Punch-free Self-adhesive Organizátor Kefka Držiteľ Nerezové kúpeľňové Doplnky zubná pasta Háčik Wall Mount

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€3.36

€4.15

Funkcie:

Tento modul môže udržať vaše zubné kefky,zubnej pasty alebo iných umývanie gadgets, čistý a suchý,ktoré ich chránia pred baktériami.

Tiež to môže dať zubné kefky a zubná pasta samostatne, ktoré môžu zabrániť kontaminácii.

Poháre môže hore nohami, nech zostávajúce vody von, aby sa vaše zubné kefky od baktérií.

Jednoduchá inštalácia a použitie s späť lepidlo.Žiadne vŕtanie potrebné.

Konštrukcia z nerezovej ocele zaisťuje dlhú životnosť.

Špecifikácie:

Materiál:Nehrdzavejúca oceľ

Farba:Strieborná

Veľkosť(LWH):Cca.546978mm

Package zahrnuté:1 Držiak na zubné Kefky

Poznámka:

1. Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

2. Prosím, aby 0.5-2 cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie.

Spätná VÄZBA

1. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívnu spätnú väzbu z 5 hviezdičiek . A 5 hviezdičky pre podrobné hodnotenie vašej objednávky. Budeme samozrejme dať svoju pozitívnu spätnú väzbu.

2. Ak nebudete spokojný naše porducts, pls kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Zaručujeme, budeme 100% slove žiadny problém pre vás.

DOPRAVA 1. Príprava Čas: potrebujeme 3-7 pracovných dní na prípravu vašej objednávky, Ignorovanie, koľko dní spracovania zostáva. 2. Nie je limitied Objednávky/Hodnota v našom obchode. Ponúkame dopravou zdarma po celom svete na akékoľvek množstvo a hodnotu 3. APO/francúzskej polynézie/DPO Doprava ospravedlňujeme sa, že P. O. Boxov a vojenské adresy (APO, francúzskej polynézie) nemôže byť dodaný.

REFOUND & EXCHANGE

Máme QA tím a vyskúšať svoje objednané produkty sú správne, kým sú zabalené a odoslané. Ale musíte potvrdiť vaše šaty veľkosť starostlivo pred nákupom (veľkosť merania sa budú zobrazovať pod každej položky). Pozor: nemôžeme akceptovať zmenky alebo zrušenie po vaša objednávka bola odoslaná. Tieto informácie je potrebné, keď sa budete odrážať problém: ----obj. číslo ----Obrázok/video chybný korálky.

Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa vrátenia tovaru, neváhajte a kontaktujte nás!

NAŠE ZÁRUKY, Ak nie ste 100% spokojní s kvalitou vášho nákupu môžete vrátiť, alebo vymeniť váš tovar v lehote 30 dní od doručené dňom. Žiadosť: 1. Položky prijaté do 30 dní od doručené dňom. 2. Položky prijaté nepoužitý, nepoškodený a v pôvodnom balení. 3. Návrat poštovné poplatok bol uhradený kupujúcim.

Štítky: hecare kúpeľňa organizátor, stojan kefka, kúpeľňa orgán, držiak na zubné kefky, kúpeľňa polica, silicon organizátor kefka, ústne b stojan, filter podložka, domácnosti kúpeľňa organizátor, držiak na ústnu b
Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Pôvod CN(Pôvodu)
Veľkosť(LWH) Cca.546978mm
farba STRIEBRO
Názov Značky HOUSEEN

Napísať recenziu

Punch-free Self-adhesive Organizátor Kefka Držiteľ Nerezové kúpeľňové Doplnky zubná pasta Háčik Wall Mount

Punch-free Self-adhesive Organizátor Kefka Držiteľ Nerezové kúpeľňové Doplnky zubná pasta Háčik Wall Mount

0 Recenzie
€9.43

Táto kefka má držiteľ 4 sloty a prichádza zubná pasta s dávkovačom a poháre, malé zariadenie, ktoré ponúka veľa organizácie, ideálny pre rodinné využitie. To môže udržať vaše zubné kefky, aby počas uložiť oveľa zubná pasta, takže ráno rutinné zdá, že rýchlejšie

2 Recenzie
€3.21

Popis: 100% Zbrusu nový a vysoko kvalitné, Rýchle a pohodlné, jednoduché použitie Pôvodného biele svetlo, aby pre bielenie zubov po Každom použiť 10-15 minút Napájanie: 2*gombíkové Batérie (sú súčasťou) Menovité napätie: 6V Farbu Svetla: Modrá Package Zahrnuté:

1 Recenzie
€5.69

Vlastnosti produktu: 1.Vyrobené z PP plastu, má jemné spracovanie a dlhú životnosť. 2.S niekoľkými sloty, môže organizovať aj rôzne položky, vrátane zubná kefka, zubná pasta, facial cleanser, atď. 3.Tam sú vetracie otvory na spodnej časti, ktorý môžete

1 Recenzie
€4.26

Kúpeľňa Kefka Úložný Box Elektrická Zubná Kefka Na Čistenie Zubnou Kefkou Úložný Box Odnímateľné Príslušenstvo Popis: Materiál:ABS,PP,TPR Veľkosť:Veľké:18*13.5*9.4 cm;malé:13.2*9.4*9.4 cm Farba:Ako na obrázku zobraziť Množstvo:1*kúpeľňa úložný box Funkcie:

Súvisiace produkty