RetroScaler2x/V na kompatibilný s HDMI Konvertor a Line-doubler Retro Hry Konzoly PS2/N64/NES/Dreamcast/Saturn/MD1/MD2

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€91.80

RetroScaler2x/V na kompatibilný s HDMI Konvertor a Line-doubler

Retro Herné Konzoly

Upozornenie:

Na RetroScaler2X nepodporujú PAL-M konzol v Brazílii .

Podporované Hosť:

Vic20

Atari2600

Msx

NES

N64

NGC

SFC

SNES

SuperFamicom

PIAYSATION2

SEGA Saturn

MD2

MD1

Dreamcast

Commodore64 (C64)

Vlastnosti Produktu:

Signály / Rozlíšenie:

Na RetroScaler2x môže prijať 240p/480i/288p/576i NTSC/PAL zdrojov converter 480p/576p HDMI výstup (480p pre NTSC, 576p pre PAL). Napríklad 240p signály podporované sú správne, umožňujúce úplne progresívne linedouble na 480p. 480i signály sú deinterlaced a zdvojnásobil aj na 480p. Majte na pamäti, že výstupné rozlíšenie tohto zariadenia len do 480p/576p.

Zero Lag:

Na RetroScaler2x je nula, mas zariadenia, preukázateľne pomocou viacerých meraní a rôznych zariadení.

Región Kompatibilita:

Obe NTSC a PAL signály sú podporované, ale oni nie sú obrátení k sebe. To znamená, že sa môžete pripojiť v akejkoľvek signál cieľové zariadenie je kompatibilné s, ale NTSC, nemusia pracovať na PAL zariadenia HDMI a naopak.

Filter Režimy:

Na "BIN" režime je úplne preferencie-založené, ale priemerné retro-hráč preferuje FIL režime off pre 2D hry (SNES, Genesis, atď.) a na pre 3D hry (N64, Saturn, atď.). Tiež FIL režim môže pomôcť znížiť blikanie s niektorými 480i-iba hry.

Kompatibilita:

Ďalšou veľkou vlastnosťou RetroScaler2x je to, že výstupy pravda 480p60 signál, takže je kompatibilný s každým zariadením testoval som to s! Kompatibilita je veľký problém pre retro-hráči, ako moderné displeje nie sú zvyknutí na hodnôt rozlíšenia alebo obnovovacej frekvencie z týchto starších konzol. Tento prístroj je výborný pomocník pre stuhy, ktorí chcú, najvyššiu šancu kompatibility.

Výkon – Audio:

Audio výkon na RetroScaler2X je dobrý, hoci by sme sa zastaviť krátky hovorí, že to bolo perfektné. Vo všeobecnosti používa, nie sú tam žiadne problémy s audio digitalizácie, ale na brassiere znie ako výbuchy výstup môže znieť trochu drsnejšie, než to robil cez OSSC. Toto nie je niečo, čo ste pravdepodobne ani nevšimnete na Tv reproduktory, aj keď môžete, ak máte externého zosilňovača alebo systému domáceho kina. V tomto prípade, samozrejme, je zvyčajne úplne jednoduché trasy audio okolo RetroScaler2X rovnako.

Pass-through:

Tým, že RetroScaler2X do pass-through režim, prichádzajúce kompozitný, s-video alebo komponent signály sú jednoducho transparentné a digitalizované do HDMI. Podpora pre 240p je vzácny vo svete HDMI, ale pridaním jednoduché HDMI / VGA converter, môžete konvertovať signál späť na analógový domény znova. To spôsobuje, unit a, ideálny transcoder ísť s 15 kHz zobrazuje ako PVMs, alebo samozrejme, OSSC.

Balenie Obsahuje:

- RetroScaler2X

- Vysoko Kvalitné JZN s multi-plug adaptéry pre UK,EU,AU,USA

Pripojenie RetroScaler2x:

1) Pripojte vhodný zdroj kompozitný, komponentný (YPBPR), alebo S-video konektory.

(Vstupy môžu byť použité iba raz za čas a je to dôrazne odporúčame, aby ste nenechávajte konzoly zapojený v rovnakom čase, aj keď sú vypnuté)

2) Zabezpečiť ste pripojení na USB napájanie a potom zapnite RetroScaler2X.

3) Pripojenie na displeji cez HDMI rozhranie, a potom hrať svoje hry.

4) Vyberte vhodný režim videa cez tlačidlo podľa vašich potrieb.

Dôležité bezpečnostné informácie:

Prosím, dodržiavajte nasledujúce preventívne bezpečnostné opatrenia pri používaní vášho Retro Scaler2x.

Používať správne napájanie sa-Retroscaler2x je napájaný pravidelných 5-voltové Micro USB port, ktorý môže byť napájaný normálneho napájania alebo poháňané zariadenia, ktoré má USB port. Prosím, uistite sa, že zdroj napájania používate, spĺňa všetky vyššie uvedené požiadavky. Nikdy nepoužívajte napájací zdroj, ktorý nie je regulovaný, aby sa zabránilo poškodeniu zariadenia.

Vypnite napájanie pred pripojenie/odpojenie device e -- aby sa zabránilo poškodeniu zariadenia ICs, vždy vypnite napájanie pred pripojenie monitora alebo zariadenia.

Nevystavujte vlhkosti Kvapôčky vlhkosti-môže kontaktovať PCB a spôsobiť skrat. Nikdy neponárajte jednotky vo vode.

Uchovávajte mimo dosahu požiaru alebo vysokej zdroj tepla s – RetroScaler2X nie je horľavý, ale vysoké teploty, ako sú tie, z požiar alebo elektrický ohrievač môže rozpustiť plastové púzdro.

Prosím, dohliadať na deti-Retro nie je hračka a nie je určený na použitie u detí. Prosím, dohliadať na deti, ak ich použitie Retro.

Tlačidlá, konektory a vonkajších kontrol:

Komponentný video vstup --Pripojenie komponentné video (YPBPR) alebo RGB s synchronizácia na zelenej zdrojov k tomuto vstupu. Ako poznámku, čip použitý v tento prístroj nepodporuje RGB, tak RGB SCART vstup bude nikdy byť voľba.

S-video vstup -- Pripojenie typu S-video (4 piny konektora) zdroj tohto textu, iné zdroje nie sú podporu.

AV vstup-Štandardné kompozitné (RCA) konektor. Môžete pripojiť zdrojov, ako sú napríklad Nintendo Super Famicom, Nintendo GameCube, N64 a pod.

HDMI video výstup --Všetky prijaté video a audio signály budú výstup na moderný LCD monitor/Tv s HDMI rozhranie.

Príkon -- každej slušnej kvality Micro USB nabíjačku možno použiť na napájanie RetroScaler2x, ako je to veľmi účinné zariadenie. Vaše sú dokonca schopní moc bane cez USB porty na vašom TV!

Štítky: hra nintendo 64, sega saturn, prípade ps2, box retro herné konzoly, boxy retro konzoly, sega dreamcast, dreamcast radič 2, apollo saturn v, ps2 usb, hra n64
Sega Model DREAMCAST
Región Kompatibilita Obe NTSC a PAL signály
Názov Značky RetroScaler
Podpora 1 Vic20, Atari2600, Msx, NES, N64
Podpora 2 SFC, SNES, SuperFamicom, Playstation 2
Veľkosť 10.5*6.4*2.8cm
Kompatibilita výstupy pravda 480p60 signál
Pôvod CN(Pôvodu)
farba červená a modrá
Položka RetroScaler2x/V na kompatibilný s HDMI Konvertor
Kompatibilné Značka/Model Sega

Napísať recenziu

RetroScaler2x/V na kompatibilný s HDMI Konvertor a Line-doubler Retro Hry Konzoly PS2/N64/NES/Dreamcast/Saturn/MD1/MD2

RetroScaler2x/V na kompatibilný s HDMI Konvertor a Line-doubler Retro Hry Konzoly PS2/N64/NES/Dreamcast/Saturn/MD1/MD2

1 Recenzie
€21.71

50pcs/veľa Originálneho 3D Rocker Analógový 3d Ovládač Náhradné Žltá pre PlayStation 4 PS4 Bezdrôtový ovládač DualShock 4 Con Spokojnosť zákazníka, Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky alebo obavy pred alebo po nákupe. Zaviazali sme sa k

0 Recenzie
€4.08

Platby 1.- Prosím, uistite sa, že váš platobný účet je k dispozícii skôr, než vám cenovú ponuku na položku. 2.- Všetky platby by mali byť zúčtované do 7days po prijatí položky. Ak ste naozaj mať ťažkosti pri platení položky, kontaktujte nás prosím v prvom

Súvisiace produkty