Auto Volant Opletenie Pre Toyota Verso EZ Avensis/Zákazku Volant, Kryt

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€17.25

€22.12

Vhodné modely áut:

pre Toyota Verso EZ Avensis

Prosím, láskavo poznámka:

Táto položka NIE je vyrobené z pravej kože. Avšak, tento typ kože je široko používaný výrobcov automobilov na celom svete, pretože je viac odolný a nezmizne.

Vhodné modely áut:

pre Toyota Verso EZ Avensis Prosím, pozorne skontrolujte a porovnajte svoje volant s volantom v obrázku, pred nákupom. (Náš volant kryty sú prispôsobené produktu. Ak je nejaký malý rozdiel, to sa nepatrí.)

Po prijímať krytu nie je potrebné odstrániť pôvodnú volant, kryt. Stačí ho nainštalovať priamo. Fitness je pomerne vysoká, pretože sa vzťahuje na všetky modely áut sú testované mnohokrát. Môže to 100% fit váš volant. Okrem toho, že je ľahšie byť nainštalovaný a krajšie po inštalácii.

Ako nainštalovať?

Krok č. 1. Skontrolujte polohu kryt a volantu a potom opraviť ho obojstrannú lepiacu pásku. Krok 2. Dajte rozšírenie krytu do švu volantu. Krok 3. Začnite na šitie. Video z inštalácie: Máme video z montážny návod na "Youtube". Nájdete video, hľadanie "O SHI AUTO" na "Youtube"

Balenie Obsahuje

Volant kryt*1 Ihly *1 Závit *1 obojstranná lepiaca páska *1 Čepeľ *1 Náprstok *1

O Záruke Záruka: ponúkame 3-ročná záruka od dátumu kúpy. Zašleme nový kryt na vás zadarmo v prípade poškodenia obalu počas tohto obdobia.

1. Akceptujeme platbu Kreditnou Kartou, Bankovým Prevodom a iné platby, ktoré AE podporuje.

2. Uveďte vaše špeciálne požiadavky (farba, balíky, hodnota vyhlásenie, atď.) pri vytváraní objednávky, alebo zanechať odkaz pre nás.

ZÁSIELKY:

1. Uistite sa, že ste dodaciu adresu je správne. Prosím, zanechajte nám svoju dostupné telefónne číslo. Je potrebné, prostredníctvom poštového Úradu z Číny pri vyplňovaní doprava forme!!

2. Normálne, budeme ZADARMO LOĎ balík prostredníctvom predávajúceho spôsoby dopravy. Prosím, kontaktujte nás ak chcete zaslať do iných lodné modely, ako DHL, UPS, FedEx, EMS, atď. pri vytváraní objednávky.

DODACIA LEHOTA:

Všetky položky, ktoré budú doručené von do 3-5 pracovných dní.

Letecky: 15-20 dní v ÁZII, Európe, Severnej Amerike

DHL, UPS, FedEx: 3-5 pracovných dní, väčšina krajín

UPOZORNENIE:

Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane.

VRACIA & ZÁRUKA:

1. Budeme skontrolujte položky starostlivo pred odoslaním.

2. Ak nie ste spokojní s položku z akéhokoľvek dôvodu, prosím, kontaktujte nás. Buď sa budeme vám posielať nový alebo vrátenie peňazí hneď, ako sme sa dostať vrátené položky.

Spätná VÄZBA:

Ak máte príjemný nákup skúsenosti v našej predajni, prosím zanechať pozitívnu spätnú väzbu na našich produktov a služieb s 5-hviezdičkové hodnotenie.

Prosím, neváhajte nás kontaktovať pre každý problém a dať nám šancu vyriešiť pred odchodom negatívna spätná väzba. Vaše pochopenie je vysoko cenený.

Štítky: toyota avensis, vzduch corolla, toyota corolla, jednoduché koliesko, 2003 gs300, 2002 lexus gs300, brompton jednoduché koliesko, toyota aygo, vrkoč riadidlá, auto riadiť koleso kryt
Druh Materiálu Micro Fiber Leathe
Výrobný cyklus 2 dni
Inštalácia Ručné Šitie/Video Odkaz
Názov Zákazku Volant, Kryt
Vlastnosti materiálu Odolné a Odolnosť voči nečistote
Položka Druh Volanty & Volantu, Rozbočovače
Položka Hmotnosť 0.19kg
Položka Dĺžka 105cm
Funkcia Výtvarné spracovanie
Položka Šírka 10.5cm
Názov Značky O SHI AUTO
Položka Výška 0.17cm
Externé Testovanie Certifikácia ISO9001
Umývanie model Drhnutie
Použiteľné Modely Pre Toyota Verso EZ Avensis
Položka Priemer 38cm
Názov Modelu DZ91
Veľkosť for Toyota Verso EZ Avens
farba čierna
Špeciálne Funkcie Trvanlivé

Napísať recenziu

Auto Volant Opletenie Pre Toyota Verso EZ Avensis/Zákazku Volant, Kryt

Auto Volant Opletenie Pre Toyota Verso EZ Avensis/Zákazku Volant, Kryt

3 Recenzie
€2.60

popis výrobku: Stav: 100% zbrusu nový Materiál: PU Veľkosť: cca. 32 x 8,5 cm (dĺžka x šírka) za volant Vonkajší priemer 37~38 cm Farba: black, čierna, modrá, čierna, červená, béžová, šedá Zoznam balíkov: 1 auto koliesko,

2 Recenzie
€24.45

Poznámka 1: uistite sa, že vaše auto volant je rovnaký ako na obrázku pred mieste objednávky.Naše výrobky sú vlastné vyrobené výrobky,ak nie je žiadny rozdiel,nemôže sa zmestili vaše volant dobre. To by bolo najlepšie, aby nám poslať obrázok volantu. 2: Materiál:Pravá Koža.

0 Recenzie
€13.24

Poznámka: Pred nákupom skontrolujte, či je váš volant je v súlade s verziou ponúkame na predaj. Ak je to to isté, môžete si ho kúpiť priamo. Ak je to odlišné, zašlite prosím svoj volantu obrázok na náš zákaznícky servis zamestnancov, a my vám ho upraviť podľa vašich

Súvisiace produkty