LED obrazovky 27 Palcov LM270WFA-SSA2 LCD displej dotykový Monitor panel LM270WFA SSA2 LM270WFA(SS)(A2)

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€126.61

Vážený zákazník, aby ste mohli kúpiť správny typ obrazovky,prosím, otvorte obrazovku a vziať obrázok štítku na vnútornej obrazovke,a komunikovať s nami!!! Dôležité Poznámky

1.Budeme odosielať na kompatibilné model namiesto toho, ak sa pôvodný jeden je na sklade. Ak nemôžete prijať to, prosím, pozrite sa s nami pred odoslať objednávku. Vďaka za vaše láskavé pochopenie!

2.Systém vám odporučí najlacnejší spôsob dopravy, ale kvôli COVID - 19 štandardná doprava trvať dlhý čas pre dodanie, niekedy aj viac ako 3 mesiace, dlho dopravy môže easliy rozbité obrazovky. Okrem toho, niektoré z nich zastaviť dopravu na mnohých krajinách, prosím, zvoľte správny poštovné podľa vašich vyžadujú. Ak potrebujete uvedené logistiky, prosím povedzte nám v predstihu.

Poznámka: Skôr ako ste si objednali, v prípade akýchkoľvek chybu & problém v našej spoločnosti, prosím, kontaktujte nás nižšie ako i nformation pre dvojité potvrdzujúci ak chcete vyhrať túto dohodu spolu.

· 1 LCD názov modelu v ruke teraz.

· 2 Váš notebook značky.

· 3 Poslať vyššie uvedené informácie sa na nás a my vám odpovieme vám do 24 hodín pre rýchle a správne riešenie, vďaka!

Balenie: Antistatickom sáčku a box

Každý kus je testovaný prísne pred odoslaním

Platobné a Dane

· 1 Alipay je preferovaný a bezpečnosť

· 2 Výrobku, ktorý dodáva mimo Číny bude účtovať dovozného cla, daní a poplatkov, atď. Tieto poplatky nie sú couvered buď cenu alebo poplatky za dopravu výrobku a zodpovednosti príjemcu.

· 3 bude objednávka zrušená nad 7 pracovných dní na neplatené stanice.

O Dopravu

(Poznámka: business/pracovné dni: NIE vrátane víkendu ani sviatkov)

· 1 Všetky položky, ktoré budú odoslané do 2-5 pracovných dní po platbe je overená. Dodacia lehota z nasledujúcich niekedy možno trochu dlhšie vzhľadom na vlastné problémy, dovolenku alebo niečo neisté dôvodov.

· 2 dodacia adresa bude podľa vašich Alipay adresu. Prosím, uistite sa, že vaša dodacia adresa je správna.

· 3 Tento balík je bezpečné s vyžaduje podpis. Ak nie, prihláste sa pre balíku, bude vrátiť. Prosím nezabudnite ísť na poštu, aby si ju vyzdvihnúť. Ďakujem vám veľmi pekne!

Ako globálna epidémia je naďalej vážny a globálne lety sú drahé a nedostatkové sa teraz, to trvá asi týždeň sledovať logistické informácie po dodaní, dopravný čas bude značne rozšírená a dodacia lehota bude dlhšia ako zvyčajne. Ak by ste potrebovali tovar naliehavo, prosím, nenechajte ho objednať. Nikdy neotvárajte spory alebo dať zlé spätnú väzbu o expresné doručenie aktuálnosť, veľmi vám ďakujem za vaše láskavé pochopenie!

Spätná väzba

5-hviezdičkový pozitívne spätná väzba je veľmi vítané. Ak nie ste spokojní s projektom, prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Budeme s vami spolupracovať, až kým nebudete spokojní. Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak tam máte akúkoľvek otázku.

Štítky: 27-palcový lcd, 27-palcový lcd panel, 27-palcový lcd monitor, Imac 27 lcd, 27-palcový monitor, 165hz monitor, 27-palcový 4k, 24 palcový lcd panel, a1407, monitor qhd
Kompatibilné Značky Univerzálny Displej
Druh Komponentu TFT
Číslo Modelu LM270WFA-SSA2
Aplikácia Notebook
Pôvod CN(Pôvodu)
Rozlíšenie QHD
Názov Značky LS

Napísať recenziu

LED obrazovky 27 Palcov LM270WFA-SSA2 LCD displej dotykový Monitor panel LM270WFA SSA2 LM270WFA(SS)(A2)

LED obrazovky 27 Palcov LM270WFA-SSA2 LCD displej dotykový Monitor panel LM270WFA SSA2 LM270WFA(SS)(A2)

0 Recenzie
€60.09

POZNÁMKA:Skôr ako ste si objednali , v prípade akýchkoľvek chybu & problém v našej spoločnosti , prosím, napíšte nám, ako je nižšie uvedené informácie pre dvojité potvrdzujúci ak chcete vyhrať túto dohodu spolu. Budeme odosielať na kompatibilné jedného miesto, ak sa pôvodný

0 Recenzie
€73.44

Upozornenie: ----------------------------------- 1.Aby nedošlo k omylu , povedzte nám, prosím, vašu obrazovku číslo dielu alebo laptop modelu po zaplatení, poslať fotografiu, bude lepšie, budeme odpoveď hneď, ako je to možné, ďakujem. 2. Pred inštaláciou obrazovky, prosím,

1 Recenzie
€90.14

berfore ste, aby : Prosím skontrolujte svoj model a veľkosť obrazovky a katalógové číslo znova. Ak si nie ste istí o kompatibilite tento bod, pošlite nám, prosím, konkrétny model číslo a fotografie z pôvodnej obrazovky; Zvyčajne led panel pošleme bude kompatibilný číslo

Súvisiace produkty