Jeatone Tuya smart 7 palcový WIFI video telefóny pre domáce vnútorné Monitor, Podpora SD kartu, Detekcia Pohybu, diaľkové ovládanie lode RU

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€85.38

€149.79

Upozornenie:

Naše Produkty Len Dobre Spolupracuje S Našou Vlastnou Komunikačný Systém. V Súčasnej Dobe. Mohli By Sme Nie Je Záruka, Že By Mohli Byť Kompatibilné S Inými Značky Krytý Monitor/Vonkajšie Kamery. Ak Sa Potrebujete Pripojiť Iný Systém ,Nás Prosím Kontaktujte Technickú Podporu, Pred Nákupom.

86 série multi-function video komunikačný systém

Nová éra inteligentných domov,Voľný tuya smart app,Prevádzkovať a monitorovať, viac pohodlia kedykoľvek akékoľvek kdekoľvek

1.Po stiahnutí Tuya app, môžete pripojiť zariadenie na monitorovanie na váš smartphone za menej ako dve minúty.Operácia je jednoduché a bezpečné.

2.Bez ohľadu na to, kde sa nachádzate v domácej alebo aj v zahraničí, môžete ľahko odpovedať na zvonček na diaľku a monitorovanie vonkajšieho prostredia.

3.Tento trend budúcnosti technológie, zdarma vaše ruky, a teraz pomocou mobilného telefónu na ovládanie celého domu inteligentné domáce spotrebiče!

4.Podpora pre vloženie 32G karty pre nahrávania, film a upgrade.

Podpora mobilného telefónu alebo tabletu, stiahnuť Tuya smart app;3G/4G/5G alebo wifi pre viacerých sieťach

1.Multi-dimenzionální spojenie môžete použiť na uvedomiť, inteligentný telefón na akomkoľvek zariadení.Vrátane aplikácie spojiť s vonkajšie jednotky;vnútorná jednotka spojiť s vnútorná jednotka;Vnútorné spojenie s vonkajšie jednotky;Vnútorné spojenie s vonkajšie jednotky;Aby sa komunikácia rýchlo a bez prekážok.

2.Mobilné telefóny a tablety len potrebné na pripojenie k 3G/4G/5G alebo wifi viacero sietí na synchronizáciu vnútornej jednotke kedykoľvek.

Podpora mobilného telefónu namiesto dohľadu stroj na odomknutie

Ak návštevník stlačí zvonček, mobilný telefón a na monitore sa zobrazí synchrónne. Hostiteľ dokáže používať mobilný telefón na monitorovanie vonkajšieho prostredia a odomknúť hosťa.

Tam je teplý hlasových pokynov pre dvere stroj odomknúť dvere, dáva hosťom pocit intimity

Po hosť odomkne monitorovanie stroj, tam bude zvukové upozornenie, keď sa dvere telefón je odomknutý: "dvere sú otvorené, prosím, prísť !"

Viacúčelový stroj, režim hodín

1.Monitor je nielen krytý monitor, ale tiež jasné, elektronické hodiny a elegantné umelecké diela.

2.Pri prevádzke je viac, bude stáť v režim hodín na 1 minútu, a potom sa automaticky vypne na ochranu obrazovky život.

3.Elegantné umelecké diela.Dizajn je jednoduché a elegantné telo ,kovové dosky je nádherné a trvalé.

Multi-jazyky Ponuky OSD

Na základe širokú škálu užívateľov po celom svete, sme starostlivo upravený 12 jazykov, aby spĺňali použitie návyky zákazníkov v rôznych krajinách.

IP65 vodeodolný, prispôsobiť sa extrémne teplotné rozdiely, nie je ovplyvnený počasím

1.Výrobok môže fungovať ako obvykle v mnohých zložitých prostredí vonku, vlhkosť, dážď, plieskaníc, sneh, vysoké teploty.

2.IP65 vodeodolný:Na vzduchotesnosť je dobré, vonkajšia jednotka je vybavená gumové tesnenie prsteň, ktorý môže zabrániť prachu, vode a vlhkosti.

3.prevádzková teplota:-40~50,Môže fungovať normálne v extrémne vonkajšie teploty.

110 stupeň super široký uhol, zorné pole je širší ako ten starý

de-uhol objektívu má veľký zorný uhol, ktorý môže získať väčšie zobrazenie rozsah a urobiť monitorovanie uhol pohľadu širšie.

Kúpiť Jeden Vonkajší panel môžete Získať Tri Spôsoby Inštalácie

High-definition kamery, noc infračervené monitorovanie

1).Infračervené monitorovanie môžu jasne vidieť, vonkajšie prostredie, dokonca aj v noci, monitorovanie chráni vašu bezpečnosť.

2).1.0 MP vysokým rozlíšením, môžete sledovať každý detail jasnejšie.

Vybavenie podrobnosti

Produkt Špecifikácia-Monitor 86706 Monitor 7" TFT dotykový displej Rozmer 144mm*237mm Rozlíšenie (1024H)*3(RGB)*600(V) Pamäť vstavanej Pamäte Môžete Uložiť 86 Obrázkov, Podpora Externých Max.32GB SD Karta Komunikačný Režim, 2-pásmový intercom Zanechať Správu Čas 30s/60s/90s voliteľné Diskusia, Trvanie Max.180s Zvonenie na Mieru supporyed Napájanie Dodáva Interné/Externé Napájanie DC 12V; Standby:3W; Práca:5W Materiál, Drôt Kreslenie Arcylic Prípade, Prevádzková Teplota -10°C +60°C Montáž Povrchovú montáž kapacita Systému 6indoor jednotiek+2 vonkajšie jednotky+2camera Produktu Špecifikácia-Vonkajšie Model 84201 Rozmer 160mm*69mm Fotoaparátu, Snímača 1.0 MP Zobraziť Uhol 110° Nočné Videnie IR Svetlo, 3ks IR Led, Napájanie napájanie Z Krytý Monitor/ Interné napájanie príkon Max 200mA. Elektronický Zámok Podpora Príslušenstvo Daždi kryt+uhol bracker Prevádzková Teplota -40°C +50°C Vodeodolné IP65 Montáž Povrchovú montáž

Čo je Zahrnuté

1x Krytý Monitor

1x Monitor Montážnu Dosku

1x Napájací Adaptér

5x 200 mm 4 Pin Connerctor

2x Gurantee Karty

2x anglický Manuál

1x Vonkajšie Hovor Panel

1x Hovor Panel Montážnu Dosku

1x 200 mm 2 Pin Konektor

2x Skrutka Vrece

2x Kvalifikovaný Certifikát

1x Kryt Dážď

Dve napájania režimy sú k dispozícii

Systém diagram

1.To môže byť pripojený do viacerých krytý monitory. Môžete nainštalovať toľko jednotiek, ako chcete v dome.

2.Podpora jedna vonkajšia jednotka s viacero vnútorných jednotiek.

Štítky: sd karta prípade projektu, android endoscop, intercom monitor, power line tp link, besder wifi zvonček, dvere tuya smart, darček xiao, intercom bezdrôtové, monitor pc, Riadenie Prístupu
Spôsob Pripojenia Káblové
Pôvod CN(Pôvodu)
Intercom Režim Hands-free Dual komunikácie
Názov Značky JEATONE
Rozlíšenie > 420 TV Line
Moc 220V
Druh intercom systém
Snímač Veľkosť(Palce) 1/3
Zóna Vstup 8
Farby STRIEBRO
Pozorovací Uhol (°) 110
Video Jazykoch 12 jazykoch
Displej Typ Farebný Dotykový Displej
IP Kamera Rozhranie Áno
Samrt Domov Rozhranie Áno
Technológia Digitálne
Súprava Konfigurácia Jeden na jedného videa doorphone
Materiál Drôtu, Kreslenie Hliníkové Prípade
Číslo Modelu M706S1-86
Fotoaparát farba
Zdroj Napájania Vonkajšie Zvonček Napájaný obrazovke
Prijatie Režim Hands-free
Inštalácia Montáž Na Stenu
Pamäť Podpora Max. 32G SD Kartu
Rozhovor Trvanie 120s
Veľkosť Displeja 7
Riadenie Prístupu ŽIADNE
Zvonček Áno
Veľkosť Monitor
Snímač Fotoaparátu CMOS 1.0 Megapixelová
Objem Nastaviteľné
Fotoaparát typ Snímača CMOS
suppor 2 hovor panel + 6 krytý monitor+ 2 Analógový fotoaparát a 2 PIR
Nepremokavé IP65
Typ Pripojenia Bezdrôtové

Napísať recenziu

Jeatone Tuya smart 7 palcový WIFI video telefóny pre domáce vnútorné Monitor, Podpora SD kartu, Detekcia Pohybu, diaľkové ovládanie lode RU

Jeatone Tuya smart 7 palcový WIFI video telefóny pre domáce vnútorné Monitor, Podpora SD kartu, Detekcia Pohybu, diaľkové ovládanie lode RU

0 Recenzie
€46.52

Názov produktu :MOC-35671 Modulárny City Garden Strašidelný Dom Kategória : MOC Sveta Táto Súprava Obsahuje:(C4890) 1168 ks Kvalitné Tehly Veľkosť: L : 32 cm Š : 32 cm H : 16 cm PDF budova výučba-Alebo postaviť video Pozornosť Obrázky

0 Recenzie
€11.18

Popis Výrobku: Váha: cca 9.1 g každého pc.1lot=30piece pero. Farby : 0,5 mm čierny atrament. Dizajn: pošleme náhodné farby.. Veľkosť: cca 17 cm. Materiál: Plast+Gumy,bezpečné a healty pre ľudský organizmus a životné prostredie. budeme

Súvisiace produkty