Ultrazvukové Čistenie Pleti Práčky Hĺbkové Čistenie Tváre Blackhead Odstraňovač Liečba Akné Anti-Wrinkle Face Lift Krásy Masáž

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€11.64

€20.08

Ultrazvukové Čistenie Pleti Práčky Hĺbkové Čistenie Tváre Blackhead Odstraňovač Liečba Akné Anti-Wrinkle Face Lift Krásy Masáž

1、Ultrazvukové Pokožky Práčky:Tento facial cleanser používa nové ultrazvukové technológie a nespôsobí poškodenie kože. Hlboko čistí pleť, vysoké vibrácie.Pomáha, aby sa čierne bodky, odumreté, nečistoty alebo oleja,a pomáha pleti absorbovať výživu a výťah vašej pokožky.

2、Rôzne pracovné režimy: ultrazvukové čistenie Režim -môže podporovať regeneráciu kolagénu v pokožke a redukuje vrásky .Lon+ Lon-Režim-Pomáha odstrániť špinu a nečistoty z vašej pleti potom trvá hladký tvár. EMS Režim-výťahov a napína pokožku, hlboké odstránenie vrások, zvyšuje pružnosť pokožky.

3、Vhodné pre všetky typy pleti:toto ultrazvukové pokožky práčky je navrhnutý tak, aby dôkladne čistí póry kože, zlepšenie jej savosť. Anti-Aging a Anti-Vrásky, vám pomôže vyzerať mladšie. Bezpečné a účinné pre všetky typy pleti.

4、Safe & Friendly:špachtľou z tejto kože práčky je vyrobená zo 100% lekárskeho z nehrdzavejúcej ocele, ktoré môžu bezpečne používať. Na zakrivené plochy dizajn stierky, aby to nosenie viacerých častí tváre a pomáhajú čistiť mŕtvych rohu.

5、Jednoduché použitie: Ergonomická rukoväť z tejto tvár škrabka, ktorý zaručuje pohodlné a bezpečné uchopenie. Mierne zakrivené lopatu hodí tvár človeka dokonale a je vyrobený z nerezovej ocele, čo zaručuje dlhú životnosť a je jednoduché na čistenie po použití.

Špecifikácia:

Produkt Materiál: ABS Napätie: DC5V Napájanie: 1.5 W kapacita Batérie: 500 mA čas Nabíjania: 3 hodiny Využiť čas: 1-2 hodiny Režim: ion popredných in /out funkciu, EMS starostlivosť, ultrazvukové čistenie, Plnenie displej: červené svetlo sa rozsvieti, keď nabíjací Kábel dĺžka: 47 cm±2 cm Čistá hmotnosť: 80g Balík hmotnosť: 191g veľkosť balenia: 21*7*4cm

1.Easy-to-use prevádzka rozhranie s LCD obrazovku na zobrazenie pracovný stav, viac užívateľsky príjemný a pohodlný.

2.Nastaviteľné 6 vibrovať intenzity pre iný typ pleti.

3.Prepínateľné 1~20 minút načasovanie vám ponúka dobrú pružnosť upraviť podľa vašej potreby.

4.To bol navrhnutý s kôra, tón, čisté, výťah štyri pracovné režimy zlepšiť vašu pokožku a riešiť rôzne kožné problémy z očistu tváre starostlivosť tvár.

5.Prijíma s vysokofrekvenčných ultrazvukových vibrácií technológie atomize vody na malé molekuly, ktoré môžu byť prenikol do hlbokej vrstvy kože pre zlepšenie pleti rýchlosť vstrebávania produkty starostlivosti o pleť. V rovnakom čase, to tiež môže viesť všetky nečistoty, mastnotu, pupienky, a blackhead, čím získate viac biele, mladšie vyzerajúcu pleť.

Špecifikácia:

Materiál: ABS + Nehrdzavejúcej ocele Výstupné napätie: 15V DC Vstupné napätie: 110V-240V Menovitá frekvencia: 50Hz/60Hz Výstup frekvencia micro-prúd:1KHz Výstupné napätie micro-prúd:AC 15V Veľkosť: 17.8*5.4*2.5 cm(Dĺžka*Šírka*Hrúbky) Hmotnosť: 210g

【Premium Quality] vyzýva Vyrobené z ABS shell a zdravotníckych nehrdzavejúcej ocele, táto koža práčky je vhodný pre všetky typy pleti.

【4 Funkčné Módy] vyzýva Ultrazvukové čistenie režime Ion+ lead-out mode, Ion - olovo-v režime, a EMS pulzný režim, jednoducho ovládaný jedným tlačidlom.

【Vedeckých Dizajn] vyzýva Jedného tlačidla design na oboch power on/ off a prepínač režimu. Pleť práčky sonda je určená v oblúku tvar, pevne priliehajú tváre profil pre efektívne čistenie tváre.

【Konštantnej Teplote] vyzýva je navrhnutý s konštantná teplota 36-42℃, užitočné, ak chcete otvoriť póry na nečistoty vedúce von a výživa vedie v.

【Používateľov Priateľský Dizajn] vyzýva V zefektívniť tvar, s veľkým LED displejom a jednoduchou obsluhou, tento štýlový skin práčky robí inovované pohodlné a dobre čitateľné použitie.

【Prenosný Dizajn] vyzýva USB nabíjateľné, v mini veľkosti je vhodná pre domáce použitie aj cestovanie použiť kedykoľvek a kdekoľvek.

4 Režimy Funkcie:

1) Ultrazvukové čistenie režim: pre hĺbkové čistenie a odstránenie nečistôt. 2) Ion+ lead-out mode: efektívne viesť mimo nečistôt a blackhead. 3) Iónov olova-v režime: hlboko viesť v výživy pre inovované efektívnosti. 4) EMS pulzný režim: aktivovať kolagénu, výťah a pevnej kože.

Štítky: mens microcurrent, ultrason pokožky práčky, čistiť tvár, začervenanie peeling, zdvíhacie colombien stroj elektrický, beuty ženy, krásy nástroj ultrazvukové, oem ultrazvukové, acn, odsírenie pokožky
Funkcia 10 krása starostlivosť o pleť
Funkcia 14 Starostlivosť O Pleť Nástroje
Funkcia 11 blackhead extractor tool
Funkcia 12 pokožku tváre práčky
Výrobný proces Stroj Vyrobený
funkcie 5 Ultrazvukové Čistenie Tváre
funkcia 3 ultrazvuk
Funkcia 13 tváre práčky
Funkciu 18 ultrazvukové pokožky práčky
funkcia 6 ultrazvuk stroj
Funkcia 17 Vysoká Frekvencia
Funkcia 23 Krásy Stroj
Funkcia 19 Blackhead odstránenie
Funkcia 15 Peeling
Funkcia 21 tvár stierky
Funkcia Odumreté Odstránenie
Materiál Plastové
Názov Značky CkeyiN
Funkcia 20 starostlivosť o tvár
Funkcia 4 Pórov Cleaner
Funkcia 2 Tváre Masér
Funkcia 16 zdravie a krása
Zdroj Napájania Nabíjateľná Batéria
Pôvod CN(Pôvodu)
Funkcia 24 starostlivosť o pleť
Komoditné Certifikácie Kvality ce
Funkcia 22 čierne hlavy odstraňovač nástroj
funkcia 8 Blackhead
Funkcia 1 krása
Funkcia 9 facial cleansing
funkcia 7 Tvár Starostlivosť O Pleť Nástroje

Napísať recenziu

Ultrazvukové Čistenie Pleti Práčky Hĺbkové Čistenie Tváre Blackhead Odstraňovač Liečba Akné Anti-Wrinkle Face Lift Krásy Masáž

Ultrazvukové Čistenie Pleti Práčky Hĺbkové Čistenie Tváre Blackhead Odstraňovač Liečba Akné Anti-Wrinkle Face Lift Krásy Masáž

1 Recenzie
€31.67

štart koniec Ultrazvukové Pokožku Tváre Práčky Riediteľný, Čistiaci Produkt Úvod: Ultrazvukové pokožky práčky s nano postrekovač kombinuje 25KHz high-frequency šok na čistenie kože a nano spray hydratačná funkcie, ktoré môžu dosiahnuť nano-častice vody rýchlo prenikajú

1 Recenzie
€149.68

Detail: 1. Napätie 220V-230V/50HZ Alebo 110-130V/60HZ 2.Frekvencia nadzvukové 26K+-1KHZ 3. Frekvencia modulácie 5HZ/50HZ 4. Sa dať výkon 50mW--1W 5. Výkon 50W Funkcia Odstrániť Očné tašky, jazvy, had ochorenia, odstránenie miestnych obezita, Odstránenie mastnoty.Akné ošetrovateľstva.Ísť

Súvisiace produkty