DIY Profesionálne 25 mm Kapsule Hudobník Audio Studio Mic Zvukový Záznam Hudobný Záznam Kondenzátorových Mikrofónov

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€66.68

DIY Profesionálny Hudobník Audio Studio Mic Zvuk Hudba Nahrávanie Kondenzátorových Mikrofónov Všetky položky z nášho Obchodu sú DIY od nás, všetky sú ručne vyrobené, nemajú žiadne kópie v marcket. Mohli by sme urobiť mikrofón na základe vašej žiadosti, pre zafarbenie alebo na akékoľvek príležitosti, ako sú KTV. MIN 1pc na mieru objednávky. Vitajte OEM/ODM/ Veľkoobchod objednávky, pls kontaktujte nás na diskusiu. Tento Chladič Mikrofón MUSÍ použiť 48V Phantom Power pre napájanie. (Všetky vstavané 48V Phantom napájaním zo zvukovej karty/ zmiešavacie zariadenie/ zosilňovač sú aj práce) Špecifikácia: Cardioid Napájacie napätie : 48v Phantom Power Časté odpoveď: 20zH-20KzH Citlivosť : -36~-50dB R01: Signál-Šum : >66dB N84: Singal na Šum: >76dB Výstupná impedancia : 200 ohm Mikrofón Kapsule veľkosť: Φ25*7,8 mm Najlepšie vzdialenosť od zvuku ak chcete Mikrofón : 7-20 CM Veľkosť pre Mikrofón : 15.5*D4 Materiál : kovový NW/pc : 210g/pc Funkcia: 1. 25 mm kapsúl. 2. Jeden mikrofón má všetky smere na výber: Všesmerového/ Bi-directional/Obrázok-8/ Cardioid 3. Je to svetovo najnižšiu cenu multi-smerový kondenzátor mikrofón, a má pôvodné anti-fáza zafarbenie prepínač výberu, magnetický spínač výberu funkcií do zmeniť rôzne farby, aby spĺňali zafarbenie požiadavky rôznych hudobných diel. S reverznou fázou prepínač : Je možné zmeniť zmysel vzdialenosť a blízkosť zvuk. Keď je zvukové pole sa zruší, zvuk oblasti je ďalej a pozitívne fázy je bližšie. Magnetický spínač: Otvoriť sa môže zmeniť transparentnosť zvuk, aby stredná a vysoká frekvencia stať transparentné, je dať ľuďom pocit relaxácie a citlivosť. vypnite Aplikáciu:

Karaoke, profesionálne nahrávanie hudby, hudobné štúdio alebo zvukový záznam štúdio

Balenie: 1pc Dokončil ssembled Kondenzátorových Mikrofónov. Zvukové vzorky pre tento Mikrofón.: R01 Pieseň záznam z zákazníka : https://pan.baidu.com/s/1pL7HLTh

R01 Pieseň záznam z zákazníka:

R01 Pieseň záznam z zákazníka : https://pan.baidu.com/s/1jHGdJU2 Alebo zistiť viac zvukový záznam z našich stránkach: urob si sám-mikrofón dot com Naše webové stránky spoločnosti potrebuje veľa zvukových vzoriek, vitajte poskytnúť.

======================================================================================

Kondenzátorových Mikrofónov Pripojiť Inštrukcie:

Najobľúbenejšie a najjednoduchší spôsob, ako používať na nahrávanie hlasu je spojiť s počítačom s 48V phantom power.

Ak máte najviac profesionálne nahrávanie zmiešavacie zariadenia, môžete ho použiť namiesto 48v phantom power.

(Ak si chcete kúpiť kábel alebo mic príslušenstvo, pls prejdite na ďalšie.)

POZNÁMKA:

1. Nepoužívajte lacnejšie energie na to (ako časti so zostatkom v sume 10), Náš 48V Phantom power je odporučiť.

2 . Väčšina počítačových má zlú kvalitu zvukovej karty, odporúčame použiť kvalitnejšie USB sa dať zvukové karty pre nahrávania zvuku (napríklad tie, cena za 200usd).

3. Táto položka je podpora položky, neakceptujeme žiadne vrátiť žiadosť o zlý zvuk alebo zlé, hľadá alebo niečo také. Sme porovnajte sa s väčšinou Mic od sveta, tento MIKROFÓN stojí za 200usd, ale sme to predať ako podpora položka, tak sme VYHRALI"T PRIJAŤ akýkoľvek návrat žiadosti.

4. Ak zvuk nie je dobré, to má veľa dôvodov, je zvukovej karty dosť dobrý? môžete upraviť zvuk v správnym spôsobom? a pod. Pls pozrieť sa na to starostlivo. Dobrý zvuk potrebovať dobré vybavenie, aby pracovné pekne spolu, NIE len Mic.

5. Všetky položky sú BEZPLATNÉ doručenie poštou, a pri objednávke nad 100usd, budeme loď EXPRESNÉ prepravné spôsob, ako sa slobodne. Ak chcete rýchlejšie, pls platiť dodatočné prepravné náklady.

======================================================================================

MaiAo Značky Úvod

Náš generálny RIADITEĽ Pán Li, hlavný technológ pre MaiAo Kondenzátorových Mikrofónov, má vyrobený a predaný kondenzátorových mikrofónov pre viac ako 9 rokov v Číne miestneho trhu.

On je zameraná len na Kondenzátorových Mikrofónov skúmať a vyrábať, všetko príslušenstvo, diely a mikrofón sú vyrobené mu jeden po druhom, a on to vyskúšať s profesionálne hudobné nahrávacie zariadenia. Každý doplnky sú spracované mnohokrát test predtým než sme si to. Ako viete, v Číne má mnoho kopírovanie produktov, a kvalita je rôzne príliš. Nemôžete nájsť kvalitné, kým si ju používať, a to vyskúšať, pretože sú vyzerajú rovnako.

Pán Li je veľmi zaujímavé elektronické výrobky, a začal študovať a robiť výskum, keď bol na strednej škole chlapec, a často pomôcť blížnemu, udržiavať TV/ elektrický sporák/ Rádio stroj a iné dom stroj. A vyštudoval electron technology školy v roku 2005, a zamerať sa na kondenzátorových mikrofónov výskumu a vyrábať od roku 2010, predáva svoje vlastné produkty v Čínskych internetových stránkach. Prvý produkt, ktorý je mikrofón, zosilňovač, a potom kondenzátorových mikrofónov.

Je šťastie, že na trhu je spravodlivé, keď kondenzátora mikrofón nie je obvyklé dom stroj ako TV, ale našich predajných rok od roku rastie, a staré zákazníkom predstaviť svojich priateľov, kúpiť naše produkty, má dokonca aj Japonsko a kórejský zákazník kúpiť od našich Čínskych webovej stránke, a stať sa naše staré zákazník konečne.

Štítky: bezdrôtový mikrofón profesionálny lektor, fotoaparát microfone, hifi mikrofón usb, audio auto, neumann, dslr bezdrôtový mikrofón vysielač, microphon, hudobné štúdio, skupina mikrofón, štúdio mini mic
farba STRIEBRO
Veľkosť Length15.5*D4cm
Názov Značky MALÉ DI
Kapsule D25*7,8 mm
Certifikácia ŽIADNE
Technológia Učiť sa od slávnej značky
Číslo Modelu R01A
Polar Vzory Cardioid
Použitie Počítač, Mikrofón
Pôvod CN(Pôvodu)
Súbor Typ Jeden Mikrofón
Funkcia Najviac najlacnejšie Všesmerového mikrofón
kapsule farba STRIEBRO
Package Áno
Štýl 2 Štýly
logo Mohli vytlačiť vaše logo pri objednávke nad 5 ks
Prevodník Kondenzátorových Mikrofónov
Na mieru Prijať OEM/ODM objednávky alebo Veľkoobchodné objednávky
Komunikácia Bezdrôtové

Napísať recenziu

DIY Profesionálne 25 mm Kapsule Hudobník Audio Studio Mic Zvukový Záznam Hudobný Záznam Kondenzátorových Mikrofónov

DIY Profesionálne 25 mm Kapsule Hudobník Audio Studio Mic Zvukový Záznam Hudobný Záznam Kondenzátorových Mikrofónov

0 Recenzie
€24.86

Úvod: TheSD201 je aktívny DI box. Prináša krištáľovo čisté, plné priame soundfrom vaše bass, keyboard, alebo akustickú gitaru. S ultra-tichý activecircuit, ktorý konvertuje signál z vysokej na nízku impedancia a znižuje hluk.Váš signál bude nárazníkový a vyvážené. Na

1 Recenzie
€17.35

K&F Koncept M1 3,5 mm Lav Nabíjateľná Klope Kondenzátora Mikrofón s Clip-on Systém Záznamu pre Chytré Telefóny DSLR Fotoaparáty, Video Popis Produktu PREMENIŤ VÁŠ ZVUKU PRE VYSOKO KVALITNÉ Snímanie vysoko kvalitný stereo zvuk s týmto Lavalier Mikrofón auta. Je

1 Recenzie
€13.58

Rolton K300 Megaphone Prenosného Hlasu Zosilňovač Pás Clip Podpora FM TF MP3 Powerbank pre Sprievodcov, Učiteľov 1)Podpora TF Kariet a USB disk, na prehrávanie hudby. 2) Podpora FM Rádia. 3) Výkon banky Rolton K300 Funkciu A Parametre: Jedinečné Farebné tvar

Súvisiace produkty