ZJZY 5D Diy Diamond Maľovanie Modrá Mandala Kvet Ručné Domov Darček Diamond Výšivky Obraz Mozaiky Kolo Drahokamu LY657

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€5.83

€8.97

Značka: ZJZY Poznámka: diamant obrazy nemajú žiadny rám a nie sú hotové. Budete musieť urobiť sami. Funkcie: okrúhle diamanty, plátno veľkosť, diamant pokryté plátno kompletný, To je 100% plná diamantov výšivky. Materiál: 100% full kolo živice diamond. Používa: Domov / hotel / office dekorácie, jedinečné darčeky. O rámcovej: žiadny rámec, vyplňte povinné add-on do miestnej nákup rámec Plátno balenie: roll up, aby sa zabránilo vrásky balenie obsahuje: plný vrták, vytlačené plátno, nástroje. Poznámka: čím väčšia Je veľkosť, tým lepší efekt. Akékoľvek veľkosť sa dá prispôsobiť.

1. Pozrite si porovnanie tabuľka na plátne identifikovať každý diamant číslo a príslušné vytlačené číslo na plátno.

2. Vložte kolo koniec bodkovanie pero do bodkovanie cementu (push ťažké udržať cementu na mieste).

3. Použite kolo koniec pero držať, diamant a mierne zatlačte, aby sa odstránili všetky dodatočné cementu.

4. Slza okrem čiastočnej film a miesto diamantov na plátno podľa príslušného čísla.

5. Po ukončení, mierne zatlačte diamanty s rukou, alebo knihu, aby zabezpečili, že diamanty sú pevne pripojené.

POZNÁMKA:

Prosím vyplňte vaše meno a priezvisko vrátane krstné meno,Stredné meno a priezvisko počas uskutočnenia platby.

Vyplňte, prosím, v správnu adresu vrátane vášho bytu Č,Ulica,Mesto, Región a Krajina,v opačnom prípade vašu zásielku môže asi byť vrátené!

Vystrihnúť,aby sa meranie mohlo spôsobiť veľkosť odchýlky (plus a minus1-2cm fluktuácia),farba aberration je vzhľadom na monitory,počasie,osvetlenie a ďalšie faktory,Obrázky budú mať rôzne farby v rôznych monitoroch, ale nemá to vplyv na appearence maľba,Prosím pochopiť.

Milí kupujúci, ak nie ste spokojní s našimi produktov a služieb, kontaktujte nás prosím pred odchodom negatívnej spätnej väzby, potom budeme snažiť riešiť problémy a aby ste spokojný. Toto je pre nás veľmi dôležité a vďaka za vaše porozumenie.

Vďaka za účasť a prajem pekný deň.

[Tipy]:živice diamond nejedlé, nedovoľte deťom hrať sa s cieľom vyhnúť sa nehodám ako prehĺtanie.

O efekt

Čím väčšia je veľkosť, tým lepší účinok! Každý diamant veľkosť : 2.5x2.5 mm. Ak je obrázok komplex, v malej veľkosti, bude to veľmi dobré! Ak potrebujete veľkú veľkosť všetkých obrázkov, kontaktujte nás, prosím!

O Nás

Náš diamant maľby sú polotovarov, nezahŕňa rám. Budeme poskytovať diamond výšivky nástroje pre vaše urobiť. A budeme umiestnené 20% viac diamantov! Hoci sa naše výrobky nie je najlacnejšie, ale na kvalite nášho tovaru je najlepší! Keď skončíte, môžete ho poslať fotky vašej obrazy nám, ukážeme to, aby kupujúci po celom svete oceniť!

Spätná väzba

Pretože vaša spätná väzba je veľmi dôležitá pre náš rozvoj podnikania, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. To bude mať len 1 minúta. Ďakujeme! Ak nie ste spokojní s produktom a servisu, prosím, láskavo kontaktujte nás pred odchodom akékoľvek negotive a všetky neutrálne spätnú väzbu. Budeme sa snažiť uspokojiť vás. Vďaka!

Expresné Doručenie

Pozornosť! sme medzinárodná predávajúci od Čína (pevninská časť). PROSÍM, BUĎTE TRPEZLIVÍ! Zvyčajne sme ponuku štandard international letecky.To môže robiť o 10 do 25 pracovných dní pre dodanie. Ak máte akékoľvek otázky, alebo akékoľvek špeciálne požiadavky, prosím, kontaktujte nás. odpovieme do 24 hodín vzhľadom na časový rozdiel medzi nami.

Podmienky Predaja

Ak nie ste spokojní s položku, môže byť vrátený v pôvodnom stave v priebehu jedného týždňa po obdržaní. zašleme vám celú sumu spolu s prepravné náklady, akonáhle sme prijímať položky. Ale kupujúci nemusí platiť spiatočnou adresou.

Vitajte Na Návšteve Nabudúce !

Štítky: diadiy diamond maľovanie mandaly, diamond maľovanie mandaly plechovky, diamond maľovanie mandaly groot, kryštál diamantu výšivky, diamant farby, 3d diamond maľovanie páva, 5d diamant farby, diamond mozaika, diamond maľovanie mandaly sonne, 5d
Plátno Metóda Balenia Zrolovaná
Diamond Tvar KOLO
Rám No
Vzor Typ Kvetinový
Materiál Živica
Použitie Obrazy
Vonkajšie Balenie PAPIEROVÁ TAŠKA
Súbor Typ Áno
Štýl Európa
Počet Farieb 1-30
Formulár Jeden
Typ Veľkoobchod Áno(>50 Ks)
Názov Značky ZJZY
Vložením Oblasti Plná

Napísať recenziu

ZJZY 5D Diy Diamond Maľovanie Modrá Mandala Kvet Ručné Domov Darček Diamond Výšivky Obraz Mozaiky Kolo Drahokamu LY657

ZJZY 5D Diy Diamond Maľovanie Modrá Mandala Kvet Ručné Domov Darček Diamond Výšivky Obraz Mozaiky Kolo Drahokamu LY657

4 Recenzie
€3.75

Názov Značky: Huacan Oficiálneho Obchodu Typ:Diamond Výšivky Predaj Vianoce O Rám:Ponúkame na predaj diamantov, maľovanie bez Rámu Vŕtačka Oblasti:Plný Námestie diamond mozaika Naša Výhoda:30% extra diamanty,lepšie nástroje,valcované plátno s bublina

0 Recenzie
€3.39

Názov značky : DUOYISHANG Vkladanie Oblasti : Plný Diamant Veľkosť : 2.5 mm x 2.5 mm Diamant Typ : Deväť dotyčnice rovine & Trinásť dotyčnice rovine Námestie Diamanty Materiál :Akryl DIY Diamond maľovanie Upozornenie: 1.Referenčné pred operáciou kroky. 2.Ak neviete, akú farbu,

2 Recenzie
€4.54

Dôležité Upozornenie : ≥60x60cm Odoslanie Expresné Doručenie! DHL alebo EMS alebo UPS alebo SPSR ..... 5 do 15 dni, aby sa dospelo! ! ! Vitajte v Obchode meno: Funkcia: Plné Námestie/Round-diamond maľovanie Prihlášky: domov/hotel/office dekorácie & darček Farby Množstvo: 25-60 Farby

2 Recenzie
€3.60

Názov značky : DUTEY Porduct meno: Nová generácia DIY diamond maľovanie Diamond typ: Plný vrták diamond Balenie: Farba Boxu / Veľkosť Vrecka: ak chcete, aby iné veľkosti,kontaktujte nás,sme schopní prispôsobiť sa 1:Vzhľadom na limitné meranie, skutočná veľkosť určite

Súvisiace produkty