HRH Módne Vyššiu Kvalitu Matný 100KS Screen Protector Stráže Pokrytie Pokožky pre Macbook 12" Retina Displej A1534 Screen Protector

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€183.60

Popis :

Tento screen protector je transparentná, ultra-tenké, odolné a odpudzuje prach. 99% najvyššou priepustnosťou svetla, 99,5% - nú ultrafialové lúče odstránenie, 4H anti-scratch náteru filmu. To je presne navrhnutý pre váš notebook poskytuje dokonalú priľnavosť.

Funkcie :

1. Premium kvalita obrazovky chrániče poskytujú ochranu pre vaše notebooky LCD.

2. Vyrobené z prime PET materiálu, ultra-tenký a odolný,tretej generácie AR technológie s HC, AG optický povlak, 99% vysoká priepustnosť.

3. Vynikajúca odolnosť proti škvrnám: povrchová vrstva má dobré hydrofóbne a oleophobic charakteristické, ktoré je ľahšie sa čistí, a nie je ľahké dodržiavať prach a nečistoty.

4. Super anti-scratch: jeho odolnosť proti poškriabaniu koeficient až 4H, ktorý môže efektívne udržať váš MacBook displej odolný voči poškriabaniu pri bežnom používaní.

5. Film s automatickým adsorpčné vrstvy môže znížiť bublina vzduchu a byť jednoduchšie vložiť, ponechať bezo zvyšku, ak sa odstráni.

6. Kompatibilný S Macbook 12"

7. Glueless dodržiavanie film (bezo zvyšku)

8.Poznámka: Prosím, uplatňovať film jemne, aby nedošlo k poškodeniu obrazovky

Balenie obsahuje:

100 x Matný Screen protector

POZNÁMKY

Cena nezahŕňa maloobchodnom Balení,Ak potrebujete,prosím, kontaktujte nás pre viac informácií!!

Pretože je veľmi ťažké doručiť jeden kus,len sme urobiť predaj sreen chrániče na balenie aj veľké qty,potom nemôžu byť poškodený počas prepravy.Tiež,prosím poznamenať,, cena je najlepšie veľkoobchodné ceny a máme veľké zásoby,doprava zdarma, na niektorých krajinách len vtedy,ak potrebujete viac,prosím kontaktujte nás a získajte presne prepravné náklady,budeme revidovať celkom na vás.

Maloobchodnom Balení obrázok:

Naše produktu:

* Naše výrobky sú priamo z továrne, nie je žiadna stredná muž, žiadne vysoké komunikácií, aby sme mohli poskytnúť kvalitný tovar, ale veľmi konkurencieschopnú cenu.

1.Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. 2.Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3.Ak nemôžete t pokladni som mmediately, prosba se počkajte niekoľko minút a skúste to znova. Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE . (S výnimkou niektorých krajín )

2. Budeme loď vašej objednávky do 1-2 pracovných dní po platby vymazané.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. SLUŽBA TRANZITU TIM E je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď . Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

6. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Shipping co st je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. 2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#. 3. Budeme vykonávať PLNÚ Náhradu, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.projekt-psa.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka. 2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ hlásené d vrátil v záručnej dobe (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

3. Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.projekt-psa.sk!

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Kontaktujte Nás

Naše úradné hodiny sú :

- 10:00 hod do 19:30 hod (GMT +8) v pondelok až piatok,

- 10:00 hod do 15:00 (GMT +8) sobota

A naša kancelária je zatvorené v nedeľu a sviatky

Ospravedlňujeme sa za neskorú odpoveď počas prázdnin

Štítky: macbook pro protector, a1534 macbook, a1534 lcd, prípade macbook pro, a1527, kryt klávesnice macbook pro, a1534 displej, a1534 rada, macbook nálepky, a1707 displej
Package NO
Názov Značky HRH
Číslo Modelu pre macbook 12"retina
Pôvod CN(Pôvodu)

Napísať recenziu

HRH Módne Vyššiu Kvalitu Matný 100KS Screen Protector Stráže Pokrytie Pokožky pre Macbook 12

HRH Módne Vyššiu Kvalitu Matný 100KS Screen Protector Stráže Pokrytie Pokožky pre Macbook 12" Retina Displej A1534 Screen Protector

2 Recenzie
€13.43

Materiál:Jednotné handričkou Package vrátane: Topy+Sukňa+Kravatu tabuľka veľkostí :S/M/L/XL 100% Zbrusu Nový Poznámka: 1.Farba môže byť trochu odlišný v dôsledku vplyvu svetla a moniter nastavenie. 2.Ručné meranie,k dispozícii sú 2-3 cm chyba,prosím pochopiť. 3.1 palec=2.54

0 Recenzie
€6.74

Čo Je Motocykel Riadenia-Vedúci Ložiská Ak chceme riadiť priamo a úzke nášho Riadiaceho Ložiská musia byť v dobrom stave. Väčšina novších bicykle používať kuželíkové ložiská. Valčekové ložiská použitie v klietke vojne v mieste guľkové ložiská. Keď

0 Recenzie
€16.04

Funkcie: Drevo materiál Vyrobený z vysoko kvalitnej drevnej hmoty, pevný, prírodné, nosenie, odolný a trvanlivý, vlastniť dlho pomocou životnosť. Bez otrepov S okrúhlym okraj a jemné leštený povrch, na ploche ťahať loptu hračka nemá bodliaky, trezor

Súvisiace produkty