Šedá Bavlny A Ľanu Strapec Tkané Koberce, Nordic Spálňa Posteli Mat Ručne Viazané Koberec Jednoduchý Nábytok Kryt

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€17.90

€28.41

Popis Produktu

Názov:Šedá Bavlny A Ľanu Strapec Tkané Koberce, Nordic Spálňa Posteli Mat Ručne Viazané Koberec Jednoduchý Nábytok Kryt Materiál: Bavlna a Ľan Rozsah: Obývacia izba, spálňa,chodba,štúdia izba,jedáleň, koberec Množstvo:1pcs Package: PE vaku Výhody: Anti-slip mäkké Jednoduché starať

1 O Balení

Na jednej strane je menej ako 600 mm, rolka balenie.Žiadne vedľajšie veľké ako 60 mm koberec skladacie balenie,tak to sa má zaniknúť, keď ho dostanete,bude obnoviť niekoľko dní neskôr.

2 O Veľkosti

Ručné meranie veľkosti prosím, nechajte 2-3 chyby.

3 O Farbe

V dôsledku rozdielov v počítačové monitory, tam budú určité farby rozdiel

4 O Umývanie

Prosím, použite neutrálny saponát, ručné pranie na 30 stupňov, alebo menej, ručné umývanie alebo jemné pranie v práčke, používať neutrálny prací prostriedok, aby sa zabránilo vysoká teplota pranie a dlho namáčanie. Nepoužívajte suché, ktoré môžu spôsobiť poškodenie alebo deformácie. To môže byť natiahnuté všetky asi pred pranie a sušenie, ktoré môžete urobiť textílie hladké a znižujú zrážanlivosť pomer. Po zaschnutí je možné žehliť s železo.

1. Po obdržaní vašej objednávky, budeme sa vydal do 6 dní. 2. Dodacia lehota: Doprava rozvinutých krajinách je o 7-45 dní.Vzdialených krajinách je o 2-8 týždňov. Rusko: Moskva a Petrohradu: 12-15 dní doručiť. Rusko ostatné mestá 15-35 dní dodanie.

Vaša odozva je naozaj pre nás dôležité, pls trvať niekoľko sekúnd, opustiť skvelú spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi produkt alebo službu, Vďaka! Prosím, neváhajte a kontaktujte nás a získajte lepšie riešenie, než odídete, neutrálne alebo negatívne spätné väzby, Budeme poskytovať vám najlepšie služby.

Štítky: camara fotoaparát digitálny, nordic zemi koberec, foto tapetes, spálňa koberec, európska koberce, pre mat, koberec krava, 160x230 koberec, spálňa furnitur, koberec v spálni
Dekorácie Štýl Moderná Severská
Názov Značky iWODJIA
Spotrebič Obývacia izba Rohožky Kúpeľňa Mat
Režimy predaj 1PCS
Umývanie Štýl Ručné Umývanie
Tvar Obdĺžnik
Použitie Domov
Materiál Bavlnené a Ľanové
Štýl Moderné
Výhodou Soft Anti-slip Jednoduchá starostlivosť Veľké Koberce
Číslo Modelu BO-107
vzor Geometrické Pevné
farba Svetlo šedá Tmavo šedá
Technics Ručne Tkané
Vzor Typ Pevné
Miesto Obývacia Izba
Dizajn Kilim
Názov Strapec Bavlna Koberec Mat

Napísať recenziu

Šedá Bavlny A Ľanu Strapec Tkané Koberce, Nordic Spálňa Posteli Mat Ručne Viazané Koberec Jednoduchý Nábytok Kryt

Šedá Bavlny A Ľanu Strapec Tkané Koberce, Nordic Spálňa Posteli Mat Ručne Viazané Koberec Jednoduchý Nábytok Kryt

Súvisiace produkty