10 Palcový FHD 1080P 4G Auto Dash DVR Spätného Prúdu Fotoaparát Zrkadlo Bluetooth FM ADAS Wifi GPS DashCam Video Registrator Auto Dvr

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€40.39

€91.80

Veľký Výpredaj:

Zbierať Kupóny a Vychutnať si Ďalšie Zľavy!

Prečítajte si prosím pred vami, aby!

Akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás, my vám odpovieme čoskoro.

Veľké objednávky bude mať veľké zľavy, pošlite nám správu, ak chcete získať lepšiu cenu.

Ak výrobok má problém do 365 dní po potvrdení prijatia, sme nahradí nový stroj priamo pre vás,Ale najprv nás kontaktujte na vyriešenie po-predajný problém.

Táto záruka sa nevzťahuje na poškodenie spôsobené nehodou, zaobchádzaním, nesprávnym, alebo zmenu výrobku.

Naše Auto DVR musí použiť kvalitné Class 10 TF Karty, žiadne nízka kvalita/nízka rýchlosť TF karty všetky nemôže podporiť náš Dvr pracovať normálne, ak sa nemôžete uistite sa, že máte dobré TF Karty, prosím, kupujte naše Pôvodné TF Karty spolu.

Vybočením (LDWS)

Ospalosť alebo rozptyľovať jazdy značne zvyšuje pravdepodobnosť nehody na ceste. Na LDWS upozorní vodiča v prípade, keď vozidlo ide mimo jazdného pruhu v rýchlosti nad 50 km/h.

Upozornenie na čelnú zrážku Systém (FCWS)

Nehody sa dá vyhnúť tým, že udržiava bezpečné tieto vzdialenosti. Bezpečnosť cestnej premávky Výstražný Systém v zrkadle vypočíta v reálnom čase vzdialenosť medzi vozidlom a vozidlom pred vami, pri jazde nad 30 km/h na rýchlostných ciest alebo pod 30 km/h v rušné mesto a otázky 3-úroveň včasného varovania vodiča v závislosti na nebezpečenstvo kolízie.

Predné Vozidla Departure Warning (FVDW)

Keď je vaše auto zastavil na križovatke alebo v premávke, inteligentný riadiaci systém vás upozorní, že vozidlo vpredu začala pohybovať, a tak zabraňuje oneskorené reakcie len v prípade, že sa prestanete pozerať dopredu.

Stiahnuť svoje obľúbené GPS do vnútornej pamäte, s letného GPS anténa, to dvr poskytuje najlepší zážitok bez ohľadu na cieľ. Plus, je to 3G/4G siete, funkciu, pomáha dvr ak chcete získať viac rýchlo a hladko online GPS navigáciu.

( P. s. Navitel budú inštalované v Rusku a Sygic budú inštalované v iných krajinách. Môžete si tiež stiahnuť navigačný softvér, ktorý chcete v službe Google Play.)

Vybavené 1080P zadné nahrávania fotoaparátu môžete nahrávať prednej a zadnej kamery súčasne, a zobraziť obrázky z oboch kamier na zrkadlo v rovnakom čase.

Po prísne testovanie našich technikov, OBDPEAK D80 môže pracovať normálne mínus 50 stupňov Celzia a plus 80 stupňov Celzia.

Podpora 16 G / 32g / 64 G cyklické nahrávanie. Po vozidiel začína, rekordér automaticky zapnúť a začať nahrávanie: Po pamäťová karta zaplní, nie je potrebné manuálne odstrániť nahraté video súbor, prístroj sa automaticky prepísať staré video nahratý s nové video.

Pri cúvaní, systém automaticky zapnúť high-definition cúvaní kamera na zadnej časti vozidla a jasne zobrazovať stav zadnej časti auta na zadnej strane IPS displej, takže sa môžete presne pochopiť, že podmienky na ceste v zadnej časti. Plní tiež aj v daždivom a chladnom počasí.

Sledovať polohu vášho vozidla, na diaľku zachytiť čo sa stane, aby vaše auto kdekoľvek na svete. Zobrazenie obrázkov andwatch videoklipy vaše auto pomocou Aplikácie z vášho inteligentného telefónu, akonáhle ste pripojení na internet.

Zapnutím rádia, zatiaľ čo vysielacích rádiových vĺn cez FM vysielaciu funkciu, frekvencia prenášané FM môže byť prijaté na dosiahnutie stereo efekt, bez hluku.

Pomocou Buck Linka a pripojenie mobilného telefónu cez auto asistent app, môžete skontrolovať stav auta, kedykoľvek a kdekoľvek, a dokonale uvedomiť funkcie diaľkového monitorovania a 24-hodinový monitoring. (P. s. Potrebujete kúpiť extra)

Auto Bluetooth Handsfree

Vďaka bluetooth hands-free, po spárovanie bluetooth medzi dvr a smartphone, môžete volať a prijímať hovory priamo z zrkadlo dvr sám so zabudovaným MIKROFÓNOM a reproduktorom.

Štítky: cam dash, DVR, gp tracker, auto dvr zrkadlo, dashcam auta gps, chevrolet zadné, nahrávanie videa, dashcam, koleos auto dash fotoaparát, 3g kamera
Pôvod CN(Pôvodu)
Video Formát AVI
Názov Značky OBDPEAK
Špeciálne Funkcie Bluetooth
Displej Dotykový Displej
Rozhranie Micro SD/TF
Pixelov 1200Mega
Video Kód MJPG
Navigácia Podpora
Počet Šošovky 2
Bluetooth Podpora
Volať a Prijímať Hovory Pripojenie k telefónu cez Bluetooth
Slučky video Automaticky prepísať staré súbory
Batérie Vstavaný
Displej pomer 16
DVR Android Smart Spätné Zrkadlo
Jazyk OSD Vietnamčina
Snímok Za Sekundu 30
Snímací Senzor Farebná Cmos 1/3
Zadná Kamera Áno
Vzdialený monitoring Prostredníctvom APLIKÁCIE
Wifi Podpora
Max Externej Pamäte 128G
GPS logger Externé
ADAS LDWS/FCWS/FVDW
24 hodín monitorovania Podpora
Počet objektív Duálny Objektív, predné a zadné
Chipset Výrobca Novatek
Pamäťová Karta Nie Je Potrebná Reding Rýchlosť Trieda 10
Dotykový Displej Áno
Fotoaparát Kvalita 1080p
Veľkosť Displeja 10 palcov
Montáž Režim Spätné Zrkadlo
Uhol Pohľadu 170°
Rozlíšenie Kamery 1920X1080
Pôvodný Balík Áno
Výdrž Batérie Musia byť pripojené na napájanie
Systém Android Android 8.1

Napísať recenziu

10 Palcový FHD 1080P 4G Auto Dash DVR Spätného Prúdu Fotoaparát Zrkadlo Bluetooth FM ADAS Wifi GPS DashCam Video Registrator Auto Dvr

10 Palcový FHD 1080P 4G Auto Dash DVR Spätného Prúdu Fotoaparát Zrkadlo Bluetooth FM ADAS Wifi GPS DashCam Video Registrator Auto Dvr

2 Recenzie
€367.22

AHD 4 Kanál 4G GPS Pevného Disku Auta Dvr S Vzdialeného Monitorovania v Reálnom Čase videorekordér Súpravy +4Pcs Auto Kamery NA Autobusovej Ak sa kúpiť tento 4g AHD auta dvr, pls povedzte nám, čo 4g frekvencie používate vo tam pred objednávky Package detail : 1x4g

1 Recenzie
€81.96

Auto stredovej konzoly Navrhovania Bezpečnejší a stabilnejší spôsob inštalácie, aby sa vaše auto v pôvodnom štýle Riešenie pre vodičov, ktorý sa pripája 10 v jednom funkcie: GPS Navigácia, Auto Video Rekordér, Parkovanie monitor, Bluetooth hands-free, WiFi

1 Recenzie
€12.90

Funkcie: 1.Nízke osvetlenie high-definition video , dual kamera 1080P&720P predná kamera s rozlíšením Full HD 1080P(1920*1080),zadný pohľad kamera 720P 2.Vstavaný nízke osvetlenie vysokej predchádzajúcom na svetlo 170° wide angel lens, bol vyrobený 6 vrstiev+ vysoká

2 Recenzie
€54.24

время использования:1-7 Февраль промо код: GET60 ---------------------- -60 руб. при заказе от 500 GET100---------------------- -100 руб. при заказе от 1000 GET200---------------------- -200 руб.

Súvisiace produkty