Použité Pôvodné LED55K370 Moc Rada RSAG7.820.5687 / ROH HLL-4856WAH

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€25.87

Popis

záruka : 60 dní od cenovej ponuky

Package : 1pcs rada

Táto časť môže pracovať v niekoľkých rôznych modelov; kontrola pred ponúkania cien.

Keď si nemyslím, že máme najlepšie ceny na časti, potom sa ponuka ! Najhoršie, čo by sa mohlo stať, je, že sme ju odmietnuť.

POŠTOVNÉ A VRÁTI

Všetky položky, ktoré boli zaslané do 48 hodín po platbe dokončená , Prosím, Musí potvrdiť vašu adresu doručenia pri platení .

Pre Tieto krajiny , pošleme položka Epacket s sledovacie číslo ;

Hongkong, Kórea, Japonsko, Malajzia, Turecko, Rakúsko, Belgicko, Švajčiarsko,Dánsko,Maďarsko,Taliansko,Luxembursko, Holandsko, Nový Zéland,Poľsko,Švédsko,Fínsko,Írsko,Portugalsko, Mexiko, Kanada,Nórsko,Austrália,Francúzsko,Nemecko,Rusko, SaudiArabia, Ukrajina, Spojené Štáty Americké,Singapur,Spojené Kráľovstvo,Brazília

v iných krajinách, bude to byť usporiadané tak, aby sa vyslať do hong kong poštou alebo Singapur post ( vyberieme rýchlejšie prepravu spôsobom) !

Budeme pozorne test každý bod pred zásielky.

Kvalita je zaručená!

Poznámky:

Medzinárodné Kupujúci Vezmite Prosím Na Vedomie:

- Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

- Prosím, poraďte sa so svojím krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

-Sme NIE je zodpovedná za akékoľvek oneskorenie pri dodávke, vrátane ale nie obmedzený na colné poštovné kontrola, štrajku, zásahu vyššej moci a pod.

- Ako kupujúci, je to vaša povinnosť platiť daň pri vytvorení objednávky zo zahraničia. Naša cena nezahŕňa dane, DPH, alebo iné skryté poplatky.

Návrat & Vrátenie Peňazí

Vrátenie alebo výmena vyžiadanie je k dispozícii iba žiadostí v rámci 1 týždňa po parcely prijaté & vrátenie položky ako v rovnakom stave, v akom prijaté.

Prosím repack položky opatrne. Položky vrátil sa bude testovať a nových náhradných bude odoslaný kupujúcemu ihneď, ak nájsť chybné. V prípade, že vhodnou náhradou nie je k dispozícii, potom vrátenie bude vydaná. Doprava, manipulácia a poistné poplatky sú nerefundovateľné.

Štítky: modré vlasy sérum, vlasy príspevok, fúzy šampón, bikini veľkosť, minoxin, hll, 4xl plavky, veľké veľkosti plaviek, veľké veľkosti plaviek, plaviek xl
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky huanshengtu

Napísať recenziu

Použité Pôvodné LED55K370 Moc Rada RSAG7.820.5687 / ROH HLL-4856WAH

Použité Pôvodné LED55K370 Moc Rada RSAG7.820.5687 / ROH HLL-4856WAH

1 Recenzie
€34.99

Potvrďte prosím, že verzia, ktorú je potrebné pred nákupom. V prípade, ak zakúpená verzia je zle, displej nebude úplne bežné. Upozornenie: 1.Tento tovar je len nahradiť obrazovke. 2.Je to 100% originálny tovar. 3.Budeme posielať položky do

2 Recenzie
€7.50

Navštívte môj obchod: Yiranhang Vitajte v našom obchode, Sme odhodlaní slúžiť. Ak kupujúci je v prípade pochybností o on useorder, platby, kupón, atď., Prosím, kontaktujte zákaznícky servis. ★ Značkou:SHELKEE ★ Farba:Black ★ Typ:Audio nabíjačka, napájací adaptér

3 Recenzie
€4.62

Popis: Nový Kinect Adaptér Pohybu Kamery Pre Xbox Jeden S / Xbox One X Windows 8 8.1 10 PC 100% ZBRUSU NOVÝ Rozšírené napájací adaptér so mnohých inovatívnych dizajnov. Tento adaptér je dodávaný s jeden napájací kábel, napájací adaptér, Kinect

Súvisiace produkty