Komunikácia: nájsť spoločnú reč s nikým

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€5.29

Kniha Popis

Schopnosť nájsť spoločnú reč s ostatnými ľuďmi, prinesie právo informácie na osobu a pochopiť, čo presne chceš povedať, je užitočné pre každého. Nemusíte byť komunikácia génius. To je dosť pochopiť seba, pochopiť svoje silné a slabé stránky, túžby a sny; potom pochopiť, to, čo riadi váš spoločník; a master pár win-win techniky efektívnej komunikácie. Kniha strán Viac o knihe O tom, čo Victoria Shimanskaya-Doktor Psychológie a autora prvej patentovaný spôsob rozvoja emočnej inteligencie v Rusku-som si istý, čo presne umenie komunikácie je obyčajný človek, vynikajúci. Ale čo je najdôležitejšie-dobrý komunikátor môže stať každý.

Pripravila jednoduché, ale účinné cviky na každý deň. Na ich vykonanie, žiadne špeciálne situácie a podmienky sú povinné. Tým knihy, teenagerov, bude naučiť sa "čítať" companion, nájsť spoločnú reč s ním, obhajovať svoje pozície a správa informácií, ako jasne a zreteľne, ako je to možné. To všetko je veľmi užitočné v škole a v bežnom živote.

Prečítajte si prečo

Kniha sa skladá z troch častí, ktoré vám pomôžu nadviazať komunikáciu so všetkými, s ktorými teenagerov riešenie:

O rovesníkmi

Ako sa brániť bulling a ľahko nájsť priateľov a rovnako zmýšľajúcich ľudí.

O Rodičov

Ako zastaviť konflikt s rodičmi, dosiahnuť vzájomné porozumenie, aby sa atmosféra v rodine, priateľský a prítulný, napriek ťažkosti v prechode veku. Táto časť knihy sa bude užitočné nielen pre deti, ale aj pre rodičov samotných.

O mne

Ako pochopiť sám seba a vybrať si pohodlné štýl komunikácie s ostatnými. Funkcie Video kapitola pre rodičov Test", čo komunikátorom ste." Analytik, vedúci, digitálne expert, producent, visioner alebo tvorca? Bango dating game test pre vnímanie informácií "vizuálne, zvukové, kinestetic, discret". Elektronické prejsť test", Ako príprava pre výkon v public"-Kapitola-bonus 47 Komunikačné Cvičenia, Pre ktorých

Pre deti od 12 rokov.

Doprava

Doručenie zdarma v Moskve a regiónov-pri objednávke výške viac ako 2000 rubľov

2020-05-15 20:22

Štítky: žirafa vaňa mat nastaviť, prezúvky záhrada v teple, john bull pracovné topánky, domino hra 28, žirafa veľké balóny, galloper 2 náboj kolesa, hl67a750a1fxza časti, hl midi ceruzku sukne, kuchyne potreby na kempovanie sporák
Názov Značky Альпина Паблишер
stav Nové
Jazyk Ruský

Napísať recenziu

Komunikácia: nájsť spoločnú reč s nikým

Komunikácia: nájsť spoločnú reč s nikým

Súvisiace produkty