8-20 mm KRÁSNE PÁR Pink CORAL NÁUŠNICE

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€4.71

€10.01

Doprava :

čína vzduchu post Zvyčajne trvať 15-48 pracovných dní dorazí

Ak chcete použiť iné express, prosím zanechať správu alebo chatu s nami on-line,

dáme vám najlepšiu cenu, UPS, DHL, FEDEX, EMS, Čína Príspevok Vzduchu sú všetky k dispozícii.

a pls byť starostlivo : DHL expedičný poplatok nie je vrátane vidieckych oblastí. u môžete vyhľadať na webovej stránke v prvom rade určiť, či odľahlých oblastiach. to musí platiť pre extral expedičný poplatok pre vidiecke oblasti. pls kontaktovať predajcu o detaily. vďaka

Poznámka: dúfame, že prídete o čas, ale keďže toto je medzinárodná dodávka, doprava čas bude vysoko závislá na logistické spoločnosti a miestne počasie, zvyky/ciel, poštovné, dúfam, že sa vám za pochopenie.

Hodnota Faktúra:

Aby ste mohli získať tieto tovar, rýchle a platiť menej daňového (všetky dovozné dane sú kupujúci responsility), sme vždy sa faktúry v nižšiu hodnotu tak, že colné odbavenie bude oveľa jednoduché a st.

Ak nechcete, aby sa faktúry v nižšiu cenu, prosím informujte nás, akú hodnotu by ste chceli, aby ukázal, že na faktúru pri zadaní objednávky.

Služba Záruka:

ak ste dostali nesprávne, poškodené, chybné alebo položku nie, ako je popísané, prosím, kontaktujte nás pre čiastočné/plné náhrady alebo výmeny na naše náklady.

pomôžeme vám vrátenie peňazí alebo výmenu do 5 dní produktu prijatí za predpokladu, že všetky originálne balenie a príslušenstvo sú v pôvodnom stave.

ak chcete tovar vrátiť späť pre ďalšie riešenie, prosím kontaktujte nás vopred. kupujúci je zodpovedný za vrátenie poštovného za žiadnych okolností.

Spätná väzba:

Ak nie ste spokojní s produktom, alebo službou ,prosím, kontaktujte ma a nedávajú nám negatívne alebo fyzická spätnú väzbu,musíme vám satisctory riešenie.

Sme závislí na našich povesť a zákazník satisction uspieť.Preto, Vaše pripomienky a Rs sú veľmi dôležité, ak chcete nás, ako lepšie R skóre vplyv na náš vyhľadávač umiestnenie na www.projekt-psa.sk. Chceli by sme získať dobrú spätnú väzbu a 5 star R hodnotenie. Vaše akcie bude nám ponúkajú naše mlieko a chlieb . Ak by sme nedali ste dostatočným dôvodom, pre 5-hviezdičkový stupňov na každú R, potom prosím, dajte nám vedieť, ako môžeme získať 5-star rating pred odoslaním yourscores!

Štítky: koralový náhrdelník nastaviť, ružový top, Gotický, handričkou ružová, roztomilý ružový, lego koralové, abstrakt tvár, punk štýl, ucho tvár, šperky punk
Jemné alebo Módne Móda
Štýl Klasické
Materiál Shell
Číslo Modelu 6448484
Kovy Typ Pozlátené
Pohlavie ŽENY
Položka Druh Náušnice
Tvar\vzor KOLO
Náušnice Typ Drop Náušnice
Názov Značky NoEnName_Null

Napísať recenziu

8-20 mm KRÁSNE PÁR Pink CORAL NÁUŠNICE

8-20 mm KRÁSNE PÁR Pink CORAL NÁUŠNICE

3 Recenzie
€4.16

2020 Sping Letné ,Nový Príchod! Indický módne typ, vintage šperky,. farebné náušnice. *vyrobené z medi, zliatiny *mozaikové farebné kameň *vintage obrázok, dobré pre lady *mnohé vzory sú k dispozícii. **trochu ťažký ************************************************************************************** **Nákupné

1 Recenzie
€3.33

Poznámky: ①All výrobky sú skutočné fotografie. ②We sú módne šperky príslušenstvo factory, všetky výrobky sú vysoko-kvalitné životné prostredie-priateľské materiály a technológie. ③Welcome sa nás opýtať na dizajn s vaše vzorka alebo obrázok a veľkoobchodný predaj

1 Recenzie
€2.57

Poznámky: ①All výrobky sú skutočné fotografie. ②We sú módne šperky príslušenstvo factory, všetky výrobky sú vysoko-kvalitné životné prostredie-priateľské materiály a technológie. ③Welcome sa nás opýtať na dizajn s vaše vzorka alebo obrázok a veľkoobchodný predaj

Súvisiace produkty