P520 základná doska pre Nikon coolpix p520 základná doska Fotoaparát opravy časť

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€67.60

Kupujúci treba venovať pozornosť: Všetky dosky testovali sme veľmi prísne, môžeme sa uistite, že to funguje na 100% pred odoslaním, Ako doske je presné položky, to je ľahko poškodený v prepravu spôsobom a inštalácia. Normálne, Budeme pack je dobre, aby sa zabránilo prepravy poškodený. Ale o inštalácii, je najdôležitejším faktorom v základnej doske otázky. Ak existuje akékoľvek chybu nainštalovať, bude to spôsobiť čierne video alebo nemožno zaviesť, atď.. Takže niektoré základné dosky nemusí fungovať pri prijímať. V tomto prípade, pls urobiť, neváhajte, kontaktujte nás, Máme zvuk služby zákazníkom tím bude reagovať tak, aby si do 24 hodín, Kým uspokojivé riešenie.

Pls láskavo pomôcť, aby nám láskavosť a nechajte neutrálne alebo negatívne spätné väzby priamo, veľmi pekne Ďakujem za vaše veľké pochopenie a pomoc.

Poznámka :uistite sa, že ste na overenie katalógové číslo na základnej doske pred zakúpením tohto výrobku.

Návrat& Vrátenie A Zmena Dtails:

1. Vynikajúce testované s 90 dní záruka. 2. Kupujúci a Predávajúci sa postaviť každej strane prepravné náklady na výmenu, ak doske problémy od predávajúceho.Kupujúci zaplatiť dodatočné náklady na dopravu v prípade výmeny iný model.

3. Prijať náhradu, ak doske problémy z predávajúci,ale kupujúci stojan prepravné náklady.

4. Neprimerané požiadavky pre vrátenie & kupujúci zakúpený zlý model. Len vrátenie 80% z nákupu objednávky. Ak doske bola poškodená .Odmietame vrátenie a tiež sme sa, prosím, na komunikáciu s kupujúcim na riešenia.

5. Vrátenie položky by mali byť uvedené poradové číslo a lepšie byť prijaté v rámci Záruky. Upozornenie: nie prijať spor bez akejkoľvek komunikácie. pripomienky: 1.Či pre-predaj a pred-po, ak máte nejaké otázky,môžete na E-mail, MSN alebo online chat,kontaktujte nás,

Budeme bezodkladne odpovedať na vašu otázku . 2:Sme závislí na spokojnosti zákazníkov, aby successed , Preto, váš názor je pre nás veľmi dôležité ! 3:Ak ste spokojní s našimi položky a službách ,prosím dajte nám dobrú spätnú väzbu ,vopred ďakujeme !

Štítky: p520, fotoaparát prípade nikon coolpix, coolpix, rada nikon, nikon p510, základná doska, nikon p520, gopro hero 7 6 5 4, coolpix p520, nikon coolpix základná doska
Pôvod CN(Pôvodu)
Druh Priemyselné Príslušenstvo K Počítačom
Názov Značky Yealanno

Napísať recenziu

P520 základná doska pre Nikon coolpix p520 základná doska Fotoaparát opravy časť

P520 základná doska pre Nikon coolpix p520 základná doska Fotoaparát opravy časť

3 Recenzie
€3.90

Popis Inteligentný non-kontakt hladina kvapaliny senzor využíva pokročilé technológie spracovania signálov a vysokorýchlostné spracovanie signálu čip, na dosiahnutie skutočnej non-kontakt detekciu hladiny kvapaliny v uzavretej nádobe. Hladina kvapaliny snímač (sonda)

3 Recenzie
€17.36

56922 Mnohých TELEVÍZNYCH modely využívajú rôzne sady LED pásy. Prosím zápas pásy zobrazené na fotografii originálov v TV pred objednaním. Ak si nie ste istí, či je to zlučiteľné, môžete sa obrátiť na vnútornej TV, nasnímajte fotografiu a poskytnúť na mňa. ďakujem vám

2 Recenzie
€25.87

kupujúci je povinný prečítať si!!! Pls poznámka: 1:Popis pred nákupom, prosím, pozorne si prečítajte hlava, prosím, uistite sa, že rada modelov a stroj modelov, ak nie ste istí, právo kúpiť výrobok nezodpovedá práce, to je na zodpovednosti kupujúceho, nie sme

Súvisiace produkty