Mini jasné a hnedé sklo fľaše 3,5,7,8,10,12 ml s mäkké plastové kvapkadla, nápad pre prebaľovanie kvapaliny

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€11.68

Vitajte na Planý Factory Shop

(od roku 2008)

Vytvorili sme náš obchod od roku 2008. Naše hlavné produkty sú domovom keramiky,dekorácia výrobkov, z dverí a nástroje. Máme dva sklady nachádza v ťiang a v Šanghaji v Číne.

Od roku 2014, a začali sme rozvíjať zahraničných trhoch, maloobchod a wholesaling náš tovar do celého sveta.

Vezmite Prosím Na Vedomie:

1. Sme predávať len najkvalitnejšie produkty priamo od výrobcu.

2. 'JKELIOAK" je naša značka. Vítame priateľov z celého sveta, aby sa náš predajca alebo veľkoobchod. Nechajte nám správu pre viac informácií.

3. Keď si kúpite 1-4 sady, odporúčame Čína Príspevok Air Mail. Je to zadarmo. Niekedy sme sa vybrať lepšie poštovné spôsob, ako si zadarmo automaticky (závisí To od hmotnosti balíka a kde dodania ) .

Ak potrebujete rýchlejšie dodanie, prosím, zvoľte epacket, E-EMS, EMS, UPS, DHL a pod, prosím, dajte nám správu o váš dotaz. Akékoľvek otázky, neváhajte nás kontaktovať.

Názov produktu: 3ml, 5ml, 7ml,8ml, 10 ml, 12ml sklenená fľaša s mäkkým plastovým kvapkadla

Materiál: sklo, mäkké plastové

Veľkosť: Otvorte vonkajší veľkosť je 20 mm, otvorené vnútorné veľkosť je 12,5 mm, prosím, láskavo, pozrite si naše šírka a výška veľkosti fotky

Jedným veľa includes50PCS (Akékoľvek otázky, vitajte nechajte nám správu pre viac informácií.)

doprava zdarma po celom svete.

Phot os:

Pre zákazníkov, ktorí potrebujú prispôsobenie logá, prosím, kontaktujte nás pre viac informácií.

Zásielky:

Keď si kúpite 1-4 ks, odporúčame Čína Príspevok Air Mail. Je to zadarmo. Niekedy, môžeme si vybrať lepšie prepravu spôsobom, automaticky za vás.

Ak potrebujete rýchlejšie dodanie, prosím, zvoľte epacket, E-EMS, EMS, DHL, TNT, atď. Budeme posielať položky do 6 dní akonáhle sa vaša platba je dokončená.

Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovacieho obdobia, v každej krajine. Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky dodatočné clá na dovoz do vašej krajiny. Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky.

Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, a kupujúci sú zodpovední za ciel.

Vracia:

Vrátime vám ak vrátite tovar v 7days od prijatia tovaru z akéhokoľvek dôvodu. Avšak, je kupujúci sa mali uistiť, že vrátený tovar je v pôvodnom podmienky. Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške. Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu.

Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

Záruka A Údržba:

Kupujúci môže požiadať o náhradný do 7 dní od vášho prevzatia tovaru. Kupujúci je potrebné vrátiť výrobok v pôvodnom podmienok k nám a mali by znášať náklady na dopravu na návrat.

Kupujúci je potrebné vrátiť výrobok v pôvodnom podmienok k nám a mali by znášať náklady na dopravu na návrat.

Pred vrátením položiek, prosím, potvrďte na spiatočnú adresu a logistika metóda s nami. Po dáte položky, pre logistické spoločnosti, pošlite nám, prosím, sledovacie číslo. Hneď, ako sme prijímať položky, budeme vymieňať si ich čo najskôr.

Spätná väzba:

Je veľmi dôležité, aby nás vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovar a služby.

Ak máte akýkoľvek problém, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytnúť vám najlepší zákaznícky servis.

Štítky: le nápad, 4drc batérie, drone le nápad, skleného pohára čaju, 100ml jar, nálepku 10 ml fľaša, kvapkadla fľaša box 10 ml, káva jar skladovanie, 100 ml jar, gps quadrocopter
Druh Skladovanie Fliaš & Pohárov
Číslo Modelu RZ3ml-12ml
Korenia Kontajner štýly POKRYTIE
Kapacita 0-100 ml
Veľkosť S
Použitie Drobnosti
Názov Značky JKELIOAK
Balenie >10
Materiál Sklo
Funkcia Eco-Priateľský

Napísať recenziu

Mini jasné a hnedé sklo fľaše 3,5,7,8,10,12 ml s mäkké plastové kvapkadla, nápad pre prebaľovanie kvapaliny

Mini jasné a hnedé sklo fľaše 3,5,7,8,10,12 ml s mäkké plastové kvapkadla, nápad pre prebaľovanie kvapaliny

1 Recenzie
€9.53

Č:19092710005720234 Hmotnosť:300 g Láskavo Pripomienky 1.O Produkcii Všetky productsin našom obchode sú druh streľba pôvodné priame.tam má detailssize,farby a iné informácie vo výrobe detaily.venujte prosím pozornosť.Všetok tovar na sklade,môžete

5 Recenzie
€11.20

200Pcs Cestovné Priehľadného Plastu Parfum Rozprašovač Malé Mini Prázdne Sprej Naplniteľné Fľaše Kozmetické Vzorky Containe Cestovné Prenosné Parfum Fľašu Sprej Fľaše vzorky prázdne nádoby rozprašovač Mini fľašiach Mini Naplniteľné Prenosné Vzorky Parfum,

Súvisiace produkty