Muži Ženy Jeden Kus Zimné Hrubá mikina s Kapucňou Opice D. Luff Choba Práva V Noci Zips Hoodies 3D Vytlačené Kapucňou Cosplay, Mikiny

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€10.84

€15.48

POPIS

Táto mikina s kapucňou je vyrobená s 95% polyester a 5% bavlna ručné hotové, aby bolo vaše pulóver s kapucňou, grafické je zladené, kompletné, a úplne skvelé. Pranie v práčke, rovnako ako sa vám páči naša hoodies podstúpiť sublimačná tlač, ktorá využíva špeciálne tepelne farbivo aplikácia, ktorá odoláva vyblednutiu a krváca.

KOMFORT A ŠTÝL

High-definition sublimačná tlač technika sa týka celej prednej, zadnej, kapucňa, rukávy... všetko! Každý tkaniny paneli pulóver je vytlačené s grafikou pred šitie na zabezpečenie dizajn je bezchybné a výstavba je ideálny.

Tenká mikina s kapucňou veľkosť grafu

Naše odevy sú všetky Hand-Made. Prosím, aby 5% tolerancia v zmysle farieb jas (on-off na obrazovke), ako aj šitie zarovnanie.

Ak ste drop shipping zákazník,prosím, láskavo kontaktujte nás a pomôžeme vám udržať tovar na sklade.

Máme vlastnú továreň,podporujeme aj vlastný dizajn a 5 ks/veľkosť/farby MIN.

Pre drop shipping zákazníkov,prosím, láskavo kontaktujte sa s nami,dostanete najlepšiu cenu.

Ponúkame najlepšie 3D Všetci-Cez-Tlač Hoodies!

Prosím, pozrite sa na všetky naše Marvel produkty.

zákazník fotky zobraziť

Doprava Príprava Čas: potrebujeme 2-7 pracovných dní na prípravu vašej objednávky podľa našich mnohých objednávky každý deň. Poznámka: Ak sa rozhodnete zdarma možnosť, vaše zásielky budú doručené priamo domácej len raz, alebo ho pošle na váš miestnu poštu, potom musíte mať svoje poradové číslo a vaše osobné ID zbierať svoje položky.Budeme vás informovať hneď, akonáhle sa váš parcely boli rozoslané.

Naše Záruky, Ak sa rozhodnete expresná doprava, prosím, nezabudnite zanechať svoje kontaktné číslo, je to potrebné pre expresnej prepravy, Ak nie ste 100% spokojní s kvalitou vášho nákupu z Shinside, môžete vrátiť, alebo vymeniť váš tovar v lehote 30 dní od doručené dňom. Žiadosť: 1. Položky prijaté do 30 dní od doručené dňom. 2. Položky prijaté nepoužitý, nepoškodený a v pôvodnom balení. 3. Návrat expedičný poplatok sa hradí kupujúci spätná Väzba 1. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím, zanechajte nám pozitívna spätná väzba a 5 hviezd ,5 hviezdy pre podrobné hodnotenie vašej objednávky.Akonáhle ste nám ukazujú, film obaja 5 hviezd , dáme vám ZĽAVU pri ďalšej objednávke.

2. Ak budete zdieľať náš produkt odkaz na vašu SNS alebo Facebook, dáme vám darček alebo ZĽAVU pri ďalšej objednávke.

3. Ak nebudete spokojný naše porducts, pls kontaktujte nás pred odchodom neutrálne (3 hviezdičky) alebo negatívne (1-2 hviezdy) spätná väzba . Zaručujeme, budeme 100% slove žiadny problém pre vás.

4. Prosím správu na nás pred pripravte sa na dovolenku negatívnu spätnú väzbu alebo otvorenie akéhokoľvek sporu na základe objednávky . Komunikácia je najlepší spôsob, ako riešiť problémy.

Štítky: kožušiny mužov mikina, figurin jeden kus, chill mikina, loui vuitton, egypt zip hoodie, jay z, t tričko, GILDAN, armor tetovanie, harajuku hoodi, zákon trafalgar
Funkcia 3 Podpora drop shipping
Funkcia 1 3D Vytlačené Mikina
Štýl Fanúšikovia Sveter
Funkcia 2 Ženy Mikiny/ Mikina Mužov
Dizajn Myšlienka z Filmu & Anime
Oblečenie Dĺžka Pravidelné
Pôvod CN(Pôvodu)
remeslo Digitálna Tlač
Vhodné Pre Unisex
Číslo Modelu TBEU546
Kapucňou Áno
Vek 18 do 39 Rokov
Darčeky Pre Chlapec Priateľ / Manžel/ Otec/ Priatelia
Odnímateľná Časť ŽIADNE
Druh Pravidelné
Doprava Režim Dropship / Maloobchod /Veľkoobchod
Vzor Typ 3D
Veľkosť S,M,L,XL,XXL,XXXL,4XL,5XL
Uzavretie Typ na zips
Sezóna Jar /Jeseň/Zima
Hrúbka Hrubé (Zimné)
Materiál Polyester
Golier Kapucňou
Rukáv Dĺžka(cm) Plná
Rukáv Štýl Pravidelné

Napísať recenziu

Muži Ženy Jeden Kus Zimné Hrubá mikina s Kapucňou Opice D. Luff Choba Práva V Noci Zips Hoodies 3D Vytlačené Kapucňou Cosplay, Mikiny

Muži Ženy Jeden Kus Zimné Hrubá mikina s Kapucňou Opice D. Luff Choba Práva V Noci Zips Hoodies 3D Vytlačené Kapucňou Cosplay, Mikiny

Súvisiace produkty