2020 Auto Nastaviteľné Stmievanie Slnečné Okuliare Mužov Polarizované Photochromic Solárne Napájanie Auto Darkenning Zafarbenie Slnečné Okuliare

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€35.65

€57.49

2020 Nový Dizajn, Nový Príchod slnečné Okuliare Mužov s Automaticky Nastaviteľným Tlmením slnečné Okuliare Mužov Polarizované Solárne Napájanie Photochromic Auto Darkenning Zafarbenie Chameleon Slnečné Okuliare Jazdy UV400 Ochrana

VLASTNOSTI produktu: Polarizačný Liquid Crystal šošovky (LCD), ktorá je nastaviteľná pre jas a priepustnosti podľa životného ľahkosť. 2020 Nový Príchod, Nový dizajn s utomatically upraviť Ľahkosť s Solárne Napájanie. Liquid Crystal Šošovky, slnečné okuliare ponúkajú dobrú ochranu proti UV400 a hodí sa pre exteriéri a interiéri činnosti. Ideálny polarizačný efekt. Pôvodne dizajn a rôznych farbách zobraziť ste veľmi štýlový vzhľad.

FQAs

Otázka: Je slnečné okuliare naozaj tak magické?

Odpoveď: Nová technológia môže zdať tak úžasné na prvý, ale ľudia si zvykli na technológie po chvíli. Je to rovnaké ako s naším slnečné okuliare. Nestarám, čo hovoríme, môžete to dokázať sami.

Otázka: Kto môže používať toto slnečné okuliare?

Odpoveď: v Porovnaní s tradičným slnečné okuliare, Toto slnečné okuliare má veľmi jasnú viditeľnosť, keď jazdíte. Takže, vodiči môžu využiť pre zlepšenie ich bezpečnosť na ceste. Nemohol byť lepší, ak sa jazdy s týmto slnečné okuliare. Na oslnenie je zmizli a môžete sa sústrediť na jazdu. Ľudia môžu použiť ako sa zaväzujú svoje obľúbené outdoorové aktivity. Výhody smart slnečné okuliare ďaleko prevyšujú tradičných slnečné okuliare. Všetci vo všetkých, kedykoľvek budete potrebovať jasný pohľad, je To viac jasné a vždy, keď potrebujete tieň, Tento slnečné okuliare je lepšie zatienené.

Otázka: Ako to slnečné okuliare zmeniť farby a za akých podmienok?

Odpoveď: Existujú dva základné faktory, ktoré robia to stalo - štart svetla a sýtosť farieb osvetlenia. Štart svietivosť vytvára minimálne objektív zafarbenie. Keď svetlo sa meria na 2000 Lux, objektív sa začne meniť. Sýtosť osvetlenie sa bude snažiť dosiahnuť najtemnejších objektív osvetlenie. Ak svetlo je meraná na 50 000 eur Lux, potom objektívu dosiahnuť najtemnejších nasýtenia.

Otázka: Prečo ste sa použiť pomalšie 0.5-druhý zafarbenie časovom horizonte, keď tam je, povedzme 0.1 zafarbenie rýchlosť?

Odpoveď: je To všetko o nespúšťa objektív blikanie jav. Nastavenie zafarbenie rýchlosť na 0,1 sekundy spôsobí smart objektív na blikanie a spôsobiť rozptýlenie. Nastavenie pomalším 0,5 sekúnd nebude spustí blikanie efekt.

Otázka: Ako dlho môže tento slnečné okuliare naposledy?

Odpoveď: je To približne rovnaká ako životnosť smart hodinky, smartphony a akýkoľvek produkt, ktorý má elektronické komponenty inštalované do.

Otázka: Ako môžem vyčistiť slnečné okuliare? Odpoveď: To je najlepšie, aby ste sa nedotkli smart objektív priamo, aby to bolo tak jasné, ako je to možné. Môžete použiť vhodné metódy čistenia podobne ako by ste tradičné okuliare.

Štítky: rayban okuliare ci, úprava skla, lacoste okuliare 2020, rose gold sequin klub šaty, sklo čítať, muži slnečné okuliare, 2020 slnečné okuliare ženy, slepý farebné okuliare, okuliare photochromic slnečné okuliare mužov, colnels slnečné okuliare
Rozsah Používania vonku činnosti, v interiéri vhodné
Veľkosť Rámu Rám Šírka
Šošovky Materiál Sklo
Objektív Šírka 63MM
Farba Rámu black Red Pohodlné montáž
Objektív Materiál LCD okuliare, Polaried objektív Auto Nastaviteľné Stmievanie slnečné Okuliare Mužov
Šošovky, Optické Atribút UV400
Objektív Výška 44 mm
Konštrukcia Objektívu LCD sklo, polarizované šošovky, slnečné Okuliare Mužov Polarizované Photochromic
Pohlavie Muži okuliare Ženy Unisex slnečné okuliare
Creatvie originálny dizajn 100% UV ochrana Jazdy UV400
Číslo Modelu LCD-8848 slnečné Okuliare LCD
Typ Rámu Klasický dizajn rámu,slnečné Okuliare Mužov Polarizované Photochromic
objektív farba Šedá, Auto Nastaviteľné Priepustnosťou
Oddelenie Meno Dospelý
Štýl Okuliare
Materiál Rámu Plastové
Názov Značky LA VIE
Okuliare Typu Slnečné Okuliare Auto Darkenning Zafarbenie Chameleon Slnečné Okuliare

Napísať recenziu

2020 Auto Nastaviteľné Stmievanie Slnečné Okuliare Mužov Polarizované Photochromic Solárne Napájanie Auto Darkenning Zafarbenie Slnečné Okuliare

2020 Auto Nastaviteľné Stmievanie Slnečné Okuliare Mužov Polarizované Photochromic Solárne Napájanie Auto Darkenning Zafarbenie Slnečné Okuliare

Súvisiace produkty