Auto Prestieranie Červená Ruskej Doprava Celý Súbor

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€29.20

€52.15

AUTOYOUTH je registrovaná značka. Kvôli q uality produkty, uistite sa, že si kúpite výrobky z AUTOYOUTH, a nie radšej podvodník , preto, ž e nemôže garantovať, že ostatní predajcovia zachovanie rovnakej kvality jednoducho z tovaru obrázky .

[Vlastnosti Produktu] :

Pridať štýlový nádych do vášho interiéru vozidla s týmito semi custom fit prestieranie z AUTOYOUTH Značky. vyhovuje väčšine Odnímateľné opierky hlavy Vedro sedadlá . Prestieranie môže predĺžiť životnosť vášho vozidla a udržať svoje miesta pri pohľade úplne nové a čisté. Tieto prestieranie fit väčšine štandardných vozidiel vrátane sedan, SUV, nákladné auto, dodávka a minivan. Vyrobený z vysoko-kvalitné a odolné materiály, Funkcie inovatívne textílie a dizajn,Aktualizácie vzhľad starých alebo znečistené sedadlá,Chráni proti rozdelí, škvrny, vyblednutiu, nečistoty, a zvieracie chlpy,tieto kryty chrániť vaše sedadlá od nečistôt, a opotrebeniu. Jednoduchá inštalácia , Žiadne profesionálne potreby inštalácie. Nemusíte odstrániť pôvodné kryt sedadla; to skĺzne priamo cez svojho sedadla.

Všetky fotografie uvedené nie sú photoshopped akýmkoľvek spôsobom; sú prevzaté z skutočné vozidlo po našom prestieranie sú nainštalované.

Často krát, budete sa čudovať, ako málo vecí, ktoré by mohli znamenať obrovský rozdiel. Ak by ste chceli rovnaký výsledok a vzhľad v aute, všetko, čo musíte urobiť, je náhradných trochu viac času a trpezlivosti na inštaláciu. Čas strávený bude úplne stojí za to.

Zadná lavica zahŕňa tri zipsy na nich ubytovať ľavej a pravej 40/60 split, 40/20/40 split a 50/50 split. To tiež umožňuje zložiť do držiaku alebo opierkou podľa rozbalením jeden z zipsy na operadlo kryt.

Upozornenie: naša prestieranie Majú stretchability, zadné sedadlo zahŕňa bežne 52 palcov(132cm), ktorá môže byť predĺžená až 56 palcov(142cm). Odstránením strednej časti, je možné skrátiť na 40 palcov(102cm).pomôže ľahko expnd alebo skrátiť kryt, aby vyhovovali pre vaše auto seat model.

Ak chcete vedieť viac produktov o AutoYouth Značky, prosím, kliknite sem>>>>

Akceptujeme nasledujúce spôsoby platby: Kreditnú Kartu, VISA, Banky do Banky, bankovým prevodom, Western Union a tak ďalej. Všetky platby uskutočnené na www.projekt-psa.sk sú spracované Alipay

Prosím venujte viac pozornosti vašej objednávky adresu, ktorá MUSÍ ZODPOVEDAŤ vašej dodacej adresy. (Ak ste z Ruska, Prosím zanechať svoje úplné meno. To je veľmi dôležité) Položiek bude odoslaný do 2 pracovných dní po zaplatení. Doprava bude na celom svete prostredníctvom ruskej Sklade/Spojené Štáty Sklade/Španielsko Sklade/epacket/Čína príspevok air mail/ www.projekt-psa.sk úradný spôsob dopravy. Vzdialenej oblasti môže spôsobiť extra expedičný poplatok. Skontrolujte prosím, pri dodaní položky, ak je poškodené, prosím, láskavo prijmi ho a ihneď nás kontaktujte. Urobíme potvrdenie a odoslať vás novú.

Všetky produkty AutoYouth obchod mať 12 mesiacov záruka. Necháme pozitívnej spätnej väzby, aby každý zákazník, sme tiež nádej, že môžete získať pozitívne ohlasy od každého zákazníka. Ako váš spokojný znamená pre nás všetkým.

Ak ste spokojní s našimi službami, alebo produktov, prosím, dajte nám 5 hviezdičiek spätnú väzbu. Ak spĺňate všetky problémy, prosím, kontaktujte nás najskôr BEZ AKÝCHKOĽVEK ZLÉ spätnú VÄZBU, alebo SPOR, nemôžu vyriešiť problém, ale kontaktujte nás najprv dostať dobré riešenie.Sľubujeme, že všetky problémy budú riešené v rámci 7 dní, pls, netrápte sa. Môžete nás kontaktovať na nasledujúcich spôsobov: www.projekt-psa.sk: Centrum Správ Dobrú spätnú Väzbu Odmenu!:Získajte $2 kupónu a dar, ak poskytnúť 5 Star spätnú Väzbu + 4 Obrázky.

Ak chcete umiestniť veľké, aby pre veľkoobchod, prosím, neváhajte sa na nás obrátiť Ak potrebujete objednať viacero položiek, poteší, dajte nám vedieť ako prvý. Ponúkame vám niektoré zľavu.

Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v lodné náklady. Kupujúci znáša všetky zodpovednosť za všetkých dodatočných poplatkov, ktoré vznikli (ak nejaké sú).

Štítky: lycra polo tričko, camar autosedačky, červený interiér sedadlá, recaro auto prestieranie, auto zahŕňa červená, auto nálepky, auto stoličky protector, kryt sedadla, dieťa kryt sedadla, auto kryt sedadla plyšové kožušiny
Nastaviť Kus 9
Umiestnenie na Vozidle Dopredu, Dozadu, Vľavo, Vpravo
Špeciálne Funkcie Chráni Sedadlá Od Opotrebenia Pomáha Udržať Autá' Predávať Vysoké Hodnoty
Auto, aby Univerzálne Uchytenie Kompatibilný s Väčšinou Vozidiel
Suite číslo 9 Kusov
Interiérové Doplnky Univerzálny Prestieranie
farba Červená/Čierna, Béžová/Čierna,Sivá/Čierna,Modrá/Čierna
Položka Druh Prestieranie & Podporuje
Položka Dĺžka 46.46inch
Druh Materiálu Odolná Polyesterová Tkanina s 4 mm Penové Polstrovanie
Platné Sezóny Štyri Ročné Obdobia
Mfg Poradové Číslo Móda Prestieranie
Položka Výška 46.46inch
auto kryt sedadla pre toyota škoda zameranie volkswagen lada honda
Položka Hmotnosť 0.95kg
Názov Značky AUTOYOUTH
Auto Styling Pneumatiky Sledovať Štýl Detail
Názov Položky Plný Kryt Sedadla Nastavte
Položka Šírka 22.05inch

Napísať recenziu

Auto Prestieranie Červená Ruskej Doprava Celý Súbor

Auto Prestieranie Červená Ruskej Doprava Celý Súbor

1 Recenzie
€224.74

Špecifikácie: Materiál: Koža Farba: podľa fotografie zobraziť Hmotnosť: 6,5 kg Kompatibilita: pre 2017-2021 Tesla Model 3 a pre 2019-2021 Tesla Model Y Balík Obsahuje: 1 Úplnú Sadu Auto prestieranie

0 Recenzie
€13.39

Auto Kryt Sedadla nastavte Umelú Kožušinu Auto Interiérové Doplnky Vankúš Zimné Plyšový Chránič Sedadla Podložka Podložka S Operadlom Funkcie: 1. Super teplé, Anti-slip,nákladovo efektívne, vysoko-kvalitné plyšové, plyšové bohaté, 2. Aby vaše auto krásne a luxusné.

0 Recenzie
€96.46

To je 5 miestneho vozidla seat pokrytie zahŕňa predné sedadlá+zadné sedadlo, standard edition obsahuje: 2 ks predné sedadlo zahŕňa+zadné sedadlo zahŕňa luxusné edition obsahuje : 2 ks predné sedadlo zahŕňa+zadné sedadlo zahŕňa+2ks krku vankúše+2ks bedrových vankúše Majú

3 Recenzie
€16.64

1, cena za Predné a Celý set je rôzne Celý set(5 miest)=kúpiť 2ks predné+1pcs zadné (3seats) 2, hlavná materiálu podušky Pu Kože, použijeme Životného prostredia non-zápach kože, aby ste sa cítili lepšie, keď ho používate

Súvisiace produkty