AC 220 V, 2 kanálové Diaľkové Ovládanie Spínač 1 prijímač + 4 vysielač nové

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€14.40

€16.93

Spoločnosť prijíma diaľkové ovládanie dosky, vhodné pre anti-theft alarm, diaľkové ovládanie, elektrické Okná a dvere, ovládací signál, priemyselné ovládanie, elektrické ovládanie okruhu zdvíhacie zariadenia a podobne. Diaľkové ovládanie switch modul relé kontakt výstup nezávisle, je veľmi vhodný pre priamu kontrolu nad všetky druhy zaťaženia.

Pracovné Napätie : 220V

Max zaťaženie prúd : 10A

Pracovná Frekvencia : 315MHZ/433Mhz( Frekvenciu je možné prispôsobiť ,ak žiadna správa ,315 Mhz bude potrebné posielať )

prosím, všimnite si, že tu je v set , urobili sme to spoločne pracovať, kým sme loď na vás , takže sa nemusíte starať o to, čo frekvencie sú oni .len niekto, kto kúpiť prijímač alebo vysielač sám ,musí starať o frekvenciu, na zápas .

Citlivosť prijímača: : -105Db

Pracovná teplota : -10 " C - +60'C

Výstup spôsobom : Momentálny. Prepnúť. Uzavretých je Nastaviteľná do rôznych polohách zvárania

Kód typ :Učenie kód

Prenosovú vzdialenosť:20-100M

práca/výstup spôsobom

Jog/Momentálny:

stlačte tlačidlo pracuje /O. uvoľnite prst na rovnaké tlačidlo stop/OFF .jeden kanál, prepínač(prijímač) je potrebné jeden tlačidlá diaľkového ovládania (vysielač )

Self -lock/Prepínať:

stlačením jedného tlačítka pre jeden čas pracuje/O .stlačte na to isté tlačidlo znova je stop/OFF .(jeden kanál, prepínač(prijímač) je potrebné jeden tlačidlá diaľkového ovládania (vysielač)

Inter-lock /Uzavretých : stlačte tlačidlo pracuje/ZAPNUTÉ ,stlačením iného tlačidla stop/OFF . ( jeden kanál, prepínač( prijímač )je potrebné 2 tlačidlá diaľkového ovládania (vysielač )

Vyučovacie Metódy:

Stlačte učiace tlačidlo, to znamená, že bolo uvedenie v štúdiu, keď kontrolka sa rozbliká .potom stlačíte akékoľvek tlačidlo na diaľkovom ovládači, aby vysielač signálu . to znamená, štúdium úspešne, keď indikátor flash 2-krát, kým kontrolka zhasne .

Diaľkové ovládanie (vysielač)

Prevádzkové Napätie: DC12V

Prevádzkový Prúd: 30MA

Prevádzkové Frekvencie: 315MHZ/433MHz

Frekvencia Vzdialenosť: 20-200 M

(prosím, všimnite si, že je ideálna vzdialenosť bez bloku a signál zasahovať , to by stúpať a klesať o 10%-50% s blok a rušeniu signálu ).

Balík Obsahuje:

1 x Prijímač

4x Vysielač

Štítky: chránič gauč buho, slnko žena náramok, lebka tungston krúžok, žltá bunda 69071, s4 kitty telefón prípade, spiner iroman kovov, squeezie temné duše, reflektory kúpeľňa, tlačiareň navi 57mm
Výstup Štátu Mimo Uzavretých/Uzavretých/Self-Uzavretých nastaviteľné
Diaľkové Vzdialenosť 10-50 m
Kanál 2
Číslo Modelu ak-470
Záruka 1 Rok
Certifikácia CCC
Prepnúť Typ Diaľkové Ovládanie
Funkcie ŽIADNE
Pracovná Frekvencia 315mhz /433mhz
Položka Druh Prepínače

Napísať recenziu

AC 220 V, 2 kanálové Diaľkové Ovládanie Spínač 1 prijímač + 4 vysielač nové

AC 220 V, 2 kanálové Diaľkové Ovládanie Spínač 1 prijímač + 4 vysielač nové

3 Recenzie
€26.72

Poznámka: 1.Vlastnosti: Smart switch základnej doske. 2.Sklo nie je zahrnúť .3.Ak ste Dva gang/Jeden gang/Dve gang dvoma spôsobmi/Jeden gang dva spôsoby , stačí si len vybrať možnosť Dva gang/Jeden gang/Dve gang dvoma spôsobmi/Jeden gang dva spôsoby ,TKS 1 Gang Dotyk Veľkosť popis

1 Recenzie
€4.01

WiFi Wieless RF Smart Home: Vstupné Napätie : AC 90-250V Max Prúd : 10A Bezdrôtový Typ : Wifi 2,4 GHz Bezdrôtový štandard : IEEE 802 .11 b/g/n Remote ON/OFF: Vypnite elektrické zariadenia zapnuté/vypnuté odkiaľkoľvek Aplikácie Podpora: Zadarmo iOS a Android mobilné Aplikácie Inteligentný

Súvisiace produkty