Gitara Hmatník Hudobné Poznámky Nálepky 1 Ks 6 String gitara

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€3.69

štart

koniec

Milí kupujúci, Ďakujeme, že ste pre nakupovanie v našom Bates Music store, pred nákupom by sme vám

niektoré SĽUB!

1 . Potom, čo sme vyslali balíček a uistite sa, že nemusíte dostať vaše balíky, dáme vám všetky vrátenie peňazí.

Aj v prípade, ak dodávka časový limit, môžeme stále náhradu váš paypal účet, takže môžete nakupovať tu bez obáv straty peňazí.

2 . Ak výrobok máš nejaké problémy , prosím, napíšte nám e-mail alebo nám zanechať správu predtým, než si dať sporu alebo zápornú spätnú väzbu, takže sa môžeme vysporiadať s tým, ako najskôr a efektívnejšie.

Uisťujeme vás, aby nakupovanie v našom Bates Hudobný obchod a užiť si!!!

1. Vaše peniaze sa vyplácajú www.projekt-psa.sk po prijatí tovaru, www.projekt-psa.sk dám peniaze na náš účet .A ak sme sa dohodli na vrátenie peňazí je www.projekt-psa.sk dať to na vás príliš. Takže je to bezpečné ESCROW SLUŽBY.

2. Môžete urobiť platbu za vašu objednávku Kreditnou Kartou, Peniaze Booker, Money Gram, Banky, T/T, Western Union atď.

1.Loď čas závisí od kupujúceho colné odbavenie čas alebo iných faktorov, ako je počasie alebo postavenie cieľa.Ak ste videli balík prišiel svoje miesto, môžete skontrolovať s colnými alebo miestnu poštu, takže sa môžete dostať tovar čoskoro.

2.Bežné dodacie lehoty s rôznymi express spoločnosti.

EMS : Odhadovaná doba dodania 5 až 10 pracovných dní

Čína príspevok air mail :Odhadovaný čas doručenia 15-45 pracovných dní

ePacket : Odhadovaná doba dodania 5 až 10 pracovných dní,loď k NÁM len

Posti Fínsko : Predpokladaná dodacia lehota 10 až 30 pracovných dní, lode na ruskej Federácie a Bieloruska len.

www.projekt-psa.sk Štandardná doprava : Odhadovaný čas doručenia 15-45 pracovných dní

Hong Kong Post Air Mail : Odhadovaný čas doručenia 15-45 pracovných dní

Všetky ostatné vyjadruje chcete , môžete sa obrátiť na nás.

Budeme automaticky opustiť pozitívnu spätnú väzbu na každého, kto má dokončenie transakcie a zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu.

1.Ak sa vám páči náš položky , prosím, dajte nám Päť Hviezdičkový spätnú väzbu, a nechať ostatné si to príliš.

2. Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité , ak nie ste spokojný / á s ňou , prosím, kontaktujte ma prvé, namiesto toho, aby negatívna spätná väzba, a to spôsob, ako sa môžeme vyrovnať s tým účinnejšie.

3. Dáme päť začať spätnú väzbu na každé pekné kupujúci príliš.

4.Prosím, napíšte mi cez "MOJE SPRÁVY" alebo "Opýtať sa Predajcu Otázky" ak máte akékoľvek otázky o našich záznam alebo vášho nákupu.

Sme Bates Hudbu, sme profesionálne na hudobný nástroj, a budeme zlepšenie našich produktov a služieb sa lepšie. Všetci chceme, aby sa môžete tešiť s hudbou a naše nástroje.

V prípade akýchkoľvek otázok, prosím kontaktujte nás on-line alebo nechajte nám správu prostredníctvom kontaktného Teraz. Naša odpoveď by mala dostať do 12 hodín.

Štítky: box hudba drevené, odtlačkový gitara, luthier, drumbľa vložkou nálepky, tl hmatník gitary, list nálepky, gitara ocele reťazec, star guitar nálepky, hmatníka gitary, gitara popruhy blatník
Názov Značky MUKU
Číslo Modelu 5
Druh Iné

Napísať recenziu

Gitara Hmatník Hudobné Poznámky Nálepky 1 Ks 6 String gitara

Gitara Hmatník Hudobné Poznámky Nálepky 1 Ks 6 String gitara

0 Recenzie
€9.42

Gitara 3 Senzorové Snímače Piezoelektrické Kontakt Mikrofón Vyzdvihnutie 3 Senzorové Snímače Vyzdvihnutie Funkcie: 1.Každý produkt má jedinečné Výrobné Číslo Dielu štítok na vnútorný obal, ktoré dokazuje to bol kvalifikovaný,ktoré zahŕňajú, katalógové Číslo,Číslo

1 Recenzie
€29.92

Popis: Názov Produktu:Gitara Stompbox Ovládanie: Cyklický objem gombík (nahrávanie a prehrávanie hlasitosť), krok prepínač (cyklické nahrávanie funkcia kontroly) Napájanie: 9V Rozmery: 90 x 40 x 49,5 mm/3.54 x 1.57 x 1.95 palcov Materiál: Zliatiny

1 Recenzie
€29.38

prevodový pomer :1:18 Informácie O Zákazníkoch 1.Fotografie produktov do siedmich dní po odoslaní sa, prosím, uistite sa, že dodaciu adresu je správne. Naše výrobky sú nové produkty, tam bude pracovať personál, množstvo a kvalita pred odoslaním, prosím zákazníkov

1 Recenzie
€21.70

Vitajte na Daier Electron Obchod Plastové Skladaný 'MXR' štýl farebné ukazovateľ gombík --- To je skvelé pre DIY pedál builder, že je to len začiatok v budove pedále. MF-B00 Plastový gombík s 6.35 mm hriadeľ priemerom. Nastavovacia skrutka,

Súvisiace produkty