HOMFUN 5D DIY Diamond Maľby Plné Námestie/Kolo Vŕtať "Cartoon medveď" Výšivky Cross Stitch darček Domova Darček A08969

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€2.51

€3.59

dôležité Upozornenie : ≥60x60cm Odoslanie expresné doručenie! DHL alebo EMS alebo UPS alebo SPSR ..... 5 do 15 dni, aby sa dospelo! ! !

Vitajte v Obchode meno: Funkcia: Plné Námestie/Round-diamond maľovanie Prihlášky: domov/hotel/office dekorácie & darček Farby Množstvo: 30-45 Farby O Vŕtať: 100% Full square/kolo vŕtať Materiál: Námestie/Kolo Živice Diamant veľkosť Obrázku: ľubovoľnej veľkosti môže byť prispôsobený O Rám: Bez Rámu, Po dokončení potrebných pre priľnavosť k miestnej predám Rám Plátno Package: Roll up , Vyhnúť sa Vrásky Balík obsahuje: Plný vrták diamond , vytlačené plátno, nástroje Plné Námestie / Kolo Vŕtať 5D DIY Diamond Maľovanie Všetkých Môže Byť Prispôsobený 1、maliarske plátno, na kamienkami a všetky nástroje sa bude zabalený do krabice.

2、farba box je iný. Závisí to od veľkosti obrazu.

3、poľa je dosť silný, aby chrániť produkt, ale okno sa môže dostať malé poškodenie počas prepravy. Nástroje zahŕňajú bodkovanie pero, pinzety, bodkovanie cemeent, malé tašky, dosky. 1. Pozrite si porovnanie tabuľka na plátne identifikovať každý diamant číslo a príslušné vytlačené číslo na plátno.

2. Vložte kolo koniec bodkovanie pero do bodkovanie cementu (push ťažké udržať cementu na mieste).

3. Použite kolo koniec pero držať, diamant a mierne zatlačte, aby sa odstránili všetky dodatočné cementu.

4. Slza okrem čiastočnej film a miesto diamantov na plátno podľa príslušného čísla.

5. Ak sa budete držať diamant na zle plocha na maľovanie, odstránenie diamond pinzetou.

6. Po ukončení, mierne zatlačte diamanty s rukou, alebo knihu, aby zabezpečili, že diamanty sú pevne pripojené. PS:

Tu je video, ktoré vám ukázať, ako dokončiť tento obraz v hornej časti tejto stránky. A to môže byť vidieť iba na počítačoch.

A ak máte stále obavy o tom, ako kompletný, môžete si kúpiť malé triky pre prax. Diamond Doplnok Služby

Budeme odoslať ste všetky diamanty, že môžete stratiť.

Niektoré Ďalšie Služby

1. Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás. A my vám odpoveď do 24 hodín s výnimkou víkendov.

2. V prípade akýchkoľvek problémov sa k vám príde, prosím, nebojte sa. Môžete sa na nás obrátiť prvý. Sľubujeme, že sa budeme snažiť všetko pre to, aby vám pomohol.

3. Venujte prosím pozornosť časový rozdiel medzi nami. Pracujeme v Číne.

Čas Tabuľke nášho Pracovného času. Časové Pásmo Pracovný Čas Pekingu Čase 08:30-17:30 Moskovského Času 03:30 do 12:30 NÁS Tichomorského Času 17:30-02:30 holandský Čas 02:30 do 11:30

O Dopravu

Krajina Zvyčajne čas dospieť ruskej Federácie 15 ~ 23 dní Holandsko 12 ~ 15 dní Spojených Štátov 14 ~ 19 dní Španielsko 13 ~ 17 dní Francúzsko 13 ~ 17 dní Spojené Kráľovstvo 10 ~ 13 dní na Ukrajine 16 ~ 21 dní Ďalších 15 ~ 30 dní

1.Budeme loď www.projekt-psa.sk Štandardná Doprava, www.projekt-psa.sk Premium Doprava, Čína Príspevok Registrované Air Mail, SPSR, Pony Express a DHL.

2.Priatelia z ruskej Federácie, je potrebné poskytnúť Pas Informácie pri poslať www.projekt-psa.sk Premium Doprava, SPSR a Pony Express. (Systém vás bude upozorňovať automaticky.)

3.Ak nechcete dostávať vašu zásielku po 30 dňoch, môžeme náhradu, ak chcete.

Je kamienkami okrúhle alebo štvorcové? Plné Námestia/Kolo Vŕtať DIY Diamond Maľovanie Všetky možné prispôsobiť

Je diamant maľba úplné alebo čiastočné? Je Plný Štvorec/Kolo Vŕtať DIY Diamond Maľovanie

Je kamienkami dosť? Na kamienkami je dosť. My sme dali 30% ďalšie diamanty v každej tašky diamantov. A ponúkame Diamond Doplnok Služby.

O našich farieb diamantov. Čím väčšia je veľkosť, tým viac farieb.

Aká je veľkosť obrazu? Všetky veľkosti v našom obchode, zvyčajne znamená, Veľkosť Obrázku . Poznámka diamant maľby sú polotovarov, nezahŕňa rám. Budeme poskytovať diamond výšivky nástroje pre vaše urobiť. Hoci sa naše výrobky nie je najlacnejšie, ale na kvalite nášho tovaru je najlepší! Ak chcete dokončiť to, môžete snímať vaše obrazy a odoslať ju k nám, budeme zdieľať ti s inými kupujúci po celom svete. Spätná väzba Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 HVIEZD. Ak ste spokojní s našimi tovary a služby.PROSÍM, dajte nám 1,2,3,4 hviezdy, pretože sú rovnaké na negatívnu spätnú väzbu. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: daimond paiting disney, av diamond obrazy, 5d diamon maľovanie, homfun diament maľovanie, vianočné podnecovanie vzor výšivky, 5d diamond maľovanie plný vrták fialová homfun, diamond mozaika, diamant farby homfun, diamont maľovanie kreslených, vianočné diamant farby
Počet Farieb 30-45
Kvalita výrobkov Dobrý
Technics Tlač Vo Vysokej Kvalite Stroj
Plátno Metóda Balenia Zrolovaná
O Diamanty 100% plnej Štvorcové a Okrúhle vŕtačka
Diamond typ 3D , 5D
Štýl Moderné
Vonkajšie Balenie Farebné Políčko
Použitie Domáce dekorácie/samolepky na Stenu/darček
Package Plátno Roll up , Vyhnúť sa Vrásky
Rýchlosť doručenia Rýchle
Vzor Typ scénické
Vložením Oblasti Plná
Rám No
Názov Značky Homfun
Formulár Samostatné
Diamond Tvar Námestie/Kolo
Materiál Živica

Napísať recenziu

HOMFUN 5D DIY Diamond Maľby Plné Námestie/Kolo Vŕtať

HOMFUN 5D DIY Diamond Maľby Plné Námestie/Kolo Vŕtať "Cartoon medveď" Výšivky Cross Stitch darček Domova Darček A08969

1 Recenzie
€15.86

Obchod meno: DP Čl Obchod P ro potrubia meno: DIY diamond maľovanie Materiál: Námestie/Kolo Živice Diamond S ize: Všetky veľkosti je možné prispôsobiť ,ak chcete, aby ostatné veľkosť,prosím, kontaktujte nás,sme schopní prispôsobiť sa. Rám: Bez

1 Recenzie
€3.06

Predaj Služieb 1. O zákazníka služby Milí kupujúci, Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás. A my vám odpoveď do 24 hodín s výnimkou víkendov.ak nie ste spokojní s našimi produktov a služieb, kontaktujte nás prosím pred odchodom negatívnej spätnej väzby,

Súvisiace produkty