Laserový Epilátor Bezbolestná IPL epilácia Systém pre ženy bikini tváre, tela Profesional Trvalé Ochlpenia Prístrojom

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€20.68

€30.87

【Ideálne po-predajný servis] vyzýva

Vaša spokojnosť je naším cieľom.Kontaktujte nás okamžite, ak nie ste spokojní s našimi výrobkami,alebo máte iné požiadavky na naše služby.

【Trvalé Odstránenie Chĺpkov & Jemné a Bezbolestné] vyzýva

Vytalbrush IPL epilácia prístrojom prestávky cyklus opätovný rast vlasov.Výsledkom je trvalé odstránenie chĺpkov a hladkú pokožku.Je veľmi jemný,najmä pre ošetrenie citlivých oblastiach,ako je tvár, alebo bikiny line.

【Č Disposables Vyžaduje] Vyzýva

Novo rekonštruované na 70,0000 bliká, je špičková hodnota kedykoľvek predtým. Budete nikdy musieť zakúpiť náhradné kazety pre vaše vlasy odstránenie zariadenia. To je efektívne a trvalé svetlo depilačný prístroj a celoživotného nákup.

【UPRAVIŤ MOŽNOSŤ 2 REŽIMY BLESKU] VYZÝVA

Príručka modeis používa hlavne pre malé oblasti odstraňovania chĺpkov, ako sú bikini línie, podpazušie, prstov, pier); Automatický režim môže byť použitý vo veľkých epilating oblastiach, ako sú ruky, nohy, brucho a chrbát.

【Ekonomický At-Home Riešenie] Vyzýva

Vytalbrush má prispôsobené technológie pre bezpečné použitie v pohodlí vášho domova. V porovnaní s nákladmi salon hair removal metódy,doma, môžete získať odstraňovania chĺpkov je účinok ako salón krásy a tráviť menej peňazí

Ako POUŽÍVAŤ

1. Pripojiť napájanie, svetlo je modré, 2. Zapnite vypínač napájania: svieti zelená, a to je v súčasnej dobe jediný výstrel (manuálny režim) 3. Kliknite na tlačidlo napájanie upraviť výstroj (1-5), 4. Dlho stlačte tlačidlo pre začatie prepínanie pracovného režimu: jedného zapaľovacieho, automatické práce (1) Týždeň 1-2: Použiť 3-krát za týždeň, použite 3-5 stánky, vyberte si podľa vlasy veľkosti a hrúbky! (2) Týždeň 3-4: Používajte dvakrát týždenne, používať výstroj 3-4 (3) Týždeň 4-8: Použitie 2-krát za týždeň, pomocou prevodov 1-3 (4) 8 a viac týždňov: Používajte raz týždenne, zvoliť použitie v závislosti na stave vlasov, rozlúčili opakovaného odstraňovania chĺpkov.

Odoslať objednávku teraz, Čoskoro mať hladkú pokožku

Štítky: laserové odstránenie chĺpkov, laserový ukazovateľ, peeling tváre, pleť tester, ipl, iphl laserový epilátor, genitálny odstránenie ochlpenia laserom, lescolton t009i, epil ipl, hot sexy ženy foto
Číslo Modelu BET033
Certifikácia CE
impulz 700000 bliká
Názov Značky Vytalbrush
Položka Druh Epilátor
Materiál ABS
Pôvod CN(Pôvodu)
Typ Napájania elektrické
Použitie Podpažné

Napísať recenziu

Laserový Epilátor Bezbolestná IPL epilácia Systém pre ženy bikini tváre, tela Profesional Trvalé Ochlpenia Prístrojom

Laserový Epilátor Bezbolestná IPL epilácia Systém pre ženy bikini tváre, tela Profesional Trvalé Ochlpenia Prístrojom

1 Recenzie
€10.12

600000 flash professional trvalá IPL epilátor laserové odstránenie chĺpkov, elektrické fotografiu ženy bezbolestné niť ochlpenia stroj Funkcia: 1. Pouţiť : 100~240V pracovné napätie, vhodný pre všetky krajiny na svete. 2. Bezbolestné: Päť Nastaviteľné optimálnej energetickej

2 Recenzie
€50.75

Informácie O Produkte: Názov: Bod Mrazu Laserové Odstránenie Chĺpkov Nástroja Špecifikácie: Materiál:Plast Farba: Biela Počet Zábleskov: 1,5 milión krát Počet Výstroj Pozícií: 5 súborov Svetlo Plocha: 5.12 cm 2 Vlnová

1 Recenzie
€4.48

2 V 1-Elektrický Zastrihávač Obočia, Make-Up Bezbolestné Oko Obočie Epilátor Mini Holiaci Strojček Holiace Strojčeky Ženy Prenosný Prístroj Na Odstraňovanie Telesného Ochlpenia Tváre Funkcia : 【2 V 1 Dizajn] vyzýva Navrhnutý s vymeniteľné hlavy, vybavená s 2 hlavami.

Súvisiace produkty