Krb Koberec Oheň Mat Grilovanie Camping Ohnisko Vysoká Teplota, Palivo, Krb Mat Používa Na Ochranu Zeme

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€14.47

€19.82

Odrážky:

1、Tepelný Štít: Tento ohňovzdorné pad môže byť tiež použitý ako izolácia alebo tepelný štít. Krb zabraňuje uhlia z pádu. Nemusíte sa obávať požiaru náhodnému pádu na podlahu a spôsobiť požiar. Táto podložka má veľmi dobré spomaľovač horenia účinok.

2、Najvyššej Kvality: Vyrobené zo 100% kvalitnej spomaľujúce horenie materiály, odolné materiály. Skladá sa z dvoch vrstiev oxidu kremičitého-potiahnuté sklenené vlákna, textílie a vrstva ohňovzdorné film maximalizovať požiarnej odolnosti.

3、Jednoduché: Stačí vytiahnuť dole a hasiaca deka, šíreniu požiaru deku, a pomaly zahodiť hasiaca deka na pokrytie oheň. (Uistite sa, nechať ho sedieť na niekoľko sekúnd.) Dusiť deka na smrť. Vypnite sporák, alebo akýkoľvek zdroj tepla.

4、Prežitie Núdzové Deka: môže sa použiť na hasenie malých požiarov bez toho, že ako chaotický ako bežné hasiace prístroje. To môže zastaviť oheň kvapaliny alebo mastnoty okamžite rezanie vypnúť prívod kyslíka pre oheň. To môže tiež byť použitý v rôznych typoch požiarov.

5、Ideálne Záchranu: Tento hasiaci prístroj je ideálnou voľbou pre záchranu. Je netoxická a bezpečná pre dospelých, deti a vaši domáci miláčikovia. V prípade núdze, môže byť ľahko uložené v kuchynskej linke. Dôrazne sa odporúča, aby kuchyňa, krb, camping, kancelárie, gril, atď. v okolí.

Špecifikácia:

Názov: Ohnisko Mat

Veľkosť: cca 50*80 cm/19.69*31.50 palca, cca 50*100 cm/19.69*39.37 palca, cca 100*150 cm/39.37*59.06 palec

Materiál: laminát

Farba: čierna

Zoznam Balíkov:

1PCS*ohnisko Mat

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

5 . Ak ste nedostali vašu zásielku do 60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

6. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Štítky: zem ph, krb koberec, fitness kábel vymeňte, teplotu pôdy teplomer, teplomer pre krb, ohňovzdorné mat, letisko model, krb mat, koberec ohňovzdorné, textílie ohňovzdorné
Dizajn Iné
Aplikácia Iné
Pôvod CN(Pôvodu)
Veková Skupina Dospelí
Číslo Modelu Krb Koberec Oheň Mat
Použitie vonku
Vzor Typ Pevné
Štýl Tradičná Čínština
Funkcia Nepremokavé
Technics Stroj Vyrobený
vzor Iné
Koberec Predaj Čistý Koberec (kus)
Materiál Iné

Napísať recenziu

Krb Koberec Oheň Mat Grilovanie Camping Ohnisko Vysoká Teplota, Palivo, Krb Mat Používa Na Ochranu Zeme

Krb Koberec Oheň Mat Grilovanie Camping Ohnisko Vysoká Teplota, Palivo, Krb Mat Používa Na Ochranu Zeme

0 Recenzie
€5.83

Vážený zákazník, ďakujeme, že ste sa rozhodli nakupovať v obchode. Prosím, prečítajte si popis produktu, ako veľa ako je to možné, aby sa zabránilo zbytočným unpleasantness. Kontaktujte nás, ak máte akékoľvek problémy pri nakupovaní. Budeme s vami komunikovať v úprimným

1 Recenzie
€8.53

Materiál: polyester, krátky crystal velvet Hrúbka: približne 6 mm Funkcie Design vám bude miestnosti žiť a pohodlné. Absorbovať vodu a suché rýchlo, chráňte vašu kuchyňu od vlhkosti a škvrnám Nech je vaša podlaha bude vyzerať skôr jednoduché

0 Recenzie
€5.26

modname=ckeditor Roztomilý Vitajte Podlahové Rohože Koberce, Koberec, Kuchyňa Koberce Doormats Vytlačené Chodbe Mačka Rohože pre Obývacia Izba Anti-Slip Tapete Popis Produktu 100% Úplne nové a vysokej kvality! Rôzne veľkosti, rôzne vzory, ako ukázať veľkosť obrázku

0 Recenzie
€12.39

Vitajte v našom obchode, dúfam, že sa vám váš nákup v našom obchode! Tieto sú spojené s hot predaj položky, ak máte záujem, kliknite na odkaz na objednávku! Názov produktu: Obývacia Jedáleň, Koberec, podlahové rohože moderné shaggy plochy a koberce pre obývacia

Súvisiace produkty