vnútornú teplotu a aktuálny ochrana proti preťaženiu. Okrem toho, OPA549 poskytuje presné, užívateľsky nastaviteľná aktuálne limity. Na rozdiel od iných "power" odpory zapojené v sérii s výstupný kanál, OPA549 nepriamo zmysly zaťaženie. To mu umožňuje vykonávať prúdové obmedzenie od 0 do 10 A cez odpor/potenciometer, alebo vykonať digitálne ovládanie cez napätie alebo prúd výstup digital-to-analog prevodník (DAC). Zapnúť/štát ( 0PA549 je 11-ead power turn-off. Jej označenie môže byť ľahko namontovať na radiátor, pretože jeho vynikajúci tepelný výkon. Ako sa uvádza v rozšírenej priemyselný teplotný rozsah -40 °C do 85 °C.

OPA549 modul poštovné zoznam

Fyzické modul + PDF schematický diagram + po-predaj technickej podpory + elektrostatický taška balenie + shockproof peny

Tipy:

(1) modul rozhrania náš obchod je prehľadný a výkon je stabilný. Vykonajte funkčné overovanie podľa príslušné experimentálne podmienky v spojení s schematický diagram poskytuje náš obchod.

(2) základné parametre tohto modulu sú na stránke podrobnosti poskytovania PDF informácie modulu informácie; inžinierske dokumenty nie sú uvedené, prosím, byť jasné, kupujúci, ak nie sú prevádzkové problémy, obráťte sa, prosím, zákaznícky servis.

(3) Kupujúci, pred použitím modul, prečítajte si stránku s podrobnosťami tohto modulu pochopiť napájania a použitie obmedzení, aby sa zabránilo poškodeniu modul z dôvodu nesprávne fungovanie.

(4) moduly našom obchode sú zaručené poskytovať skutočné modul parametre, funkcie a obrázky. Všetky moduly sú kontrolované a testované pred dodaním .

Prosím, kontaktujte zákaznícky servis po kúpe, budeme zasielať informácie na váš email

Modul parametre

Modul model: OPA549

Typ modulu: nízkofrekvenčný zosilňovač

Vstupný signál forma: jedno -, ktorý sa skončil

Rozsah vstupného napätia: 2Vpp (MAX.); vo všeobecnosti v rámci napájanie rozsah

Modul vstupná impedancia: 10K ohm

Modul napájacieho napätia: ± 4V ~ ± 30V

Modul prúd: ± 8A; veľký výstupný prúd vyžaduje veľký prúd

Modul impedancia výstupu: nízka impedancia

Výstupné napätie rozsah: 54Vpp (MAX.); v prípade pozitívnych a negatívnych 30V napájanie

Výstupný prúd: 8A (MAX); modul má nastaviť 6A aktuálny limit

Výstupný výkon: 100 W (MAX.)

Modul zisk: 33-krát; predvolená zisk je 33-krát, prvý stupeň je 11-krát, druhá úroveň je 3-krát, G1 = R1 / R2 + 1, G2 = R11 / R10 + 1

Vstup ofsetové napätie: 1mV (MAX.)

Vstup offset drift: 2uV / ℃ (MAX.)

Vstup zaujatosti prúd: 125nA (MAX.)

Vstupné napätie hlučnosť: 35nV√Hz (1KHz)

Modul hmotnosť: 150 g

Modul ochrany: none; žiadne spätné spojenie ochrana, neobmedzený prúd ochrana

Modul hmotnosť: 150 g

Modul špecifikácie: 86 * 81 * 52mm dĺžka * šírka * výška-PCB veľkosť

Modul kúrenie: s chladiča; nútené chladenie vzduchu je potrebný na vysoký prúd

Modul vykurovacieho faktory: vstupné a výstupné napätie je príliš veľký alebo modul je poškodený

Modul pracovná teplota: -40 ℃-+ 75 ℃ pre priemyselné použitie

Modul funkcie: pozitívne a negatívne napájania, LED indikácia

Rozsah použitia: malé zosilnenie signálu, audio signál zosilňovač, motor jazdy, servo zosilňovač, atď.

Modul typ rozhrania: SMA signál vstup a výstup, 5.08 modrá výkon karty drôtený držiak Modulu popis

OPA549 je low-cost, vysoko-napätie / high-aktuálny operačný zosilňovač, ideálny pre jazdu rôznym zaťažením. Tento laser zdobené monolitický integrovaný obvod poskytuje vynikajúcu nízkej úrovni signálu presnosť a vysoké výstupné napätie a prúd.

OPA549 prijme jedno napájanie alebo duálne napájanie pre dizajn flexibilitu.

OPA549 má vnútorné termálne funkcia ochrany podmienky a aktuálne preťaženie. Okrem toho, OPA549

Poskytujeme presné, zvolených aktuálneho limitu. Na rozdiel od iných, že použitie "power" odpory s

Pri výstupe aktuálnu cestu, OPA549 nepriamo zistí zaťaženie. Vhodné pre motorové reproduktor jednotky, transformačné mechaniky a audio zosilnovacom. Tiež to môže zosilniť trojuholník vlna, sínusová vlna a štvorcová vlna signály.

Opatrenia pre použitie modulu

(1) príkon modulu je veľké a napájací zdroj, musí mať určitý priestor. Odporúča sa použiť sieťový prívod s aktuálnou disk, kapacita väčšia ako dvojnásobok výstupný prúd. Modul môže byť len napájaný duálneho napájania.

Štítky: arduino shield, arduino auta robot, esp32 m5stack, modul zosilňovača rada, arduino nano v3, arduino due r3 rada, analógový raspberry pi, prívesok na srí lanke, arduino nano, pure audio zosilňovač
Názov Značky ElecDemo
Typ Príslušenstva opa549
Kompatibilné s STM32
Pôvod CN(Pôvodu)

Napísať recenziu

OPA549 modul Audio Zosilňovač 100W Vysokého napätia 8A Vysoko aktuálne Zosilňovač rada

OPA549 modul Audio Zosilňovač 100W Vysokého napätia 8A Vysoko aktuálne Zosilňovač rada

1 Recenzie
€10.84

Raspberry Pi Inštalačný Nástroj 216 Ks M2.5 Série Hex Mosadz Dištančné/Prázdnemu + Orechy + Skrutky Raspberry Pi 4B / 3B / Zero W Príslušenstvo Súprava √ Package: 216Pcs, je to perfektný inštalačný nástroj pre Raspberry Pi. √ Materiál: mosadz Odolná standoffs, nerezové

0 Recenzie
€3.96

[Prehľad] NodeMcu, je open source sieťová platforma. Používa Lua skriptovací jazyk programovania. Vývojárom umožňuje riešiť základné hardvérové podobným spôsobom Na Ardu*no, tak, že vývojári softvéru môžete ľahko pracovať hardvérové zariadenia. [Funkcie] Farba:čierna

1 Recenzie
€34.52

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné. Funkcia: Vyrobený z vysoko-kvalitného materiálu, odolné a pevné, bezpečné a netoxické pre nás, na použitie a hrať. Mini-telo, zaujímavé funkcie a plug-and-play, umožňujú deťom, aby sa rýchlo naučiť grafické programovanie

Súvisiace produkty