Nové rýpadlá, Domáce Dekorácie Príslušenstvo Obývacia Izba Deti Miestnosti Nálepky nástenná maľba

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€4.13

€5.22

Vážený zákazník! Vitajte!

Sme profesionálny výrobca Vinyl Rezacieho kotúča, nálepky .

O ur nálepky prijímať najnovšie Čínsky nálepky technológie, aby zabezpečili, že nálepky sú čisté farby,

transparentné a krásny vzhľad.

Naše nálepky sú veľmi pohodlné použitie a nie je ľahké byť poškodený počas prepravy.

Sme schopní poskytnúť druhy módny dizajn a personalizované produkty, v rôznych farbách, podľa požiadaviek našich zákazníkov!

Produkty Funkcia:

1. O ur Obrázok sa nemusí odrážať skutočnú veľkosť. To je Digitálne napríklad pre zobrazovanie účel. Aby odtlačkový fit priestor 100% by ste si mali merať svoj priestor.

2. Naše obtisky sa die-cut -nie je vytlačená , a tak nemajú obsahovať pozadia na stenu alebo na povrchu použití kotúča, aby sa na pozadí.

3. Používame vysoko kvalitné matné vinylové, non-jedovaté , životné prostredie , nemali strácať kvalitu nadčas ako tlačené obtlačky.

4. Nálepky možno ľahko odstrániť bez poškodenia steny. Ale NIE sú opakovane použiteľné po nanesení

5. Podporujeme Drop Shipping , Prosím, kontaktujte nás, môžeme odporučiť najlepšie logistiky vo vašej krajine. Podporujeme aj veľkoobchodný predaj.Máme pre vás tie najlepšie produkty a najlepšie služby!

Použite odkaz:

1. Uistite sa, že povrch, na ktorý bude priložený je hladký povrch, a že tam sú convexities, concaves a vrásky. Neprilepil.

2. Vyberte umiestnenie vložiť, očistite povrch plávajúce prachu a mastnoty, aby sa zabezpečilo, že povrch je suchý a čistý.

3. Jednoduché plánovanie podľa objednávky prilepenie, samozrejme, môžete to Urobiť aj Sami podľa vlastnej tvorivosti.

4. Jemne Šupkou transparentný film zo zadnej časti výrobku, Pri prilepovaní, palicu v strede, a potom porovnať doľava a doprava,a potom pomaly trhať povrch transparentný film. Krásne .

Q: Môže nálepky byť odstránená?

Odpoveď: Áno, nálepky môže byť ľahko odstránená lúpaním ich preč pomaly. Ak je aplikovaný na vozidle, budete musieť použiť tepla na pomoc (sušič vlasov).

Otázka: môžeme urobiť, aby nálepky, rôzne veľkosti?

Odpoveď: obráťte sa na nás s rozmery. Poskytneme cenovú ponuku, ak sme splnili vaše požiadavky.

Otázka: môžeme prispôsobiť farbu potrebujem?

Odpoveď : Áno, oznámte nám. máme veľa farby, ale nechceme dať všetky farby v zvolenej polohe. Môžeme poskytnúť všetky farby, ktoré iných predajcov môže poskytnúť.

Otázka : môžeme prispôsobiť niektoré nálepky potrebujem?

Odpoveď : Áno, Prosím kontaktujte nás a povedzte nám, čo potrebujete , poskytneme cenovú ponuku, ak sme splnili vaše požiadavky.

Otázka : som nájsť svoj samolepky sú odlišné od iných Predajcov. V čom je rozdiel ?

Odpoveď : Áno, naše nálepky prijímať najnovšie Čínsky nálepky technológie, aby zabezpečili, že nálepky sú čisté farby, transparentné a krásny vzhľad. Naše nálepky sú veľmi pohodlné použitie a nie je ľahké byť poškodený počas prepravy.

Otázka : môžeme predať svoj tovar?

Odpoveď : Áno ,podporujeme Drop Shipping , Prosím, kontaktujte nás, môžeme odporučiť najlepšie logistiky vo vašej krajine. Podporujeme aj veľkoobchodný predaj.Máme pre vás tie najlepšie produkty a najlepšie služby!

Prepravné Podmienky

1. Ak si zvolíte spôsob dopravy: Yanwen Ekonomické Air Mail alebo Čína príspevok obyčajný malý balík plus, to nemôže poskytnúť informácie o sledovaní v zahraničí, prosím, nebojte sa, bude to úspech dostať do vašej krajiny a jej straty paketov sadzba je veľmi nízka. V tieto objednávky neprijímame žiadne spory nie sledovacie číslo.

2. Ak chcete sledovať informácie o projekte v reálnom čase a nutne potrebujete produkt, prosím, zvoľte ePacket, Čína Príspevok Air Mail, www.projekt-psa.sk Štandard Premium loď na Špeciálnej dráhe-YW alebo iné lano ako DHL, EMS, UPS a pod.

3. Ak sa vysporiadať s našimi dodacia lehota, prosím, otvorte rozpravu ľahko, ich pochopenie je veľmi cenený.

4. Mali by sme radi, aby im pomohla vyriešiť akýkoľvek problém, kontaktujte nás, prosím, pred tým, než nás negatívnu spätnú väzbu.

5. Ponúkame dropshipping a veľkoobchod, zaváhania nie, kontaktujte nás, radi by sme dlhodobý obchodný vzťah s nimi.

6. Ich schválenie je náš pohyb. Veľká vďaka za ich podporu.

Vrátenie & Vracia & Odoslať

1. Ak sú tam nejaké problémy s našim výrobkom,môžete požiadať o vrátenie alebo vrátení v 7days po prijatí položky. Prosím, kontaktujte náš zákaznícky servis prvý pred vrátením alebo otvorenie spor proti nám.

2. Všetky položky musia byť vrátený v pôvodnom podmienok,alebo sme sa odmietne preplatiť. Kupujúci je zodpovedný za všetky poplatky, ktoré sa vyskytli pri návrate procesu.

3 .Ak sa zobrazí poškodené alebo zle tovaru,pošlite nám package a produkt foto nám okamžite, potom sme sa znovu odoslať alebo vrátime vám .

Štítky: konštrukcia kotúča, žeriav nálepky, auto nálepky na stenu, traktor stenu, nálepku traktor, nálepku truck, auto nálepky, auto izba, chlapec-nálepky na stenu, truck vinyl
Dom Dekorácie Spálňa/Obývacia Izba/Deti Izba/Triede/Office/ Škôlky, Školy
Vhodné Použitie Steny Dekor/Izba Dekor /Detská Izba Decor/Svadobné Dekorácie/Party Decor
Kvalita Chranenim non-toxické prostredie
vzor Lietadlo Nálepka Na Stenu
Kde Uplatniť Hladké a čisté steny skla, kovu, dreva atď.
Číslo Modelu B5003
Pôvod CN(Pôvodu)
Technika Rezanie
Materiál Eco-priateľský PVC Vinyl
Štýl Moderné
Špecifikácia Single-piece Package
Scenáre STENY
Klasifikácia Okná Samolepky
Tému Návštevnosť
Druh Samolepky Na Stenu

Napísať recenziu

Nové rýpadlá, Domáce Dekorácie Príslušenstvo Obývacia Izba Deti Miestnosti Nálepky nástenná maľba

Nové rýpadlá, Domáce Dekorácie Príslušenstvo Obývacia Izba Deti Miestnosti Nálepky nástenná maľba

6 Recenzie
€6.89

Obchod Propagácie: 1. Naozaj dúfam, že môžete využívať Zľavy a Kupóny v našom obchode. 2. Keď si kúpite viac ako 2 kusov tejto nálepky, dostanete Zľavu . 3.Keď si kúpite viac ako 2 kusov produktov, budete mať možnosť využiť Kupóny . 4. Môžete

0 Recenzie
€4.15

1. Stav: 100% zbrusu nový 2. Materiál: PVC 3. Veľkosť produktu:30*90 cm/12*35 palec*2 ks. Hotové veľkosť:77*125 cm/30*49inch. 4. Opakovane a odnímateľné samolepky na stenu sa ľahko používajú. 5. Ochrana životného prostredia, nepremokavé, vymeniteľné, samolepiace. Balenie

1 Recenzie
€6.57

Špecifikácie: - Sme spoločnosť vinyl rezacieho kotúča, nálepka - Podporujeme Dropshipping, veľkoobchodné produkty, ktoré sme vám najlepšiu cenu, vysokú kvalitu výrobkov. - Materiál:Environmentálne; Vymeniteľné; Nepremokavé; Čistá Farba. - Decoration:

0 Recenzie
€3.76

modname=ckeditor Statické nálepky iba na Sklo alebo Dlaždice Postupujte podľa Skladu a produktov ,získať zľavu 1. Stav: 100% zbrusu nový 2. Materiál: PVC 3. Veľkosť produktu:20*29 cm/8*11inch*4pcs. 4. Opakovane a vymeniteľné samolepky

Súvisiace produkty