Uxcell 36Pcs 17 cm Dĺžka Červené Koliesko Rim Hovoril Trubice Reflektor Reflexné Prúžky na Motocykel

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€6.67

Reflexné kolesa požehnanie môže nasmerovať vzdialené svetlo odráža späť na svetlé miesto, bez ohľadu na to, v deň alebo v noci, to všetko môže produkovať dobré rezervný odraz optický efekt. Najmä v noci, je ľahké nájsť spustením vozidiel z dlhé vzdialenosti, a tiež ponúkajú bezpečnosť a vtipné krásne DIY kolesa zobraziť.

Použitie: používajú sa v motocykel špice, dať silný odraz pod svetlom ožiareniu podľa elektrické pochodeň alebo v aute v noci. Hrať zabezpečenia. Žiadne batérie, môže byť použitý na dlhú dobu, slnko a dážď sú k dispozícii.

To môže odrážať farba tela svetla podľa svetelných podmienkach v noci, tak, že sa vozidlo môže ľahko nájsť existencie vodiča ,odrážajúc dobrú upozornenie akcie.

Poznámka:

Toto je reflexné pásky (nie je svetlo, bar, nebolo ľahké sám), bude odrazom svetla ožiareniu a dať bezpečnostné upozornenie! Nemohol svetelný ak sa budete riadiť v tme bez svetla!

Prosím, dovoľte 1-3 cm chyba kvôli ručné meranie. Vďaka za vaše porozumenie.

Balík Obsahuje:

36 x Hovoril Reflexná Rúrka

Štítky: iskra zapaľovacej, tehliarska hlina, motocykel odrazu nálepky, orange rim, motorku reflektor nálepky, reflexná motocyklové pneumatiky nálepky, pásy koliesko, orange koliesko, modrá rim, žiaruvzdorné motocykel nálepky
Názov Značky UXCELL
Obsah Balenia 36 x Hovoril Reflexná Rúrka
Rozmer 17 x 0,6 cm / 6.7
Názov produktu Hovoril Reflexná Rúrka
Položka Druh Obtlačky & Nálepky
Shell farba červená
Materiál Plastové

Napísať recenziu

Uxcell 36Pcs 17 cm Dĺžka Červené Koliesko Rim Hovoril Trubice Reflektor Reflexné Prúžky na Motocykel

Uxcell 36Pcs 17 cm Dĺžka Červené Koliesko Rim Hovoril Trubice Reflektor Reflexné Prúžky na Motocykel

0 Recenzie
€26.97

Plná Grafiky odtlačkový aršík Nálepiek, Motocykel Pozadí Vlastné Číslo Názov 3M Matný Pre KTM 125 250 350 450 500 SX SXF XC XCF 2016 2017 2018 V EXCF XCW 2017 2018 2019

4 Recenzie
€9.09

Motocykel Silica Gel Plyn Tank Pad Popis: -Stav: Úplne Nové, Vysoko Kvalitné, -Materiál: Silica Gel s super silné lepidlo -Farba: Čierna/Biela -Farba môže mať 5% líšiť od fotografie zobrazené online. -Hmotnosť: 130 g - Množstvo:

2 Recenzie
€3.24

1.Stroj rez vo vysokej kvalite,prijemne 3D, odolný a vodotesný. 2.Ľahko vložiť a odstrániť,žiadne ďalšie nástroje alebo zariadenia potrebné sa prihlásiť. 3.Ultra-lepivými lepidlo podklad zabraňuje poškodeniu jasné kabát vrstvy. 4.Dokonalú ochranu proti

Súvisiace produkty