2020 Nové Multi-funkčné Malé Tašky Jediný Ramenný & Crossbody Taška Mužov A Ženy, Nylonové Puzdro na Mobilný Telefón Pás Taška Taška na Zavesenie

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€7.21

€14.15

100% Zbrusu Nový A Vysoko Kvalitné

Materiál:nylon

Položka Č.: 473231 - 473235

Veľkosť:dĺžka a šírka vaku sú o 6.69*4.13*1.77 palec. Dĺžka a šírka ramenný popruh sa o 57.09*0,79 " (nastaviteľné), chyba je asi 0.39 palec.

Konverzie:1inch=2.54 cm, 1 cm=0.393 palcov

Teplé Tip :Prosím potrebné pripomenúť, že z dôvodu svetelné efekty, monitora jas/kontrast nastavenia atď., mohli by tam byť aj nejaké nepatrné rozdiely vo farbe tónu webových stránok, fotografií a aktuálnej položky.

Položka Opatrenia strane, mohlo by to byť 1 cm rôzne,vašu láskavú pochopenie bude veľmi ocenil.

Platby

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

DOPRAVA

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

NÁVRAT&VRÁTENIE PEŇAZÍ

1. Kontaktujte nás, ak nechcete dostávať vášho balíka prekročí 45 pracovných dní vylučuje víkendy a sviatky. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

2. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin

ZÁRUKA

1. 12 mesiacov Výrobca'slimited Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek poškodené a zneužívané po prijatí). Príslušenstvo dodávané s 3 mesačná záruka.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.projekt-psa.sk!

Spätná VÄZBA

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy. To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: taška kožená tote, slon originálne kožené peňaženky, konečníka taška, taška reťazca ženy, country hudba tričko, taška mužov rameno, zase zámok pre kabelka, oficiálne tričko pre ženy, peterbilt tričko, taška bunky
Exteriér ŽIADNE
Vzor Typ Pevné
Typy tašky Ramenné & Crossbody Tašky
Počet Rukoväte/Popruhy Jeden
Obkladový Materiál ŽIADNE
Hlavný Materiál Nylon
Tvar Klapka
Kabelky Typ Tašky Cez Rameno
Interiér Č Vrecku
Tvrdosť MÄKKÉ
Príležitosti Univerzálny
Pôvod CN(Pôvodu)
Uzavretie Typ na zips
Pohlavie Unisex
Číslo Modelu 473231
Štýl Príležitostné
Dekorácie ŽIADNE

Napísať recenziu

2020 Nové Multi-funkčné Malé Tašky Jediný Ramenný & Crossbody Taška Mužov A Ženy, Nylonové Puzdro na Mobilný Telefón Pás Taška Taška na Zavesenie

2020 Nové Multi-funkčné Malé Tašky Jediný Ramenný & Crossbody Taška Mužov A Ženy, Nylonové Puzdro na Mobilný Telefón Pás Taška Taška na Zavesenie

1 Recenzie
€1.89

Móda Zvierat Vzor Ženy Kabelke Peňaženku PU Kožené Zips Spojok Kabelku Fashion Party Wristlets Peniaze Taška Funkcia: Zviera vzor, wristlet kabelke. PU materiál, štýlové. Špecifikácia: Hlavný materiál: PU Veľkosť: 320*220*10 mm /12.6*8.66*0.39

2 Recenzie
€26.16

NÁSTROJ MENO: 23Pcs Wheel Lock Lugnut Anti-theft Skrutku Rukáv Očko Matica Odstránenie Tlačidlo Zásuvka Pre Volkswagen AUDI 1/2 (12,7 mm) Pätica Adaptér Koliesko Matica Odstránenie Zásuvky uvedené vrátane 22 PC 17 mm zásuvky: 51/6PT, 52/7PT, 53/8PT, 54/9PT, 55/10PT, 56/11PT,

Súvisiace produkty