RTOYZ Pre ZTE Nubia Z5 NX501 Čierna Dotykový Displej Digitalizátorom. Výmenu Snímača Pôvodné Dotykový Panel Ideálne Opravy Dielov

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€8.12

€8.73

Položka Funkcie/Špecifikácie: 100% Zbrusu Nový, Úplne nové a vysokej kvality Najlepšie náhradu za stratené/ poškodené/krakovaný dotykový displej montážny návod nie je zahrnutá Profesionálna inštalácia je odporúčaná

Package Zahrnuté:

1 X dotykový displej

1 X 1 Sada Nástrojov na obrázku

Reálny Obraz Vziať Náš Obchod Prosím, Nie kópiu!

Platby

* Prijímame AliPay.

* My len loď na potvrdil, adresu, ktorú www.projekt-psa.sk.

Návrat

1. Všetky produkty budú odoslané prostredníctvom www.projekt-psa.sk Stáť Poštovné ,Epacket alebo doporučenou letecky z Číny.

2. Prosím, že môže trvať až 72 hodín, príprava na expedíciu. Na zvyčajne, pošleme balíček do 48 hodín, keď sme prijali platbu.

3. Ponúkame zásielky kombinovať na kupujúceho, ktorým objednať viac ako jeden položky po dobu od istej lokalite, ak si chcete uložiť súčasťou poštovné.

4. Sme nie je zodpovedná za položka strata v dôsledku nesprávneho alebo nedoručila adresu.

Zákazník Servise

* Ak nenájdete produkt chyba z výroby alebo poškodenia, prosím, kontaktujte ma do 7 dní od prijatia položku usporiadať to. a my sa budeme snažiť, aby ste sa spokojní.

Ak sa nám nedarí, stačí zaplatiť na lodi item (s) späť, a sme si plne vrátenie vašej pôvodnej kúpnej ceny prostredníctvom spoločnosti skontrolujte, nezahŕňajú náklady na prepravu.

* Všetky položky musia byť vrátení v "ako nové" stave v originálnom balení a zahŕňajú všetky súčasti príslušenstva. Produkty vrátené v poškodenom stave bude vrátený zákazníkovi bez výmeny alebo vrátenia peňazí.

Nie sme zodpovední za akýkoľvek tovar, ktorý nie prijímať, alebo že nie je vrátený v súlade s nasledujúcimi podmienkami:

A) nie Sme zodpovední za akékoľvek straty v e-mailovej pri návrate vrátený tovar.

B) Tovar by mal byť riadne zabalený a poistený u dopravcu za plnú sumu nákupu.

C) Všetky vrátené položky, ktoré majú všetky príznaky zneužívania alebo úmyselné poškodenie budú odmietnuté a vrátené odosielateľovi na náklady odosielateľa.

Ďakujem za ctiť týchto politík návratu, aby sme mohli aj naďalej prinášať skvelé produkty na www.projekt-psa.sk!

Spätná väzba

1) Ak máte akékoľvek otázky, Prosím kontaktujte nás cez www.projekt-psa.sk správu alebo náš zákaznícky servis e-mail . upozorňujeme, že e-maily budú odpovedal náš služby zákazníkom dôstojníkov Mon. - Pia. 09:00 - 23:00 (Okrem Štátnych Sviatkov)

2) Môžete očakávať, že dostane odpoveď na svoj dotaz do 24 hodín. (S výnimkou Víkendov a Sviatkov)

Spätná väzba je dôležitá pre nás všetkých, účasť na www.projekt-psa.sk! Necháme si pozitívnu spätnú väzbu po vašej dovolenky na nás.

3) Dochádzky Negatívnu spätnú väzbu alebo Netural Spätnej väzby je nikdy dobrý spôsob, ako vyriešiť problém .

Sme hightly oceniť, že sa môžete skontaktovať s nami pred odchodom Negatívnu spätnú väzbu alebo Neutrálne spätnú väzbu .Budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol vyriešiť problémy, akonáhle je to možné.

*Zákazník uspokojivé je náš cieľ! Ceníme si vaše pripomienky, Prosím zanechať spätná väzba pre nás, keď ste dostali produktu, Budeme zaobchádzať rovnakým spôsobom. Ak máte akúkoľvek otázku, Prosím, kontaktujte nás.

Štítky: qmobile z5 digitalizátorom., obd, nubia z5, sony e5 digitalizátorom., auto diagnostický scanner, obd kliknite na tlačidlo, konnwei kw850, sony c5 digitalizátorom., a10 obrazovke digitalizátorom., note5 obrazovke digitalizátorom.
Kompatibilné Značky ZTE
Názov Značky RTBESTOYZ
Druh Dotykový Displej
Číslo Modelu Pre ZTE Nubia Z5 NX501
Displej ≥5"

Napísať recenziu

RTOYZ Pre ZTE Nubia Z5 NX501 Čierna Dotykový Displej Digitalizátorom. Výmenu Snímača Pôvodné Dotykový Panel Ideálne Opravy Dielov

RTOYZ Pre ZTE Nubia Z5 NX501 Čierna Dotykový Displej Digitalizátorom. Výmenu Snímača Pôvodné Dotykový Panel Ideálne Opravy Dielov

1 Recenzie
€3.96

AAA+ 4.7 dotykový displej Pre HTC Desire 510 D510 Dotykový Panel Digitalizátorom. Sklenený Objektív Snímač Opravu, Náhradné Diely Popis: *Nahradenie časti LCD Displeja Vonkajšieho Skla Objektívu Pre HTC Desire 510 D510 *Všetky diely sú 100% Testované Pre HTC Desire 510 D510

0 Recenzie
€18.82

10Pcs/Veľa Dotykové Sklo panel Pre Samsung Galaxy J1 Mini SM-J105F J105 Dotykový Displej Digitalizátorom. Sklo Vlastnosti výrobku: Výrobok typ:4.0 Dotykový Displej (Len na dotykovej obrazovke, nechcem inculded LCD) Vhodný model:Samsung Galaxy J1 Mini SM-J105F J105 Package: 10PCSX

1 Recenzie
€10.49

Pre Phantom 6 Plus Dotyk Pre Phantom 6 Plus Dotykový Displej Bez Displeja LCD Digitalizátorom. Výmenu Snímača S Nástrojmi, Vysoko Kvalitné,Konkurencieschopné Ceny, Dobré Služby Zákazníkom Profesionálne QC Tím a Veľké Balenie Veľké množstvo skladom Kúpiť viac ako dva

Súvisiace produkty