2020 ins T-REX dinosaura bavlna cartoon dlhý rukáv t-shirt chlapec dievča tričko roztomilý topy mikina deti deti pyžamo tričko nové

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€8.91

€9.89

Vitajte v našom Obchode

Náš obchod v špecializovaných v baby & detí produkty,ponúkame vysoko kvalitné odevy a spoľahlivé medzinárodné dodacej služby. Prosím, neváhajte sa na nás obrátiť ak potrebujete pomoc alebo máte akúkoľvek otázku,,sme veľmi radi, aby vám pomohol. Vysoká kvalita a Úplne nový 100% 2020 ins T-REX dinosaura bavlna cartoon dlhý rukáv t-shirt chlapec dievča tričko roztomilý topy mikina deti deti pyžamo tričko novú veľkosť:18 M 24M 3T 4t-taktné 5T 6T 7T 8T Hlavnú Farbu a štýl : ako je znázornené na ilustrácii je Nové v Móde, Materiál: Bavlna chlapec dievča dlhý rukáv t-shirt topy

Pozornosť prosím

Prosím, pozorne pozrite si deti skutočnej výšky a veľkosti grafu pred nákupom/ponúk. Ďakujem. Ak vaše dieťa je silný alebo malé bacuľaté,odporúčame vám zvoliť väčšiu veľkosť,ďakujem.

Tip:veľkosť bude líšiť v dôsledku rôznych dávkach a metód merania, môže byť chyba 2-3 cm. To nie je kvalita problém, ďakujem za pochopenie.

Päť dôvodov, prečo si vybrať nás

1 vysoká kvalita česanej bavlny:Vysoko kvalitnej tkaniny,starať sa o hebkú kožu a zdravie svojich deti z nášho hlbokého srdca. 2 Roztomilý kreslený tlač miloval deti,ťažko fade alebo spadne. 3 Svetlé farby,Nádherné krajčírstvo,Elegantné vedenie, vynikajúce spracovanie. 4 Pohodlné oblečenie dizajn,vhodné pre deti tela, vhodné pre domáce a outdoorové aktivity. 5 Pohodlné na nosenie ,Osviežujúci a priedušná textílie,deti nebudú cítiť dusno.

Podrobný Popis

O chromatické Aberration

Všetky produkty v našom internetovom obchode sú skutočné zábery, ale vzhľadom na model fotoaparátu snímanie svetla, a nastavenia monitora, môžu byť niektoré rozdiely farieb, ďakujeme za pochopenie.

O Dopravu

My LEN loď položku na potvrdil, adresu, tak prosím, uistite sa, že vaša dodacia adresa, ,meno a priezvisko,telefónne číslo,psč, sú správne, pred zakúpením položky. Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane.Prosím, skontrolujte tieto dodatočné náklady jasne pred objednávky. Package bude dodaný v čase hneď po zaplatení sa vykonáva,aj cez víkendy.

Veľkoobchod a drop shipping

Veľkoobchod a drop shipping sú obe privítali v našom obchode. Pre veľkoobchod,poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo. Pre drop shipping,by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás.

O Spätnú Väzbu

Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívna spätná väzba a 5 hviezd . Ak z akéhokoľvek dôvodu nie ste spokojní so svojím nákupom, kontaktujte nás, a my sa budeme snažiť vyriešiť. Prosím, nenechávaj neutrálne alebo negatívne spätné väzby bez akejkoľvek komunikácie.~~Ďakujem moc!!

O umývanie

Teplota vody by mala byť pod 30 stupňov Celzia, rovnako ako je to možné. To by nemalo byť namočené v čistiaci prostriedok na dlhú dobu. Umývanie rúk môže udržať oblečenie svetlých farieb a nemal by byť vystavený na slnku, pre veľmi dlhý čas.

Štítky: 660 skok box, zástera priateľovi, batoh 53l, 700x mušle slúchadiel, popolník obuvi, 81 model usb, popolník lode, vzduch buts červená, 6a prípadoch, bts
veľkoobchod a zľavy Prosím, kontaktujte nás
farba biela modrá šedá žltá
Materiál Bavlna
oblečenie pre deti chlapec dievča baby detská batoľa unisex
Rukáv Dĺžka(cm) Plná
Sezóna jar, jeseň, zima t-shirt
Hrúbka pravidelné bavlna T-shirt
Oblečenie Dĺžka dlhé
Fit Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
Štýl cartoon dlhý rukáv tričko
vzor bavlnené tričko z dinosaura~~
Položka Druh deti bavlnené tričko
Názov Značky ELFMYTH
Golier O-Krku
Príležitostné ležérne módne bavlna tee tričko
Pohlavie chlapec dievča baby detská batoľa unisex tričko
Veľkosť 18 M 24M 2T 3T 4T-TAKTNÉ 5T 6T
Vek 0 do 6 rokov bavlna topy
Vrátane T-shirt 1 kus
Vzor Typ Karikatúra

Napísať recenziu

2020 ins T-REX dinosaura bavlna cartoon dlhý rukáv t-shirt chlapec dievča tričko roztomilý topy mikina deti deti pyžamo tričko nové

2020 ins T-REX dinosaura bavlna cartoon dlhý rukáv t-shirt chlapec dievča tričko roztomilý topy mikina deti deti pyžamo tričko nové

Súvisiace produkty