2M 12V 24V 16 mm/20 mm nastaviteľná rýchlosť DC) striedavý vodné čerpadlo veľké tok ohrievača vody cirkulačné čerpadlo pod tlakom

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€16.69

€19.64

Funkcie:

1. Používa sa pre studený štart automobilov motora pod mínus 35°С v zime.

2. Na nemrznúca paliva motor je zahriaty na vysoké teploty 100°С cyklus pre odvod tepla, a pre elektrické vozidlá a elektrické motocykle, kolobeh vody ohreje.

Funkcie:

1. Spoľahlivý výkon: žiadna údržba, malé rozmery, vysoká účinnosť, nízka hlučnosť, nízka spotreba energie, silné anti-interferencie schopnosti, a stabilnú prevádzku. (Tento produkt je magneticky izolované čerpadla bez uhlíkových kief. Na commutation vodného čerpadla sa vykonáva prostredníctvom elektronických komponentov, a nie je ovplyvnená uhlíkové kefky.) Tento produkt má pevnú statorového, otáčanie rotora a jednoduchú štruktúru. Keď čerpadlo pracuje, vody alebo nemrznúca je automaticky Mazanie, nie je potrebné pridať mazací olej, takže čerpadlo nemusí údržbu.

2. Výborná štruktúra: t on vody prívod a odvod vody, čerpadla sú plne prepojené s motorom rotora. Keď vodné čerpadlo pracuje, vody výstup vody vstupe čerpadla môže byť dobre vyvážené. Keď vodné čerpadlo pracuje, strata vody je malé, účinnosť je vysoká, tok vedúci fluktuácia je malé, výkon je stabilné, a motorových statorového obvod dosky časť je úplne izolovaná od rotora, a to je vodotesný, a vodného čerpadla nepremokavé úrovni môže dosiahnuť IP44

3. Bezpečnosť a ochranu zdravia: ochrana životného prostredia a úspory energie (pretože to je striedavé a elektronicky riadené commutation, nie je tam žiadna iskra generácie, č uhlíková kefa prachom, a vodného čerpadla prijíma bezpečné DC napájanie, ktoré je bezpečné a spoľahlivé, ak je použitý).

4. Vodné čerpadlo prijíma jedinečné konštrukčné: ktoré môžu uspokojiť potreby zákazníkov. (Poznámka: Tento výrobok nemá žiadne self-priming funkciu. Počas používania, inštalácie poloha musí byť nižšie, ako je hladina kvapaliny, tak, že voda alebo nemrznúca kvapalina vypĺňa čerpadla dutiny prvý).

5. Tento produkt má dlhú životnosť: vodné čerpadlo rotorového hriadeľa prijíma vysoko výkonné keramické hriadeľ, ktorý má vysokú presnosť, dobrá odolnosť proti opotrebeniu, a nízky koeficient trenia. To môže fungovať nepretržite, dlhý čas, a teoretické život je viac ako 20 000 hodín.

6. Počiatočný postup tohto produktu je kompletný s elektronickými obvodmi soft start, žiadny vplyv, keď štartovanie, nízka spotreba energie, a môže byť spustený a zastavil sa často bez vplyvu na životnosť výrobku.

7. Celkový shell je presné vstrekovanie lisované z vysokej pevnosti a vysokým teplotám inžinierske plasty, ktoré môžu byť použité pri vysokých teplotách, na dlhý čas.

Špecifikácie:

Veľkosť: 110x70x120mm/4.3x2.8x4.7in

Shell materiál: PPS

Zásuvky priemer: 16 mm/20 mm

Drive mode: striedavé, magnetické izolácie

Pracovný postup: dlhodobé

Použite médium: voda, nemrznúca

Pracovná teplota: -40°C~100°С

Príkon: 2.4-14.4 W

Prietok: 10 L/MIN

Menovité napätie: DC 12V-DC 24V

Zaťažovací prúd: DC 12V 0.2-1.2, DC 24V 0.1-0.6 A

Statické vedúci: 2M

Hluku: ≤40dB

Vodotesný hodnotenie: IP44

Život: viac ako 20000 hodín

Napájanie režim: batéria, adaptér, napájací modul

Použiť miesto: auto

Package Zahrnuté:

1x Vodné čerpadlo

Spôsob inštalácie :

1. Pripojte červený kábel na "+" (pozitívne) a čierny vodič na "." (negatívny).

2. Skontrolujte, či napájacie napätie je v súlade s požiadavkami.

3. Vodné čerpadlo by malo byť spoľahlivo upevnené na karosériu.

Bezpečnostné opatrenia :

(1) je prísne zakázané pre čerpadlo bežať voľnobehu v prostredí bez vody alebo nemrznúca. Dlhodobé voľnobehu bez vody bude horieť čerpadla.

(2) striedavé DC vodné čerpadlo je odstredivé čerpadlo, ktoré nemôže automaticky vypúšťanie vzduchu alebo samostatne-prime. To musí byť inštalované pod hladinu kvapaliny, pred tým, než môže byť použitý.

(3) Nečistoty a častice vstupe čerpadla telo bude poškodiť čerpadlo. Uistite sa prosím, že voda alebo nemrznúca je čistý. Osobitná pozornosť by sa mala venovať, ak ho používate. Odporúča sa nainštalovať filter prístroja. Pravidelné kontroly môže zvýšiť životnosť čerpadla.

(4) čerpadlo bežať za stanovených teplotných podmienok (-40℃~ 100℃)

(5) striedavé DC vodné čerpadlo nemôže byť použitý s pretlakom. Prosím, použite príslušnú menovité napätie DC napájací zdroj energie vodné čerpadlo.

(6) polarita obvodu nesmie byť obrátený (červený vodič je "pozitívne" a čierny vodič je "negatívny")! Tiež, pred použitím, venovať pozornosť, či DC napájací zdroj pre vodné čerpadlo presahuje menovité napätie čerpadla (inak , To bude horieť čerpadlo), upozorňujeme, že v DC napájanie je pripojené tu! Uistite sa, že čerpadlo je naplnené nemrznúca používať!

/ O služby /

On - Time Dodávky vrátenie peňazí ak výrobok nie je prijatá v garantované doručenie čas

Dlhšie Ochranu 15 deň viac ochranu po dokončení objednávky

Vráti Extra Vrátiť akýkoľvek produkt,ale len tie, v perfektnom stave

Zaručenú Kvalitu Zaručenú Kvalitu alebo Úplné vrátenie peňazí

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: webasto, kúrenie v domácnosti, ih indukčný ohrievač, dc ohrievača, 12v naftový ohrievač, prietok vody indikátor, kúrenie, ohrievač vody, čerpadlo obehu akvária, naftový ohrievač
Názov Značky Hcalory
Externé Testovanie Certifikácia ce
Napätie 12V
Pôvod CN(Pôvodu)

Napísať recenziu

2M 12V 24V 16 mm/20 mm nastaviteľná rýchlosť DC) striedavý vodné čerpadlo veľké tok ohrievača vody cirkulačné čerpadlo pod tlakom

2M 12V 24V 16 mm/20 mm nastaviteľná rýchlosť DC) striedavý vodné čerpadlo veľké tok ohrievača vody cirkulačné čerpadlo pod tlakom

1 Recenzie
€57.00

Odrážky: 1、Crystal Načasovanie: Na vzduchu dieselov parkovanie ohrievač má funkciu crystal načasovanie. 2、Voľný Súbor: Palivo, elektrina a teplota parkovisko, kúrenie je možné nastaviť ľubovoľne. 3、Technológie: Používa keramické tepla paliva na plyn,

2 Recenzie
€173.59

5KW 12V webasto air parkovanie ohrievač pre Loď, Loď, auto, karavan RV Camper autobus, nákladné auto-nahradiť Eberspacher D4,diesel Webasto kúrenie . R eplace Eberspacher AIRTRONIC D4 & AT5000 / Air top 5000 diesel Webasto kúrenie. Inštalácia i n Vozidlo, Loď, Van, RV,

1 Recenzie
€113.36

NA ManCom Spoločnosť ManCom bola organizovaná v Nižnom Novgorode v roku 2017. Výrobné zariadenia sa nachádzajú v Rusku a Číne. Hlavnou činnosťou je výroba elektronických zariadení pre autá a vozidlá. Autonómne kabíne ohrievač analógový Eberspacher D2 ManCom

Súvisiace produkty