Strnádka trstinová priemer 5MM, dĺžka 50MM mieste veľké Congyou

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€4.10

€4.41

Produkt obrázka:

Originálny produkt vzhľad, balenie 200

Špecifikácie: Priemer 5 mm, sklo dĺžka 50mm

Miesto Pôvodu: domáce

Napätie: 100V

Elektrický prúd: 2a

Vlastnosti a aplikácie rákosia:

1, suché reed rúra má výhody kompaktná konštrukcia, nízka hmotnosť, môže byť inštalovaný v extrémne obmedzenom priestore, vhodné pre miniaturizáciu zariadení.

2, suché reed rúry prepínač komponenty sú hermeticky uzavreté v inertnom plyne atmosféra, vždy sa kontaktu s vonkajším prostredím, životnosť dlhá.

3, posuvný prvok nie je použitý v suchom jazyk reed rúry, nezobrazí sa tak vo všetkých kovov degradácia kovových únava jav, aby sa zabezpečilo, že v skutočnosti žiadny limit a životnosť stroja.

4, magnetické jazýčkové prepnúť do mobilných telefónov, program ovládané spínače, kopírky, práčky, chladničky, fotoaparát, dezinfekcia skrinky, Menci, okno, magnetické, elektromagnetické relé, elektronické prístroje na váženie, hladina kvapaliny elektromer, plynomer, vodomeru a tak ďalej, boli veľmi dobré uplatnenie.

Reed poznámky:

1, Strihanie alebo ohnutím suchej trstiny, rúry na čele nohy, keď musí byť veľmi opatrní, aby nedošlo k vyvíjať zbytočného stresu a aby sklo kovové tesnenie poškodené. Vhodné upínacie nástroje musia byť použitý.

2, teploty a dlhý expozičný čas môže viesť k poškodeniu skla, kovové tesnenia (prasknutie, tesnosť, atď.), a preto musí byť rýchly a spoľahlivý technológiu zvárania (proces). Navrhované zváranie podmienky sú: 280 až 300 ° C, 250 do 300 ° C.

Štítky: prepravu striebra reed 150, readeel hodinky, ds18b20, bodka zvárač, otvorte jazýčkový spínač, striebro reed sk270, normálne otvorený jazýčkový spínač, jazýčkový spínač magnetu plastové, sk280, miesto zvárač
Druh Biosensor
Názov Značky XIN NUO QI
Teória magnet prepínač
Použitie magnet prepínač
Výstup Prepínanie Snímače
Materiál Zmes

Napísať recenziu

Strnádka trstinová priemer 5MM, dĺžka 50MM mieste veľké Congyou

Strnádka trstinová priemer 5MM, dĺžka 50MM mieste veľké Congyou

0 Recenzie
€58.34

[polovodičových vykurovanie typ kvalitatívne zisťovanie] [analógové a úroveň TTL výstupu signálu] Nie je lineárny vzťah medzi simulované výstupné napätie a koncentrácie, takže je nutné previesť simulovaný napätie do odpor pomer, a potom vypočítať špecifické

3 Recenzie
€12.16

Ak potrebujete ďalšie množstvo alebo viac produktov,Prosím, Kontaktujte nás. Viac Elektronických Komponentov, Kliknite sem ↓↓↓ Pre Arduino 45 1 Snímač Modul Sortiment Starter Kit 37in1 Snímač Teploty Nastaviť 37 v 1 Pre UNO MEGA2560 Ultrazvukový Senzor 45

1 Recenzie
€3.80

Fotografie produktov sú len orientačné, pls produkt v druhu ako štandard. Popis GP2Y0A02YK0F je meranie vzdialenosti snímača jednotka,zložená z integrovaného zmes PSD (pozícia citlivý detektor) , IRED (infračervené emittingdiode) a spracovanie signálu okruhu. Rad odrazu objektu, theenvironmental

Súvisiace produkty