Nepremokavé Obrus S Zips Dáždnik Otvor 600D Oxford Handričkou Rozliať Dôkaz Pre Vonkajšie Dvore Strany BBQs obrus Kolo

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€12.92

€17.23

Odrážky: 1、High-kvalitný Materiál: Vyrobené z vysoko kvalitnej 600D oxford látky, odolný, vodotesný, anti-zablokovať, stroj umývateľný a ľahko sa čistí.

2、Jedinečný Dizajn: Pridať lesk na jedálenský stôl, Veľkosť cca 152*152cm kolo, s okrúhlym otvorom v strede pre parasol ľahké umiestnenie, zips na boku môže byť jednoducho zatvorené. Jednoduché stolovanie vonku.

3、Vhodné Occsaions: Jedinečný dizajn a výtvarné zručnosti, vhodné pre každodenné použitie, festivaly a špeciálne príležitosti, vhodné pre festivaly, večierky a narodeniny darčeky.

4、Trvať Tabuľka Nový Vzhľad: Vhodné pre vonkajšie použitie v lete, aby váš stôl vyzerať nové a prinesie vám dobrú náladu.

5、sa Zabránilo Poškriabaniu: Či už ste hosting vonkajšie udalosti alebo grilovanie, alebo hosting intímne rodinné stretnutie na chladné letné noci, tento obrus môže chrániť váš stôl z škrabance a škvrny

Špecifikácia:

Názov: Nepremokavé Obrus

Veľkosť: cca 152*152 cm/59.84*59.84 v

Textílie: 600D oxford handričkou

Váha: cca 0,55 kg

Veľkosť balenia: o 33*25*3 cm/12.99*9.84*1.18 v

Balenie Zoznam:

1*Obrus s Otvorom

Platby:

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa ihneď po uhradení objednávky, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

Zásielky:

1. Tovar vám bude zaslaný doporučenou Letecky z Číny alebo Kuriérskej alebo Súkromnej Linky. My môžeme dodať sledovacie číslo.

Položka menej ako 2 KG, je doprava zdarma do Číny Air Mail v predvolenom nastavení. Ak potrebujete naliehavo, prosím, vyberte si iný Expresné doručenie.

2. Budeme loď z objednávky do 1-3 pracovných dní po zaplatení. Akýkoľvek produkt sa bude testovať v 100% pred dodaním.

3. Sme len posielať príkazy, ktoré budú potvrdené adresy. Prosím, uistite sa, že vaša adresa je správne a aktuálne.

4. Prosím, uvedomte si, že môže byť doba dodania dlhšia, ak položiek byť kontrolované colné.

5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a získať späť čo najskôr. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

Spätná väzba:

Štítky: oka vonkajší, obrus s slon, vták vonkajšie, neutrálne vonkajšie, slávny maliar, zelený šport, cieľom prenosné, vonkajší šesťhran, baby boy notebook, claud monet plagát
Funkciu 01 BBQs tabuľka zahŕňa
Dropshipping Áno
Veľkosť M
Druh Tabuľka Kryt
Funkcia 02 anti -prach obrus
Funkcia 03 obrus
Pôvod CN(Pôvodu)

Napísať recenziu

Nepremokavé Obrus S Zips Dáždnik Otvor 600D Oxford Handričkou Rozliať Dôkaz Pre Vonkajšie Dvore Strany BBQs obrus Kolo

Nepremokavé Obrus S Zips Dáždnik Otvor 600D Oxford Handričkou Rozliať Dôkaz Pre Vonkajšie Dvore Strany BBQs obrus Kolo

1 Recenzie
€13.29

Paremeter: Výška:170 mm, Šírka:100 mm, Zasvätených šírka:74mm Hmotnosť:433g Packang A: 1*prak,1*gumička Packang B: 1*prak,3*gumička

3 Recenzie
€5.33

16 v 1 Opravu Bicyklov Nástroje Súpravy Hex Hovoril Cyklistické Skrutkovač Nástroj MTB Horskej Cyklistiky Bicykli Opravy Nastaviť Multifunkčný Nástroj Názov: 16 v 1 Koleso Bicykla Multi Nástroj na Opravu Auta Tento Multi Funkcia Bike nástroj je prenosné, ľahké a perfektné

3 Recenzie
€3.76

Outdoor Camping Prežitie Nástroje Taktické Kliešte Všestranný Opravy Skladacie Skrutkovač Vojenské Nerez univerzálna kombinácia kliešte Outdoor Camping Prežitie Nástroje Multi-Účel Taktického Kliešte Všestranný Opravy Skladacie Skrutkovač Vojenské Nehrdzavejúcej Ocele

Súvisiace produkty