JAKCOM TWS Super Bezdrôtové Slúchadlá Najlepší darček s armáda tablet bezdrôtovú nabíjačku hrnček power bank puzdro taška pre pawar

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€26.66

JAKCOM TWS Popis Produktu

JAKCOM TWS Multifunkčné Inteligentné Bezdrôtové Slúchadlá

Automatické Pripojenie

Dotyk Prevádzky

Hlasový Asistent

Power Bank

Mobile Ventilátor

Mobile Osvetlenie

Automatické párovanie v jednom kroku

Po tom, ako budú odstránené z nabíjanie box, môže headset automaticky zapnuté a pripojené.

Automatické vypnutie, magnetické sacie

Po jej opätovným uvedením do nabíjacieho boxu, môže headset sa automaticky vypne a nabitá.

All-metal shell, rotačné box

Jemné a jedinečné rotačné all-metal plnenie box dizajn, to stačí otočiť shell pre slúchadlá zbierky. Je pevné, spoľahlivé, pohodlné a rýchle.

Dotyk prevádzky, inteligentný skúsenosti

Ovládanie hudby, hovor, hlasový asistent a tak ďalej, len s ľahkým dotykom

Ľahké, pohodlné a nie je ľahké spadnúť

Váži iba 4 gramov s tromi zátkové chrániče sluchu. Či vnútorné fitness alebo outdoorové športy, nemusíte sa starať o to pádu.

Silné magnetické cievky, silný zvukový efekt

Špeciálne 7.2 mm silné magnetické cievky s vokálne štruktúra zadnej komory je mať širší rozsah a plnší zvuk a výkon.

High definition kvalite zvuku, jasné hovory

AAC technológie a ENC redukcia šumu technológia môže poskytnúť vysokou vernosťou kvalitu hovoru.

Hlasový asistent je v pohotovosti

S tromi kliknutiami, môžete prebudiť inteligentný hlasový asistent pripojenie na váš mobilný telefón. Plne kompatibilný s operačným systémom Android a IOS.

Nový Bluetooth, plynule

Nová generácia Bluetooth 5.0 technológie. V porovnaní s Bluetooth 4.2, má nižšiu spotrebu energie, rýchlejšie prenosové rýchlosti, takmer nulové oneskorenie, tak účinne pomáhajú hráčom.

Prachotesný a vodotesný

S IP54 úroveň denne prachotesný a vodotesný výkon, prachu a dažďu nemôže zastaviť, hudba z prechádzky s vami.

Počúvanie hudby 2 hodiny denne, nabiť raz za mesiac

Keď je plne nabitá, môže zabezpečiť, že budete počúvať hudbu asi 5 hodín nepretržite. Je možné dobíjať kedykoľvek a nabíjanie pomocou poľa až na 60 hodín životnosti batérie.

To môže byť tiež použitý ako Power Bank

1000 mAh batérie poľa a full-size nabíjania cez USB rozhranie nie len môže escort headsety, ale tiež môže viesť mobile nabíjanie pre smart zariadenia.

Bohaté zodpovedajúce príslušenstvo, bohaté vonkajší život

Je vybavený malý USB ventilátor a USB svetla. Či je pre pričom letná dovolenka v dennej alebo pre nočné čítanie, to len potrebuje súbor TWS pre to, aby ste ísť von.

Špecifikácia parametrov

Model výrobku: JAKCOM TWS

Bluetooth Verzia: V5.0 + EDR

Slúchadlá batérie: 60mAh

Nabíjanie box batérie: 1000mAh

Slúchadlá nabíjací čas: cca 1 hodina

Čas nabíjania nabíjania pole: cca 2,5 hodiny

Typ Batérie: Lítium-Iónová Polymérová Batéria

Vstupné: 5V1A

Výstup: 5V1A

Nabíjanie rámček veľkosť: 9.7 cm x 3 cm x 3 cm

= Často Kladené Otázky

Platby prijímame Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky. Bude objednávka automaticky vypnúť v kupujúci nezaplatil po 20 dňoch. Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

Balenie JAKCOM TWS Multifunkčné Bezdrôtové Slúchadlá Balenie Podrobnosti:

Vnútorné Biele Pole: Jednotka G. W o 190 g, Veľkosť Jednotky je 14 cm x 7,5 cm x 5 cm;

Vonkajšie Hnedé Pole: Jednotka G. W o 18720g, veľkosť Jednotky je 53 cm x 29 cm x 37 cm , Max s 95pcs TWS Multifunkčné Bezdrôtové Slúchadlá.

Shippment DOPRAVA po celom SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Spätná väzba Kupujúceho skoro potvrdenie bude vysoko ocenil po prijatí položky. Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. To bude mať len 1 minútu,ale to 1 minúta má veľmi zásadný význam pre nás. Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme s vami spolupracovať, riešiť akýkoľvek problém, kým, aby ste spokojný s nami.Ďakujeme za pochopenie!

Záruka 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY. Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.projekt-psa.sk.

Štítky: le reproduktor, headset tws power bank, kožené puzdro na slúchadlá, myš redragon, prípad pre káble a príslušenstvo, Najnovšie technológie, x1t nabíjačka slúchadlá, canyon power bank, hrnček teplejšie, airpod 1 nabíjačka
Odolnosť 16
Propagáciu s hrnček
Typ Magnetu Feritové
Mušle Typ Semi-otvorené
Bluetooth Verzia 5.0
Kodeky Apt-X
Najlepší Zápas Tablet
Ovládanie Hlasitosti Áno
Podpora Pamäťovej Karty No
S Mikrofónom Áno
Pre Slúchadlá, Podložky Materiál Silikónové
Hot Predaj ARMÁDA
Ovládacie Tlačidlo Áno
Konektory USB
Vocalism Princíp Hybridné technológie
Názov Značky jakcom
Citlivosť 125dB
Nabíjanie Metóda Nabíjanie prípade
Priemer Vodiča 0 mm
Celkové Harmonické Skreslenie 0.06%
Impedancia Rozsah až 32 Ω
Dĺžka Riadok 0m
Funkcie S Mikrofónom
Zoznam Balíkov Nabíjací Kábel
Frekvenčný Rozsah 18 - 46500Hz
Funkcia Detský Slúchadlá
Podpora APLIKÁCIÍ Áno
Číslo Modelu TWS
Max. Výstup 0mW
Konektor Typu ŽIADNE
Počet Vodičov 2
Bezdrôtové Typ Bluetooth
Nepremokavé Áno
Štýl In-Ear
Je bezdrôtové Áno
Komunikácia Pravda, Bezdrôtové
Aktívne Tlmenie Hluku-Zrušenie Áno

Napísať recenziu

JAKCOM TWS Super Bezdrôtové Slúchadlá Najlepší darček s armáda tablet bezdrôtovú nabíjačku hrnček power bank puzdro taška pre pawar

JAKCOM TWS Super Bezdrôtové Slúchadlá Najlepší darček s armáda tablet bezdrôtovú nabíjačku hrnček power bank puzdro taška pre pawar

1 Recenzie
€5.38

F9-3 Bezdrôtových Bluetooth5.1 Redukcia Šumu Stereo Športové Slúchadlá s Nabíjanie Box Špecifikácie: Pomocou Bluetooth V5.1 čip a majú stabilný výkon, vysoký prenos, nízka spotreba energie a silné kompatibility. Hrajú 10m spojenie vzdialenosti je super

0 Recenzie
€21.70

Funkcia 1: 2000mAh Plnenie Box Športové Vodotesné Slúchadlá Funkcia 2: fone de ouvido bluetooth, auriculares bluetooth inalambrico Funkcia 3: Automatické Párovanie, HIFI 9D Stereo,LED indikátor Batérie Funkcie: Bluetooth V5.1, Účtovať, Telefóny, Dotykové Ovládanie Funkcia 2: Potlačenie

1 Recenzie
€17.92

O tom, ako vypnúť svetlo: stlačte tlačidlo napájania raz Funkcia: 1 Najnovší 40 mm neodýmu magnet .stereo oblasti.vynikajúce analytické a silné nízkou frekvenciou. HI-FI, CD kvalita zvuku 2.JL chipset .Bezdrôtové V4.2,nízka spotreba a vysoký prenos .podpora

2 Recenzie
€7.50

Odrážky: 1、Mini, Prenosné, ľahko nosiť vo vrecku. 2、Bluetooth 5.0 čip, Viac Prenos Rýchly a Stabilný. 3、Obe uši môžu byť napojené na mobilný telefón, v rovnakom čase, alebo jedným headsetom môže byť pripojený k telefónu. 4、Podľa ergonómia, pohodlný headset môže

Súvisiace produkty