Wonderlife 100g Omietky Liatie Prášok Klon Prášok Mini Kit Deti Baby Handprints Stopy Ruky A Nohy Odlievanie

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€7.10

€8.77

Funkcie:

Zachovať každý drahých detail vášho dieťaťa.

Reprodukovať ruky alebo nohy vášho dieťaťa trojrozmerné tvar a presné informácie.

Jedinečný gumený plesní, zachytáva každý jemné linky a odtlačkov prstov, dokonca aj vtedy, ak dieťa wiggles.

Bezpečnosť na použitie, non-jedovaté, non-alergénne, 100% biologicky odbúrateľný.

Zábava a nezabudnuteľné činnosť pre rodinu a priateľov, aby vydržali celý život!

Popis:

Vziať klon prášok, pridajte rovnaké množstvo vody zmiešané, rýchle miešanie, potom klonovanie prášku a vody, zmesi do fialová vložiť kvapaliny.

Za stáleho miešania asi 1 minútu alebo tak, fialová postupne ustúpila, okamžite dať dieťa je málo rúk alebo nôh do kvapaliny.

Dávajte pozor, aby dieťa je malý ruky alebo nohy musia byť namočené v tekutinu vnútri, neprilepil na stenách pohára, pričom zabezpečí, aby sa dieťa na ruky alebo nohy nehýbte.

O 2 a pol krát kvapalina bude spevniť, prosím, majte 4 minút a potom odstráňte dieťa na ruky alebo nohy, môže byť odstránený pred a po pohybe, nech sa vzduch ísť, pomaly odbúrava.

Prijať model prášok, pridať vodu, vody nedávajte príliš veľa, tak dlho, ako prášku a vody, zmesi do kvapaliny, tým viac koncentrovaný lepšie, aj po zmiešaní pomaly naleje do koloid.

Špecifikácia:

Materiál: Biologicky prášok

Čistá hmotnosť: 100 g + 100 g

Veľkosť: Klon prášok: 180*130 mm

Modelovanie prášok: 150*100 mm

Package Zahrnuté:

1 x Klon Prášok

1 x Liatie Prášok

Poznámky:

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

Štítky: sierra kôň ohlávka, páku zmeniť orange, láka duo ryuki 80., xv 1100 virago tašky, ženy spp brilantné, xvs 400 brzdové klátiky, ženy business sexy, xvs 1100 tachometra, elastická keyring
Druh Skladovanie Tašky
Materiál Biologicky rozložiteľný prášok
Pôvod CN(Pôvodu)
Špecifikácia Clone Powder
Veľkosť 150*100mm

Napísať recenziu

Wonderlife 100g Omietky Liatie Prášok Klon Prášok Mini Kit Deti Baby Handprints Stopy Ruky A Nohy Odlievanie

Wonderlife 100g Omietky Liatie Prášok Klon Prášok Mini Kit Deti Baby Handprints Stopy Ruky A Nohy Odlievanie

0 Recenzie
€3.89

Esenciálny Olej puzdro Platí Pre 5ml 10 ml 15ml Skladovanie Taška Bavlneného Materiálu Tlače Vzor 10 Fliaš Anglický kľúčové slová: 10 Fliaš Esenciálny Olej, prepravný vak、Esenciálny olej skladovanie taška 10 Fliaš Esenciálny Olej puzdro Platí pre 5ml 10

0 Recenzie
€23.37

Zadarmo urýchlené dopravy (UPS, DHL, FEDEX MÝTO EMS) Objednávky nad 80 dolárov, väčšina krajín sa môžu využiť bezplatné rýchle dodanie, odhadovaný čas doručenia je cca 5-8 pracovných dní. Viac informácií pls kontaktujte nás slobodne. Materiál: Papier Kraft

1 Recenzie
€17.40

100ks Postaviť Jasné, Hliníkové Fólie, Zip Lock Taška, Strieborný Kovový Plastové Obaly Puzdro pre Potraviny, Čaj Cukrovinky Cookies Pečenie Čo je v krabici ? ----- 100 ks jasné, fólie potravín taška puzdro Materiál: Hliníková fólia, PE plastové Ukončenie: Zips Farba:

1 Recenzie
€9.92

100% Zbrusu Nový A Vysoko Kvalitné Materiál: Non-tkané Položka Č.: 479039-479040 Veľkosť:40*20*55 cm Konverzie:1inch=2.54 cm, 1 cm=0.393 palcov Teplé Tip :Prosím potrebné pripomenúť, že z dôvodu svetelné efekty, monitora jas/kontrast nastavenia

Súvisiace produkty