60 cm Jar Odtok Vody Chladič Čistič Had bagrovanie Nástroj Zaniesť Blokády Odstraňovač Catcher pre Kúpeľne, Kuchyne Vane Ochlpenia

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€2.08

€4.16

Viac Produktov: Viac Produktov:

Jar Mozgov Had bagrovanie Nástroj Vlasy Zaniesť Blokády Odstraňovač Catcher pre Kúpeľne, Kuchyne, Sprchovacie Vane 60cm/23.62 palec

Podrobnosti:

Odtoková bagrovanie nástroj dokáže rýchlo a efektívne vyčistiť potrubia, aby sa zabránilo podlahe alebo drez plný špinavej vody.

Vyrobené z vysoko kvalitnej nerezovej ocele a PP plastu, povrch, flexibilné, nie je ľahké zlomiť a odolné, na dlhodobé používanie.

Celková dĺžka je asi 60 cm/23.62 palec, dosť dlho, získať skutočnú hlboko do kanalizácie, aby sa odstránili všetky dreváky a nečistoty.

Jednoduché použitie, stačí dať do potrubia, stlačte plastová rukoväť, pazúr môže grip vlasy a iných prekážok pevne.

Široko používané na čistenie kúpeľne, kuchyne, drezy, vane, a bagrovanie rúry, odvodnenie, kanalizácie a iných miestach upchaté často.

Špecifikácia:

Materiál: Nehrdzavejúca oceľ, PP

Veľkosť: 60 cm/23.62 palec

Poznámka: Vzhľadom na ručné meranie, tam môže byť malé odchýlky.

Package:

1 x Odtok Bagrovanie Nástroj

Platba >>

1. Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT a všetky hlavné Kreditné Karty cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2. Platba musí byť uskutočnená do 5 dní od objednávky.

3. Ak nemôžete platby okamžite po objednávke, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova.

Zásielka >>

1. Objednávka bude odoslaný do 4 pracovných dní po úplnom zaplatení je vysporiadaný.

2. My len loď na potvrdenej objednávky adresu, prosím, uistite sa, že vaša objednávka adresa je rovnaká ako dodaciu adresu.

3. Služby tranzitný čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

4. Ak nechcete dostávať vašu zásielku v čase, prosím, Kontaktujte Nás pred otvorením spor , sme wil skontrolujte problém a dá vám riešenie do 24 hodín.

Záruka >>

1. 6 mesiacov Výrobca je obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí).

2. Chybný tovar musí byť vrátení v rámci záručnej doby, musíte nám povedať, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky.

Návrat & Vrátenie >>

1. Ak položka je vadné, kupujúci by mal kontaktujte nás pred vrátením výrobku.

2. Ak kupujúci nemal ako vrátiť položku, vynaložíme plné alebo čiastočné vrátenie peňazí, založené na podrobných situácie.

Spätná väzba >>

Snažíme poskytnúť našim zákazníkom šťastný zážitok z nakupovania. Prosím, Kontaktujte Nás vyriešiť akýkoľvek problém skôr, ako ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme vám riešenie v čo najkratšom čase.

Štítky: drainer cleaner, blockage, stroj kanalizácie, odtok jar, upchaté wc, šatníka, piest wc, had vody, modrá wc čistič, čierne umývadlo cleaner, kompresor jar
Tvar Pevné
Číslo Modelu Drez Mozgov Zaniesť Čistič Vody Chladič Čistič
Funkcia Eco-Priateľský

Napísať recenziu

60 cm Jar Odtok Vody Chladič Čistič Had bagrovanie Nástroj Zaniesť Blokády Odstraňovač Catcher pre Kúpeľne, Kuchyne Vane Ochlpenia

60 cm Jar Odtok Vody Chladič Čistič Had bagrovanie Nástroj Zaniesť Blokády Odstraňovač Catcher pre Kúpeľne, Kuchyne Vane Ochlpenia

4 Recenzie
€5.75

Položka Úvod: Materiál: netkanej textílie, KN95 rozpúšťadlo sprej, tepelná izolácia bavlna Hmotnosť: 6 g / maska, Farba : Biela Veľkosť: 10.5 x 14.5 cm Názov: KN95 Položku Detaily: Udrží teplo a je vodotesný Jemnú textúru a pohodlné na nosenie PM 2.5 filtrácia s účinnosťou

1 Recenzie
€26.71

Size1:20*30 cm*2 KS+20*40*2 KS+20*50*1PC Size2:25*37 cm*2 KS+25*50*2 KS+25*62*1PC P ro potrubia meno: DIY diamond maľovanie Materiál: Námestie/Kolo Živice Diamond S ize: Všetky veľkosti je možné prispôsobiť ,ak chcete, aby ostatné veľkosť,prosím, kontaktujte

Súvisiace produkty